Чи можна покласти пластину у повільну плиту

Table of Contents

поради, які не знайшли спільної мови з повільною плитою

Отримайте пошту один раз на день одне читання статті. Приєднуйтесь до нас і Вконтакте.

Встановіть правий час

Кожен хоче бути готовим через 20 хвилин, а Шарлотт. через півгодини, але це не відбувається в реальному житті. Незалежно від того, де ви готуєте блюдо, на плиті або у повільній плиті, вона буде кип’ятити/обсмажити/плиту стільки, скільки зазначено в рецепті. Остаточний час буде залежати від того, скільки продуктів, які ви запускаєте пристрій у чашу. Чим більший обсяг, тим більше моментів проходять до того, як багатокутник досягає бажаного тиску. Чому ми згадували тиск? Оскільки це ключовий фактор у швидкому приготуванні. Цей показник не закладений у більшості рецептів, наданих у приладі, так сміливо додати до початкового часу протягом ще п’яти до десяти хвилин.

Будь ласка, зверніть увагу: нагрівальні елементи розташовані в нижній частині багатоукера, тому вам потрібно поширити ці продукти, які готуються довше.

Не перевантажуйте чашу

Тут той самий принцип, наприклад, у кавовому виробництві або електричному чайнику: максимальний рівень рівня рідини застосовується до пристрою, який не може бути перевищений. Також зауважте, що в процесі приготування їжі або бобових, які мають властивість для збільшення обсягу під час приготування, чашка може бути наповнена лише до середини, і якщо ваша мета. готувати посуд під тиском, не заповнюйте багатокулерний контейнер більше ніж дві третини.

Смажити м’ясо в сковороді

У сучасних моделях багато годинника забезпечується такою програмою як “гриль” або “смажена”, тому ви можете повністю обсмажити в миску м’яса, печіння для супу, овочів. Однак смак і аромат кінцевого продукту можуть бути далеко від ідеалу. Ось чому ми рекомендуємо приготування продуктів у сковороді, з додаванням рослинного масла, спецій, трав. Ті самі поради стосуються м’ясного м’яса та китлет. Якщо ви розрізаєте їх у борошно або сухарки, а потім смажити в каструлі, котлети вийдуть набагато більше, смачні і ароматні.

Не перетворюйте клапан тиску

Если вы хотите сбросить давление в мультиварке, то можете воспользоваться одним из двух способов: если выберете быстрый, то нужно будет аккуратно поворачивать клапан, наблюдая за тем, как выходит пар, а если естественный, то прибор сам будет потихоньку снижать давление, не дожидаясь вмешательства з вашого боку. Здавалося б, різниця полягає в тому, як застосовувати, однак, це також значне. Рекомендується використовувати швидкий метод для використання, якщо ви готуєте продукти, які можна легко переварити. Ця категорія включає яйця, овочі, риба. Якщо ви плануєте подати на обідні страви, які є лише смачними від довгих гасіння (квасоля, м’ясо, кип’ятіння супів), то дозволяють знизити тиск.

Полоскання силіконової гумки

Під час приготування, дивний, нехарактерний запах може з’явитися. Це не завжди означає, що ви використовували інгредієнт, що закінчився. Цілком можливо, що всю помилку термінової гумової смуги, яка розташована на кришці мультикулярного і часто йде без уваги. Його основна функція. забезпечити надійне ущільнення в процесі приготування їжі, а також запобігання гострого викиду пару з чаші. Але з огляду на те, що гумка виготовляється з силікону, вона швидко поглинає чужорідні запахи та забруднюючі, що негативно впливає на остаточний смак посуду. Ось чому його потрібно регулярно промити. ідеально, після кожного використання багатокамерного.

УГОП-16 замена биметаллической пластины

Не відкривайте кришку ще раз

Під час підготовки блюда краще не відкривати кришку ще раз не порушувати температурне середовище, яке утворюється в процесі. Однак все буде залежати прямо від того, що готується в багатокурсній чаші. Наприклад, з режимом “смаження” господиня вважає за краще не закривати кришку, щоб мати можливість контролювати процес. Але під час підготовки піла або каші, доцільно, щоб пристрій взагалі не підходять для того, щоб баланс температури зберігається.

Те саме стосується режиму “випікання”. якщо ви часто відкриваєте кришку, тісто зменшиться у кількості і не буде так пишаюче. Крім того, смакові якості готового десерту погіршуються. Але у випадку перших страв кришка ролі не грає, тому користувач може вирішити, як це зробити.

Залиште багатокурсник

Пристрій має іншу чудову особливість. вона здатна більше 12 годин, щоб підтримувати блюдо з гарячим. Тобто всі члени сім’ї зможуть насолодитися їжею, як кажуть, з теплотою від тепла, незалежно від того, наскільки вони снідають. Отже, якщо в 6:00 поставив приготування молочної каші, це до 7:30, умовно, підготуватися, і буде стояти, чекати домогосподарств їсти його. Навіть дружина працювати до 9:00, а її чоловік. до 12:00, кожен з них зможе отримати повний смачний гарячий сніданок. Тому після того, як він не треба вимикати багатокурсник після закінчення процесу приготування. нехай він викриває блюдо так, щоб у будь-який час можна просто нав’язувати частину гречки або супу до тарілки і негайно їсти, не чекаючи вона доходить до бажаної температури мікрохвильової печі.

Помилки, які часто виконуються при використанні багатошарових

Отримайте пошту один раз на день одне читання статті. Приєднуйтесь до нас і Вконтакте.

Multicooker. дуже важливий винахід для тих, хто не любить готувати або не знаходити багато часу для цього. Вона здатна готувати гарячу смачну їжу прямо до прибуття будинку після напруженого дня або кілька разів, щоб зменшити вартість сили та часу на побутові товари. Однак, коли він використовується, є маса трюків, які дозволяють не тільки швидко приготувати їжу, але й зробити це найприємнішим і досконалим. Редакційна новата.RU пропонує вибір Lifх для належного та ефективного приготування їжі з повільною плитою.

Приготування заморожених продуктів

В Інтернеті є багато рецептів, які переконують той факт, що чудовий мультикотератор ідеально готують заморожені продукти. Це так, однак це не означає, що страви смачні та безпечні для здоров’я. Розморожування займе занадто багато часу, поки мультикатор починає готувати при правильній температурі. Це означає, що продукти будуть нудитися занадто довго в несприятливих умовах та високим ризиком, що вони можуть пізніше бути отруєними. По-перше, краще повністю розморозити їжу, але тільки тоді починає готувати його.

Занадто багато рідини

Ця помилка часто робить тих, хто використовується для приготування їжі на плиті, і просто починає освоїти мистецтво приготування їжі з повільною плитою. На плиті ви можете швидко і легко нагріти величезні горщики з рідиною і привести вміст до консистенції товстого соусу. Однак багатокурсник працює при більш низькій температурі і повільному, тому посуд готують з меншою кількістю рідини. При використанні багатоукера, випаровування не відбувається, і тому надлишок рідини призведе до менш концентрованих ароматів та смаку. При необхідності ви можете зменшити кількість рідини, встановлюючи мультикордер при більш високій температурі та приготуванні протягом однієї або двох годин з закритою кришкою.

Неправильне розміщення інгредієнтів

Багато хто вважає, що з щільно закритою кришкою, всі продукти всередині багатошарів готуються однаково. Однак це не. Нагрівальний елемент знаходиться внизу, тому їжа, розташована, нагрівається спочатку і готується набагато швидше. Це означає, що на дні мульварки необхідно поставити продукти, які вимагають тривалого часу готування. Коріння, такі як картопля та морква, повинні бути завантажені першими, а також більш жорсткі шматки м’яса. Зверху, ви можете організувати консервовані або смажені овочі, а також злаки.

Занадто багато цікавості

Все, що готується у повільній плиті, будинок наповнений відмінним ароматом. Тому завжди є спокуса дивитися всередину і перевірити, як відбувається з приготуванням. Однак, ви не повинні насолоджуватися слабкими сторонами, тому що багатокористувацька потребує багато часу, щоб повернути температуру до певної позначки після відкриття кришки навіть за короткий час. Фактично, кожен раз, коли хтось відкриває повільну плиту, вона автоматично додає 30 хвилин до часу, необхідного для приготування їжі.

Нехтування смаком

Навіть якщо в рецепті написано, що м’ясо повинно бути закріплене, перш ніж надсилати його до багатоукраїнського, багато хто нехтує цією рекомендацією. Так, нічого поганого з цим не відбудеться, а блюдо підготується, але смак не буде досконалим. Смажене м’ясо перед повільним приготуванням у повільній плиті призводить до карамелізації зовнішньої частини кожного шматка м’яса, що забезпечує блюдо певної текстури та унікального смаку та запаху. Ця дія варто витрачена часу.

Несвоєчасний додав приправа

Свіжі трави ідеально підходять для страв з швидким способом приготування їжі на плиті. Вони можуть бути додані до продуктів у повільній плиті, але ви не повинні робити це занадто рано. Блюдо в повільній плиті нуляючі та свіжі трави будуть втрачати свій зовнішній вигляд і смак з такою термічною обробкою. Щоб уникнути цієї помилки, кидаючи свіжі трави, необхідні ближче до кінця часу приготування, щоб вони залишалися цілком і ароматними, до того часу. Якщо ви хочете негайно додати приправи, краще віддавати перевагу сухому добавкам.

READ  Звільнити вугілля для кальяну на електричній плиті

Неправильний розмір MultiCooker

Не кожен MultiCooker підходить для будь-якого рецепту у повільній плиті. Час приготування кожного рецепту залежить від того, який розмір техніки і як заповнив свою миску. Для забезпечення оптимальної доступності багатокутника повинна бути заповнена з половини до трьох кварталів його максимальної ємності. Якщо він не заповнений достатньо, їжа, швидше за все, перетравлюється. Якщо чаша занадто повна, блюдо не може бути повністю приготоване або втече від обкладинки.

Занадто більш ранні додавання молочних продуктів

Молочні продукти швидко втрачають свої властивості сильним і швидким опаленням, а повільна плита в цьому питанні не є винятком. Якщо вам потрібно додати такі інгредієнти, такі як молоко, сир, крем, сметана або розплавлений сир, то краще не поспішати. Зробивши це на початку приготування їжі, ви можете знешкоджувати смак. Додайте молочні інгредієнти в останні півгодини. це цілком достатньо, щоб принести їх до готовності, зробіть блюдо і розчинити в блюді.

Корисна порада: Якщо у приготуванні приготування не існує терміновості, то між повільним і швидким приготуванням у повільній плиті краще вибрати повільніше.

Допомогти новачок MultiCoker

Я освоюю мій мультикурсер polaris і до цих пір тільки молочні кола в ньому кухар, овочі готують для пари для дитини та йогурту. Решта ще не оцінила, легше традиційними способами. Ну, щоб розширити горизонти знайшли таке нагадування з трюками.

Три режими зліва: гречка, молочна каша, плов. Кришка під час приготування не відкрита. може бути сенсорною програмою, т.до. Вони автоматичні. Покладіть їжу, закрийте, увімкніть і чекайте кінцевого сигналу. Три режими праворуч. Випічка, гасіння, приготування їжі за пару. Кришка може бути відкрита в будь-який час. перевернути, запобігти, додавати, сіль, додавати воду і т.n Хоча чому. Овочі приходу (на салатах, вінегретт, Олів’є та Т.Р.) і яйця для пари. У кошику. подвійний котел, вода тече в каструлі. Яйця хворі 3 хв. Яйця в мішку 4-5 хв. Гвинт 7- 8 яєць. 10 хв. картопля. 15 хв, морква. 20-25, буряк. 30-35 (ASKKA може бути вирізати швидше). Морква не тонкі, картопля не велика. Потім покладіть все в друшляк, за винятком яєць (звичайно, вони в холодну воду) і добре, надлишок вологи буде випаруватися. Готовність у будь-якому випадку перевірки, якщо ми додаємо час. Гарбуз робить на приготування їжі за пару. Розмазана сметаною, солоною, і приблизно 20 хвилин. У фользі на пару. Курятина, риба, котлети, що завгодно. Омлет 20 хв на режим випікання. Включають випічку протягом 20 хвилин., По-перше, 5 хвилин, щоб розігріти маслом, залити омлет, а решта 15 хвилин, нехай він буде готовий до сигналу. Ви можете готувати в двох ярусах. На вершині риби, нижнього вуха або рису, наприклад. Або нижче супу. Топ-котлет/тефтелки. У режимі дотепності ви можете приготувати суп, це тому, що цей режим з таймером може бути поставлений все, увімкнути таймер, а суп буде готовий до бажаного. Каша може бути зроблена з сушеними фруктами. Ділянки овочі, з сухофруктами в режимі Pilaf (t.Е. Ви можете танцювати не тільки м’ясо). Курячі шматочки, шинка, крила і т.Р. з сметаною або кефіром. Перша смаження за 40 хв. з двох сторін до РАН.Масло з цибулею (20 хвилин до боку), потім додайте сметану, лавр і молочну кашу. Цей режим добре, тому що всі добавки поглинаються в основний продукт. Картопля у повільній плиті можна приготувати за різними режимами: для пари, випічки, молока Каше, плова та обробка. У всіх режимах картопля відрізняється. Принцип роботи програми “Pilaf”. випарувати існуючу рідину та тости в кінці. У поводженні, кора не утворюється. Тягнути випікання легко. Після приготування вставки пароплав у каструлю, зніміть їх разом і переверніть. Зніміть каструлю, випікання буде на паровій смузі з обсмаженою стороною. Багатокористувацькі поради.

Шнур у мережі включає при приготуванні, після. вимкнути. Коли ви вмикаєте мережу на столі, вказівник спочатку стоїть на гречку.

Кнопка меню. Натискаючи кнопку меню, вибрано потрібний режим, покажчик рухається вздовж режимів: гречана, pilaf, молочна каша та t.D. Потім знову на гречку і знову в колі.

Кнопка запуску. Вмикає вибрану кнопку програми. Після вибору потрібного режиму, якщо він залишився, то.до. Він автоматично, просто натисніть кнопку «Пуск», і мультфільм починає готувати. Кнопка приготування часу. Якщо режим правильний. Далі потрібно встановити час приготування, він змінюється, коли ви натискаєте кнопку “Час готування”. Для кожного режиму вам просто потрібно натиснути кнопку, і час зміниться:.Випікання кроку протягом 5 хвилин, лише від 20 до 65 хвилин, але якщо вам більше, після сигналу, покладіть, скільки гасіння вперше 1 годину, то 1 год.30 хвилин, 2 години і т.D., Від 1 години до 12 годин можна відварити за пару. Крок 1 хвилина, з мінімуму 10 хвилин до 60 хвилин. Т.Е. Якщо вам потрібно приготувати пару 30 хвилин, ви будете натиснути багато разів. 11 хвилин, 12 хвилин, 13 хвилин, до 30 хвилин стануть, а потім натисніть на початок. Кнопка нагрівання/вимкнення. У будь-який час ви можете відключити приготування, просто натиснувши кнопку нагрівання/вимкнення. Ця кнопка працює залежно від сенсу. При приготуванні мульти він вимикає приготування їжі. Після закінчення приготування, сам мультфільм переходить у режим опалення (ця кнопка також освітлена), натиснувши його, вимкніть нагрівання. І навпаки. Читайте нижче: Якщо з включеним декількома в розетці, але нічого приготування, натисніть на цю кнопку, режим нагрівання. Наприклад, їжа готується, ви вимкнули мультфільм, вони відразу ж їсти, не чекайте, а потім щось терміново, і що їжа не охолоджується, ви закриваєте кришку, натисніть на цю кнопку, це буде Світло, і їжа буде зігріватися в потрібний час. А потім таку ж кнопку вимкніть нагрівання і вимикайте мультикатор від розетки. Тобто сам режим увімкнено в кінці приготування їжі, але його можна включити вручну. Писав багато, у житті набагато простіше, кожен зрозуміє. Кнопка таймера. Використовується для встановлення часу приготування їжі на програмах “гречка”, “Pilaf”, “молоко Порос”. Якщо вам потрібно встановити таймер, це робиться наступним чином: Наприклад, зараз 22.00, а ранкова каша потрібна в 6.30 вранці. Розраховуючи, скільки годин, починаючи з цього моменту, каша повинна бути запитана про готовність. Виявляється, що через 8 з половиною годин нам потрібен готовий сніданок. Ми покладаємо інгредієнти в мульти-каструлю, потім покладіть каструлю у повільну плиту (дуже важливо дотримуватися цього правила. Спочатку покладіть продукти у багатокурсну чашу, що стоїть на столі, і тільки потім вставте чашу в повільну плиту. Це допоможе уникнути проблем, коли продукти закладені у повільній плиті, і немає каструлі. І це було!) За допомогою кнопки “Меню” виберіть молочну кашу (ви хочете натиснути кнопку “Меню”, доки стрілка на дисплеї не буде встановлена ​​навпроти програми “Молочна каша”), а потім натисніть кнопку “Таймер” та Ми продовжуємо натискати на це, поки я не побачу номер 8 на дисплеї.тридцять. (Кожне натискання кнопки “Таймер” додає 30 хвилин.) T.Е. Ми вибираємо з моменту програмування до отримання готової каші. Налаштуйте потрібний номер, натисніть кнопку “Пуск”, щоб запустити відлік часу. З спостережень багатьох користувачів багатокамеру так, щоб каша більш насичена, його готовність може бути запрограмована протягом півгодини, перш ніж ви збираєтеся снідати. Тримаючи півгодини до “опалення” після вимкнення програми, каша нудиться, як у духовці.

Не подряпайте нічого. Гострі кістки і т.Р. Краще не лягти, щоб не подряпати всередині. Всередині він використовуйте тільки м’які лопатки, кухарі. Залізні ложки вилки і т.Р. Заборонено. Ложка з мульти не використовувати, вона залишає смуги на каструлі. Краще пристосуватися до борошна (зручна для нав’язування), застилати тісто. Каструлі мити м’якою губкою, все, що було закодовано. Не будь-я ніяким чином, краще залити воду, нехай він стоїть, то легко відмиватися, казка може. Після приготування їжі довгий час не допускається, краще негайно переходити в будь-які страви для зберігання, якщо ви не їсте відразу. Постійна їжа гаряча, звичайно, може, з закритою або напівсвідомою кришкою, поки хтось не їде відразу. Загалом, після приготування, він негайно переходить на опалення, цей режим триває до 13 годин, просто потрібно пам’ятати, що якщо блюдо сухий (Pilaf, макарони, м’ясо та т.Р.), довгий час нагрівають повільно призводить до випарювання рідини, а їжа може просто висушити. І довгий час просто звинувачувати, особливо влітку. Гаряча каструля не повинна бути негайно залишуватися холодною водою, нехай охолоне, щоб тепло, а потім мити (це правило стосується будь-якого горщика та каструлі, тому посуд буде служити довше).

.Multicooker всередині. вставляється каструлю. Не може падати воду. Це електро-термінал, може закрити. Отже, каструлю після миття повинна бути витирана сухою, дотримуючись крапель з під її ободом після витирання. Кришка, коли каструлю видаляється з цих міркувань, щоб обережно витирати, щоб вода не потрапила до пальника.

Як поставити 2 пластини в повільну плиту

-Колекція води під кришкою легко видаляється, вам просто потрібно стежити за водою в ньому. Ви можете безпечно видалити і залити воду під час приготування їжі. Якщо він був наповнений, він не впливає на роботу багатоукера. Він просто збирає конденсат води так, щоб при відкритті кришки не запускається на мультфільму та на столі. Після приготування їжі, щоб зливати воду, промити водою, нехай він висихає (якщо нічого більше не буде готовим). Про диво! Ви можете мити клапани та води в посудомийній машині! Просто складіть у кошик для ложок/вилок (вони зазвичай відкривають шапки, а всередині є сипучий простір для таких деталей!)

-Клапан на обкладинці використовується для виходу пари при приготуванні. Складається з двох частин. Те ж саме легко видаляється (просто витягніть з гнізда) і легко мити. Щоб відкрутити внутрішню частину, промийте обидва, і дозвольте мені висихати. Вставте легко. Викрутіть внутрішню частину і вставити в гніздо на кришку мультикулярних. Під час приготування не можна видалити. Ви можете спалити порому.

можна, покласти, повільну, плита

Фактично, кожен з режимів передбачає набагато більше функцій, ніж назва самого режиму.

READ  Чи можна мити в посудомийній глиняній горщиках

ліворуч. Автоматично, ці режими мають відношення до того, що “кулінарний” не має відношення до них, його функції є лише в макеті продуктів та включення режиму. Їх можна покласти на таймер, т.Е. покласти час, через який їжа повинна бути готова. Наприклад, зараз 11 ранку, необхідно, щоб все готове до 18 вечора. Ми вважаємо, що від 11 до 6 буде сім годин, і натиснувши кнопку таймер, доки він не буде питати 7 годин, все, натисніть на початок, він увімкнеться, але він не буде підготовлений, але це почнеться їй потрібно закінчити вибрану програму на 6 вечора. Ми також вважаємо, що ввечері ми поклали вранці.

Pilaf Mode Plov. Значення полягає в тому, що все спочатку краде, вода поглинає в продукти (рис, гречка, макарони), а в кінці кінця 15 нижче вона смажена. Тому сюжет також може бути підготовлений та макарони в флоті, і що ще буде винаходити. Де можливо, вода поглинається в продукти і обсмажується нижче. Багатоколяшні розробники припустили, що цей режим буде використовуватися лише для приготування PLOV: з м’ясом, з овочами, з морепродуктами, з сушеними фруктами та т.D. Принцип роботи цього режиму також заснований на принципі випаровування рідини, але також додав функцію більш інтенсивного реалізації за останні 5-10 хвилин програми. Pilaf. це не просто “поглинена рідина”, але сушать і з смаженою корою нижнього шару м’яса та лука. На підставі цього інтелектуальний розум власників багатокартів досяг усвідомлення того, що в цьому режимі “Pilas” можна приготувати багато різноманітних страв. Наприклад, запечена картопля: смажена, з рожевою кори, ну, правильно, як з духовки! Або ви можете приготувати макаронні макарони. Або фрі з варениками з золотими кораблями. Не вірите?! Так легко По-перше, програма бореться, випаровує вологість, а потім красиво фрі, нижня кора. Кожен день власники MultiDiDiDwood несподівано відкривають нові можливості цього режиму.

Як поставити 2 пластини в повільну плиту

Молочна каша каша може бути кип’ятять на воду та молоко. Сенс полягає в тому, що цей режим для подрібнених злаків та молока не кип’ятять сильно. На додаток до каші, ви можете готувати курячі шматочки зі сметаною. Вона поглинається в курку. Ви можете приготувати швидкий суп. Зручно це зробити, якщо суп потрібен пізніше, на парафію будинку. Потім режим повинен бути поставлений на таймер. З урахуванням багатьох власників. Найзручніший режим, т.до. Дозволяє викинути групу, молоко або воду в мультикурсі, призначити час сніданку з таймером. і увімкніть кнопку. І вранці в призначений час ви знайдете гарячу аромату смачну кашу Краса Таким чином, ви можете готувати каші з абсолютно будь-яких злаків: від твердого зеленого овес, з рису, від пластівців, від молота шишки або кукурудзяних злаків, а також з усіх класичних круп. Ви також можете додати гарбуз, родзинки та інші добавки. Так що каша не поєднується, необхідно збільшити кількість рідини та змішувати Cremp з молоком після закладки.

Гречка Цей режим просто так називається, що означає, що на ньому готуються цілі злаки. Рис, гречка, просо, Перловка, що-небудь, я роблю навіть макарони та плов))) Режим призначений для приготування гарнірів з будь-яких злаків. Крім того, режим використовується як для приготування розсипчастих зразків, так і для виготовлення каші з м’ясом, грибами, цибулею, сметаною та т.D. Крім того, цей режим ідеально підходить для приготування гарнірів від гороху та бобів (тільки вам потрібно задати їх заздалегідь). Основним принципом експлуатації цього режиму є випаровування рідини. Як тільки рідина випарюється, т.Е. поглинається у продукт, програма вимикається і йде в нагріти. Тому кількість доданої рідини може бути пристосована до зім’ятості та щільності готового продукту. Для любителів таких сніданків ці зразки можуть бути запрограмовані з вечора вранці.

Тим не менш, якщо це необхідно, ви можете приготувати суп на таймері в цьому режимі (t.Е. Вам потрібно покласти всі продукти, і ви можете піти, а суп буде готовий, після прибуття будинку). Щоб зробити це, обсмажити все перше (цибуля, морква, помідор) на випічці, додайте воду та все інше і включити гречаний режим на таймер і спокійно виїжджайте/залишатися на котедж. Після прибуття буде готовий суп. Якщо ви затримуєте пару годин. Це не страшно, в кінці приготування завжди перетворюється на режим опалення, суп тільки виграє його. Все ще розтягується. При нагріванні підтримується низька температура.

Пекарня. Випічка, смаження. У цьому режимі, з тим же успіхом, ви можете випікати печиво, кекси, пироги з різноманітними наповнювачами (як відкритих, так і закриття), запіканками з сиру, овочів і т.D. Крім того, режим “випікання” використовується для стандартних продуктів обсмаження: курка ідеально обсмажується (обидва повністю, і нарізані на шматки), картопля, котлети та т.D. Може бути смажити відкритою і закритою кришкою. Повністю виключено бризок масла та соку. Також, у режимі “випікання”, ви можете приготувати фринг для супу, або близнюка м’яса перед гасінням, або смажити овочі у режимі випікання, крім випічки, ви можете смажити все. Цибуля та морква для будь-яких страв. Вони спочатку смажать, потім додати те, що ви готуєте. Якщо суп, то все для супу, якщо другий. Тоді всі інші продукти, якщо плоть, потім м’ясо та обсмажити з м’ясом, або м’ясо, а потім додати цибулю та моркву. як хочете. У процесі ви можете відкрити і заважати рівномірним смаженням. Ви можете приготувати м’ясо, рибу, крила шинку і т.D., цільна курка, все, що ви хочете смажити. Про програму “випікання” ви можете смажити з відкритою або закритою кришкою. Це як вам подобається. Я просто покриваю це, не спускаюся так, щоб сплески не літати, якщо вам потрібно смажити, щоб не купати всередині каструлі. Вам потрібно смажити, наскільки вам потрібно, звичайно, не всі 40 хвилин, наприклад, як у рецепті. І після смаження просто вимкніть програму. Ви не знаєте заздалегідь, скільки часу ви отримуєте смаження на новому рецепті. Коли ви готуєте блюдо кілька разів, то з’явиться досвід, і ви можете поставити “випічку” в певний час.

Призначення OH-OH-OH-OH Неможливо навіть пам’ятати все, що можна підготувати в цьому режимі. Винайдено це було гасити всі види продукції. Цей режим означає не натискання, але довгострокова казка продукту при певній температурі. Це ідеально підходить для приготування супів, кип’ятіння. Супи одержують томлічні та прозорі. Цей режим гаситься всіма великими скибочками м’яса до стану ніжного буйєніну. Цей режим дозволяє готувати прозорий холод, не роблячи будь-яких зусиль, але тільки кидаючи продукти. Цей режим дозволяє зробити паливо молоко і багато іншого. Він збільшується і гасять. Супи всілякі та довгострокові страви, композиції, келід, прилипання салалів/жир, другі страви, тушковане м’ясо, овочі (тушковані довгі, довше, ніж на рому). Також капуста, фрикадельки, фарширований перець. Рідина на цьому режимі не випарюється, тому краще підготувати ці страви, де залишається рідина. Сіль з м’ясом, наприклад, але багато води не потрібна, але м’ясо плаватиме у воді. Режим “кріплення” ідеально підходить для продуктів з датою тривалої підготовки: Дивлячись вранці, можна одночасно викинути всі продукти передбачуваного блюда, а мікропроцесор буде робити так, щоб продукти одночасно Приходьте до готовності, не перетравлюється: і капусту і заморожене м’ясо.

Приготування їжі на пару дуже зручний режим, дуже корисний. Пара готується швидше, ніж у воді. Пари є набагато гарячою водою. Манта, овочі, риба, курка. Що буде винаходити, навіть пельмені та пельмені, приготовані. Набагато смачний, ніж приготований у воді! Тільки за номером виявляється трохи. Дуже зручна програма для дієтичних страв. Овочі для пари, котлети для пари, риба для пари, манта, пельмені, пельмені, овочі для винограду, приготування яйця в парі кошика. І ще багато різноманітних страв. На додаток до приготування їжі ця програма може бути використана для теплової їжі: рідкі продукти безпосередньо в каструлі, а також порція. У кошику для пари також зручно підігріти залишкову манта, пельмені, пельмені. Як свіжоприготований, а не як у мікрохвильовій печі. сушать, всередині не нагрівається Після приготування будь-якої страви на режим розподілу, т.до. Це не спілкується, щоб кип’ятити на ньому, можна включити режим приготування до пари в кінці гасіння і відпустити його кип’ятити. Тепер все тепер можна залити в іншу каструлю та тривалість зберігання. Ніякої залежності від того, скільки води в повільній плиті, час приготування їжі для пари починає розраховувати через хвилину після кипить воду. Це дуже зручно, і ви можете готувати маринади для соління огірків.

Поєднання режимів. Для повного використання мультикулярного, вам просто потрібні всі режими для поєднання. Наприклад, спочатку для супу на випікання все це смажити. Цибуля, морква, потім додати помідор, і покладіть все відразу. Картопля, Круп, М’ясо та т.D. І в гасіння. Через півтора, дві. Якщо боби, горох не були просочені, вам потрібно довше. принаймні дві години, спробуйте підписатися на час. Або обсмажити цибулю, моркву, то до них м’ясо, досі молитися, додати помідор, моліться, додайте картоплю. І на гасіння, щоб отримати гарячу. Варіації, як те, що і скільки смажити. кожен може мати свої власні. Як приготувати. Тільки 10 страв на необхідності проковтнути, все в одному багатоукера.

Загалом, весь час, який вказується в рецептах, ви можете спробувати, а потім зробити це по-своєму (залежить від продуктів, товщини штук і т.Р.). Те ж саме з кількістю продуктів, щоб адаптуватися по-своєму. Головне. зрозуміти принцип роботи режимів та експерименту. Робити, як використовується, але вже у повільній плиті.

READ  Плитка електричного вугілля Плитка для кальяну

Найпопулярніша. це каструля або духовка. Нагрійте сковороду до середньої температури, розмістіть посуд на поверхні і покрити кришку. Ви повинні тримати тісто, що становить близько 5-7 хвилин, залежно від інтенсивності печі. Коли сир починає пузир. це впевнений, що настав час вимкнути вогонь.

Мої улюблені помічники. сковорода з неплідним покриттям, водою та плівкою для випікання. Налийте досить трохи води в сковорідку з покриттям неплідного покриття, покладіть їжу, довести до кипіння, зменшуйте справедливо вогонь і залишити під кришкою протягом декількох хвилин.

Чи можна розігрітись у повільній плиті в інших режимах?

Якщо ваш Multicooker не має окремої функції нагрівання, ви можете використовувати інші програми для цього. Виберіть у меню та запустіть один з наступних режимів:

  • “Молочна каша”. використовується для рідкої каші, супів, розвалу, тушкованих, соусів;
  • “Приготування їжі за пару”. чудово підходить для шматків риби, м’яса, овочів, добре зберігає їхню соковитість;
  • “Кріплення”. ідеальна програма для нагрівання піна або смаження.

Використовуючи ці чи інші програми для нагрівання готової їжі, не чекайте їх повного завершення, достатньо до 10-20 хвилин. Визначити точний час для конкретного блюда може тільки практикувати.

Щоб зробити кілька страв одночасно, вам потрібно купити додаткову чашу для багатошарових, або навіть декількох. В одній чашці ви можете підготувати суп з антеронта, в іншому. ароматний Pilaf, а окремий контейнер можна придбати для молочного кашему, який багато готується до сніданку.

На ринку побутової техніки виробники пропонують різні багатоукерів. Вони відрізняються один від одного за кількістю функцій, зовнішності, ціна. Найпопулярніші сьогоднішні чаші з керамічним покриттям, нетривалості тефлонові обприскування або нержавіюча сталь. Будь-яка чаша з цих матеріалів вважається безпечною у використанні, міцним, зносостійким, але кожен з них має свої власні переваги та недоліки.

Для забезпечення належного температурного режиму при приготуванні з мінімальним втручанням людини, виключаючи змішування, чаша повинна мати ідеальне неплідне покриття.

Тефлонові покриття чаші

Чаші з випилюванням тефлону мають нетривалку, добре миють, не поглинають запахи. Найкраще готувати молочну кашу. Мінус тефлону полягає в тому, що його не можна промити залізом, абразивні засоби, подряпини з ножем або вилкою. Деякі вважають, що чаші з тефлоновим покриттям небезпечні для здоров’я. Якщо тефлонове покриття не пошкоджено, а пристрій знаходиться в хорошому стані, то ви не можете турбуватися про своє здоров’я.

Увага! У разі пошкодження тефлонової плівки їжа може бути випущена у невеликій кількості отруйних речовин. Тому, щоб стежити за якістю неплідного покриття з чашок Тефлону, вам потрібно уважно. З найменшою підозрою у пошкодження покриттів, чаша повинна бути замінена.

Керамічні чаші

Найпопулярніші сьогоднішні чаші з керамічним покриттям, нетривалості тефлонові обприскування або нержавіюча сталь. Будь-яка чаша з цих матеріалів вважається безпечним використанням, міцним, зносостійким. Потрібно знати, що ці покриття мають свої особливості. У чашці з керамічним покриттям краще готувати супи, тушковане м’ясо та овочі, компот, випічка. Кераміка швидко нагрівається, не поглинає запахи, добре стежить за.

Найбільш переважні керамічні чаші вони безпечні для здоров’я, на відміну від чашок з покриттям Typhlon.

Існує в такому покритті, а мінуси. швидко починає горіти їжу, тобто швидко втрачає свої нетриві властивості. Керамічні моделі підлягають чіпам від ударів, тому вони протипоказані в посудомийній машині. Чаші з кераміки “Страх” температурні відмінності, і також можуть бути намальовані з їжі, в яких містяться харчові барвники.

Чаші з нержавіючої сталі

Чаші з нержавіючої сталі можна мити будь-якими засобами, вони не “бояться” ударів, температурних крапель, їх можна промити в посудомийних машинах. Не рекомендується готувати їжу з кислим смаком у мисках з нержавіючої сталі, оскільки під час прийняття їжі в роті можуть бути присутні смак. Експерти не рекомендують вас готуватися до них молочна касі. Чаші з нержавіючої сталі нерівні і довгі розігріті, тому, наприклад, молоко може спалити.

Поради щодо використання чашок для багатоукерів

  • Якщо ви часто готуєте рецептами, що вимагають перемішування інгредієнтів, краще купувати сталеву чашу або миску з хорошим алюмінієвим сплавом. Вони не так бояться механічного пошкодження, і їх можна мити в посудомийній машині.
  • Чи можна зберігати приготовлену тарілку в мисці? Ми несемо відповідальність за чашу, щоб служити якомога довше, краще не зберігати в ньому, але переміщення в інші страви.

Чи можна покласти каструлю у повільній плиті?

З появою на кухні Multivarka, молочна каша стала частим гостем у ранковому столі. Це лише смакує, що після обслуговування, 1-2 люди повинні отримати миску і повністю відмиванню. Цілком природно, що бажання готувати кашу в інші страви. Сьогодні ми розбираємо питання, чи можете ви покласти каструлю у повільну плиту.

Почнемо з того, що слід попередити, що неможливо поставити інші страви на нагрівальний елемент. Додаткові страви розміщуються тільки в миску мультикулярного. Також не рекомендується взяти контейнер з іншої моделі. Це не може збігатися за розміром. Такі експерименти призведе до швидкого провалу нагрівального елемента. Перераховуємо, що ви можете покласти у повільну плиту:

Скляні банки. Вони використовуються для приготування йогурту, якщо спеціальні контейнери не були включені в пакет. Для того, щоб не турбуватися про результат, можна зберігати дно миски з тканиною і залити воду. Багатоколюк допоможе тканинам збереження. З ним ви можете швидко і ефективно стерилізувати банки.

Силіконові форми. Вони можуть бути поміщені безпосередньо в резервуар пристрою і готують запіканки, кекси та інші випічки. Силіконові лопатки підходять для змішування їжі, якщо в комплекті не було шпателів. Вони не подряпають поверхню і зручні для використання.

Фольга. Оскільки робота мультикулярного здійснюється без мікрохвильових печей, ви можете безпечно обернути його в ньому. Завдяки їй, це, здається, можливість підготувати дві страви одночасно. Наприклад, у резервуарі готують кашу, а в пластичній формі викладають рибу або м’ясо, розміщені у фользі. Аналогічний метод готується до упаковки для випікання.

можна, покласти, повільну, плита

Скляні каструлі міцного матеріалу. Часто вони використовуються для підготовки каші. Для цього, залити воду в контейнер, потім покладіть каструлю молока і засинає круп. Наступні повороти в режимі “пароплава”. Результат. це каша для дитини, і не потрібно мити чашу багатоукера.

Ви також можете покласти шинку в контейнері, якщо він поміщений у нього. Виявляється, що експериментує з повільною плитою, але не забувайте, що використання сторонніх аксесуарів є видалення гарантійного обслуговування з технологією.

Чи можна покласти миску з багатоукера в духовку?

Процес приготування різноманітних страв у багатоквартирному автоматичному. Це означає, що потрібно розмістити бажані інгредієнти та включати програму. Правда, отримана їжа буде варена або тушкована. І що, якщо ви хочете суп з печаткою або м’ясом з хрусткою кори. Містоля вирішують це питання двома способами: зробити заготовки для посуду окремо або покласти каструлю з пристрою на плиті. Отже, ви не псуєте техніку, відповідайте на часто запитання: чи можна покласти миску з мультикатора в духовці?

Насправді, відповідь на це питання лежить на поверхні. Почнемо з того, що слід сортувати, чому ви збираєтеся покласти миску в духовці. Найчастіші причини:

Потрібно зробити смаженець. Для цього достатньо включити режим “випікання” або “смажити” і розпилюючи овочі з мультиколярною кришкою. Або зробити зчеплення окремо в сковороді, а потім додати до блюда.

можна, покласти, повільну, плита

Потрібна кора для хліба, м’яса, торт. Ви можете просто встановити потрібну програму, а на своєму кінці, щоб відкрити кришку пристрою протягом декількох хвилин.

Вода, що впоралася, і каша не готова. Така ситуація виникає, якщо це можна зробити неправильне співвідношення рідини та злаків. В результаті, рис або гречка розбухає, поглинає воду. Рідкий простір не залишається, і без пари багатокурсника не працює. Якщо недостатньо за кілька хвилин до Fulweware посуду, то ви можете просто включити функцію нагрівання.

Якщо причини, описані вище, не вирішили ваше кулінарне завдання, то перегляньте покриття миски. Тефлонові контейнери можуть бути введені в печі електричні або газу, лише якщо температура не перевищує 260 грамів. Якщо ви ризикуєте, то матеріал буде відповідати, і сам контейнер буде роздутий.

Мультивидні користувачі Panasonic святкують, що вони неодноразово зробили подібний експеримент і поміщені в духовку. Внаслідок цього він не був деформований і не зберігав колишні форми. Причина полягає в тому, що багато моделей Panasonic виробляються з керамічною чашею. І він готовий витримувати температури до 450 гр.

Неперервно зникають власниками тефлону Multicurok. Ви можете купити запасну миску “Sibovar”. Він має спеціальне розпилення, яке означає будь-яку температуру.

Взаємозамінність часу

Взаємозамінність чашок, як правило, визначається спеціальною таблицею сумісності. Якщо неправильно підібрати посуд, він або не вписується у повільну плиту, або він не буде записаний і отримання необхідної кількості тепла, що надходить з нагрівального елемента.

Однак навіть правильно визначені параметри не гарантують, що чаша ідеально підходить у повільній плиті. Деякі моделі мають свої особливості, тому не приєднуються до інших запасних частин. Робота з таблицею, необхідно визначити параметри чаші існуючого багатоукера, а після виявлення яких сумісні моделі падають за однаковими параметрами.

Інформація про взаємозамінність, ймовірно, забезпечить продавця, що спеціалізується на цьому продукті. Він порадить, яка чаша може бути придбана для конкретної моделі.

Как сохранить плиту чистой после приготовления еды.


About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS