Чи можна мити в посудомийній глиняній горщиках

Особливості виробництва

Форма горщика, розроблена гончарами багато століть тому, зберігається до цих пір. Дизайн продукту призначений для однорідних посуду з усіх боків. Елементи століть горщиків з глини були вручну пошкоджені, не вдаючись до довідки технічних пристроїв.

Така кухонна посуд був ідеальним варіантом для приготування їжі в російській печі.

Вважається стравами, які пройшли одну процедуру стрільби і не мають додаткових добавок та покриттів. Точка стрільби зазвичай більше 7000 градусів. Виробничі горщики на керамічному колі, у них є матова моноофонічна структура.

Після спалювання поверхні виробів, покритих глазур’ю, якщо вам потрібно отримати глазурований горщик.

Який заголовок підходить для посудомийних машин?

Почнемо з того, що ретельно огляньте службу і нагадує, скільки років він знаходиться в сім’ї. Якщо це спадщина, залишаючись після прабуськи, то вам доведеться забути про машину автомийки: тендітні страви просто не виживають.

Відкладіть чашку та блюдце з позолотою, тонким кольоровим малюнком. Під впливом потужного тиску води та миючого засобу з абразивними частинками, вся краса швидко зникає і стирається.

Вироби з кісткового шлюбу підходять для посудомийних машин, позначених “кістковими китайськими” або спеціальною іконою, що дозволяє машину мити. Як правило, такі послуги випущені відносно нещодавно, за останні 10-15 років.

Ножі, зерно, сито

Інструменти краще не мити в посудомийній машині для двох основних причин:

  • Ріжучий край здатний порушувати захисне покриття кошиків та підтримує, з якої вони почнуть іржа.
  • Агресивний миючий засіб і високий температура дурного ножа і розірвані дерев’яну ручку.

Лопатки миють руки і витріть сухою перед складанням у вікні.

Кучері також можуть пошкодити поверхню кошиків. Sita та інші предмети з невеликими отворами, наприклад, прес для часнику, водні струмені не здатні повністю чистити. Крім того, під дією гарячої води, адгезивна борошно перетворюється на тісто, тобто сито забруднюється ще сильніше. Очистіть ці елементи вручну (використовуйте зубочистку).

Тепер глиняні горщики стають все більш модними, але чи можна відправити їх на посудомийну машину? Зазвичай на них немає спеціального покриття, тому вони не можуть вижити в посудомийній машині.

How to clean your slow cooker crock pot so easy!

  • Ефект гарячої води та пари разом з продуктами для миття та супровідної роботи вібраційної машини негативно впливає на структуру посуду, він починає погіршувати і тріснути.
  • Глина поглинає хімікати, і вони більше не можуть мити. Тому під час приготування їжі, миючі засоби харчуються їжею. Навіть один миття достатньо для горщика, щоб стати непридатним для приготування їжі.
  • Різні картини та елементи декору, покриті традиційними горщиками з глини, спотворені через вплив посудомийної машини.

Таким чином, відповідь на питання полягає в тому, чи можна мити в посудомийній глиняний горщик, він буде негативним.

Хоча деякі жінки ігнорують цей факт і продовжують очищати страви таким чином. Це все одно не варто робити це, оскільки існує ризик для здоров’я, і ​​ви також можете розбити посудомийну машину.

Яка кераміка краще терпіть автоматичну промивку?

Виробник зобов’язаний поставити значок на упаковці, пояснюючи, ви можете мити продукт у посудомийній машині або не може. Якщо такого зображення немає, краще не віддавати перевагу таким наборам страв.

READ  Скільки солей пофарбовані в посудомийній машині електролюк

Найкраще вибрати кераміку, до якої застосовується шар глазурі. Цей вид покриття є хорошим захистом від хімічних речовин, води та високої температури. Завдяки йому, горщики та тарілки частіше служать довше і не будуть псувати обладнання. Крім того, захисний шар не дає пористої глини для поглинання хімічних речовин, тому з таких страв набагато безпечніше, це не почне пахнути неприємним.

Краще вибирати такі керамічні продукти, які виробляли не більше 15-20 років тому. Старі страви, як правило, не настільки довговічні.

How to clean your slow cooker crock pot so easy!

Посуд окремих торговельних марок краще мити машину в машину:

  • Нікко. японська ламанова кераміка, добре захищена стійким шаром глазурі.
  • Нарумі. ручна виробнича кераміка, стійкість до високих температур.
  • Королівська кістка та прекрасний Китай. сильний керамічний посуд, який містить алюміній.

Належним чином відібрані страви навряд чи розділені під час автоматичного очищення.

Вибір сервісу виклику для PMM

Звичайно, я хочу, щоб дім краси невимовний, але реальність робить свої власні коригування. Якщо ви йдете на веб-сайт імперської мови та читати рекомендації щодо використання страв, стає зрозуміло, що продукти з позолочею та адекватною картинами не підходять для посудомийної машини та мікрохвильової печі.

Особливо це стосується тонкого шлюбу кістки. Фарба та позолота можна очистити пластинами, приладдями чаю після декількох циклів, а тонкий ексклюзивний морський кістк може бути покритий тріщинами.

Ми робимо висновок, що мити жирні страви, прикрашені адекватною фарбою, дорогоцінними металами, а також кістковою леді в посудомийній машині, якщо немає бажання втратити дорогі речі.

При виборі служби таблиці для повсякденного використання, краще віддавати перевагу продукцію з судро-сердечним живописом. Такі гуртки, пластини можуть бути поставлені в мікрохвильову піч і мити в ПММ, що значно полегшує життя.

Такі об’єкти надзвичайно красиві. Погодьтеся, Служба таблиці, пофарбована з блакитним кобальтом, принесе особливу атмосферу до життя, коли він спокійно передає мікрохвильову піч і посудомийну машину.

Інший варіант: зупиніть свій вибір на іншій керамічній або глиняній кухні, які також є дуже елегантними.

Підбір робочих програм

Так само, як ми пральна машина, програма має найважливіше в посудомийній машині. З його вибором керуються наступними критеріями:

Наприклад, промивання інтенсивного режиму здатний не тільки видаляти бруд, але також відбілювати білі пластини, дезінфікувати посуд з усіх типів мікробів. Але в той же час цикл триватиме довго. Якщо вам потрібно швидко вимити пластини на вечерю, краще вибрати “швидку раковину”.

Щоб зрозуміти, як використовувати різні програми посудомийної машини, така таблиця допоможе:

Примітка, в різних режимах споживання води та електрика відрізняються.

Більшість посудомийних машин мають однакові програми. Імена можуть бути різними, але параметри миття не сильно відрізняються.

Як використовувати посудомийну машину Bosch:

Замочити

Він використовується з сильним забрудненням посуду:

Попереднє замочування значно підвищує ефективність очищення посуду.

Варто зазначити, що ця програма не є панацеєю. Сушена гречка (чемпіон по стопах на посуді) краще просочується звичайним способом у раковині.

Інтенсивний автомобіль

Одна з найдовших програм. Він використовується в основному для миття каструлі, каструлі, виступає проти.

Посудомийна машина миє посуд при надзвичайно високих температурах.

Потрібно бути уважним при завантаженні камери. Деякі матеріали можуть страждати (наприклад, пластик).

Стандартний режим

Ця програма використовує найчастіше. Миття в стандартному режимі підходить для різних страв. Ви можете завантажити до кошика з тарілок після їжі, чашки, столові прилади, не надто брудні горщики.

READ  Чим відрізняється дайсон від звичайного фену

Стандартний режим дає хороший результат з оптимальними витратами води та електроенергії.

Економічне миття

Програма призначена для миття помірно забруднених посуду. Під час циклу використовується мінімальна кількість води та електроенергії. Економічний режим допомагає істотно заощадити гроші. 20%. Але не час. Триває еко-миття протягом більше 3 годин.

Швидка мийка

Зазвичай посудомийна машина вимиває посуд довгий час і ретельно, а потім все ще висихає. Повне очищення, в середньому, триває 2 години. Іноді сім’я не може чекати так довго. Режим швидкої раковини дозволяє істотно прискорити процес.

Страви відмиваються протягом 30-50 хвилин в середньому.

У цьому випадку сушіння в більшості моделей не включається, а вода нагрівається до 35-40 градусів. Програма підходить для очищення забруднення світла.

Делікатний прання

Виробники посудомийних машин Hotpoint Ariston, Bosch, і багато інших, мають програму, призначену для миття кристала, скла, вогню. У делікатний режим ви можете мити пластик. Вода нагріває злегка гарячим. 45 градусів. Щоб очистити постійне забруднення цього мало. Високо брудні страви краще попередньо мити в раковині.

Додаткові функції

Щорічно більше і нові функції з’являються в посудомийних машинах. Ті, хто вперше займається технологією, можуть легко заплутатися. Очистити деякі моменти:

  • Половина завантаження. Призначений для миття невеликої кількості страв у верхньому лотку. Під час циклу працює лише один розпилювач. верхній. Споживання води, електрика та миючий засіб зменшується на 15%, а тривалість циклу становить 15-20 хвилин.
  • Самоочищення. Функція у всіх сучасних посудомийних машинах (Арістон, Ханза, Електролюкс). Він запускається один раз через 1-3 місяці, щоб очистити сам машину. Rinser не додає лише миючий засіб або спеціальне чистіше. Під час очищення камера повинна бути порожньою, без страв.
  • Повітря сухий. Дозволяє прискорити сушіння посуду і не дає його “задушити” при збереженні в камері. Після закінчення циклу двері автоматично відкривається. Через невелику дірку виходить пара і забезпечується природна вентиляція.

Більш дорога модель посудомийної машини, тим більше різних функцій він може виконати. Наприклад, мийте посуд у “нічному режимі” (дуже тихий), стерилізуйте його парою, і набагато більше.

Особливості догляду

Натуральна глина досить пориста, швидко поглинає бруд і жир. Тому після кожного свята ємності промивають теплою водою з милом або промиванням. Щільні залишки їжі стирається з м’якою губкою.

Для керівництва чистоти агресивні миючі засоби не підходять: порошки з великою хімією, залізними скребками та щітками. Також елементи зв’язування глини не витримують миття частоти в посудомийній машині. Вони потребують виключно ручного очищення.

Clayware Made in Gottery Workshop з власними руками, більш підходить як сувенірний або елемент для внутрішнього оформлення. Кук у ньому і кормових посуду не рекомендується. Краще заощадити на пам’яті або навіть зробити сімейну реліквію, з якою періодично потрібно робити пил.

Перше використання інструкцій з глиняних посуду

Експерти рекомендують принаймні один раз на місяць, щоб висушити великі кауптинки та горщики глини на відкритому повітрі під час яскравого сонячного світла. Наприклад, ви можете зробити це на балконі.

Якщо контейнери сильно забруднені, а залишки їжі довгий час висушені, харчова сода, дерево ясен і пісок підходить для прибирання. Вони втирають стіни посуду, а потім промивають теплою водою.

Догляд за глиняними стравами

Глиняна посуд. це екологічно чистий матеріал і обслуговує людину протягом багатьох століть. І сьогодні такі страви дуже популярні. Страви, приготовані в глиняних горщиках, мають унікальний смак і аромат. Глиняні посуд є незамінними для зберігання меду, варення, круп, а молоко в глиняному глечику можна зберігати, не підключаючи до трьох днів. В. Гарячі дні напої залишаються холодними довше. Перевага глиняних посуду полягає в тому, що вона не є токсичною і повністю безпечною і не реагує з продуктами, тим самим не змінює їх смак. Від глиняних тарілок і чашок ви можете годувати навіть маленьких дітей.

READ  Де заснути сіль в посудомийній машині Bosch

Глиняне посуд, що використовуються для приготування різних страв у печах, вітрових шафах та мікрохвильових печах. Толстого глиняного посуду протягом тривалого часу підтримує тепло, їжу в ньому, як пригнічувати, зберігаючи корисні речовини. При приготуванні посуду в глиняних посудах, ви повинні завжди пам’ятати, що, виймаючи гарячі глиняні посуд з духовки або печі, ви не повинні покласти його на холодну поверхню. Бажано, якщо ви покласти посуд на поверхню дерева або ріжучої дошки. Охолодження посуду повинні поступово, тому ви будете уникати мікротріщиків. Якщо продукти з глазур’ю, то ви повинні покласти такі керамічні страви в мінімально нагрітому печі, і лише потім поступово зігріваються до бажаної температури, оскільки неможливо дозволити гострих температурних крапель. Не рекомендується поставити продукт від глини та на відкритому вогні, такий контакт загрожує для глиняних посуду за винятком тріщин. При використанні чайника з глини, ми повинні додати чайник з гарячою водою, перш ніж залити зварювання і залити його киплячою водою. Кераміка після використання потрібно добре висушити. У профілактичних цілях, приблизно раз на місяць, ви можете вивчати страви в духовці при максимальній температурі.

Вимийте глиняні посуд краще відразу після використання, у гарячій воді з питною содою або гірчицею, або з мильним розчином, після чого ми промити чистою водою. Не використовуйте агресивні речовини. Поривова поверхня глини може тримати хімічні речовини, які потім будуть виділені в їжі. Для особливо обережного миття ви можете використовувати оцет. У посуді, увінчані холодною водою, додайте кілька білих столових приладів і покладіть його в холодну печі, поступово нагрівайте духовку, приносячи воду до кипіння. За півгодини вимкніть духовку і дайте воду і посуд охолонути. Потім промийте посуд милом і ковзання. Також вимийте глиняний горщик може бути в старому способі піску або золи. Щоб уникнути невеликих подряпин на поверхні виробів, не рекомендується використовувати при митті жорсткої губки. Краще вибрати м’які губки.

Окремо, варто зазначити, що глиняні продукти з органічними покриттями категорично неможливо мити в посудомийній машині. Краще дати посуд, щоб знущатися в теплій воді, потім промити м’якою губкою.

Будь-які незавірені глиняні посуд, переважно, витягують сухою після промивання. Разів/два на місяць витріть тканиною з лляним маслом, в яких було використано органічне покриття. Зберігайте такі страви найкраще відкритими. В іншому випадку існує ризик, щоб зіткнутися з неприємним запахом зсередини посуду, щоб уникнути цього, відкрити страви перед зберіганням. Це буде захищено від появи цвіль та інших бактерій. Страви з органічними покриттями не повинні залишатися на відкритому сонці, інакше захисне покриття молока та/або воску буде розслаблюватися.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS