Чому газова духовка не рум’янить зверху випічку

Приготування бісквіту в каструлі:

підготуємо каструлю для приготування бісквіту.

Вирізаємо з паперу для випічки коло, що відповідає діаметру каструлі. Змащуємо його вершковим маслом. На дно каструлі викладаємо промаслений шматок паперу для випічки. Кришку від каструлі замотуємо в рушник.

збиваємо білки.

Відокремлюємо білки від жовтків. Міксером збиваємо білки зі щіпкою солі на маленькій швидкості, до білої піни близько 5 хвилин. Потім збільшуємо швидкість і додаємо 0,5 склянки цукрового піску поступово по одній столовій ложці, продовжуючи збивати приблизно 3 хвилини.

збиваємо жовтки.

Жовтки збиваємо міксером з цукром, що залишився, на середній швидкості близько 2х хвилин.

Крок 4:. готуємо тісто для бісквіту.

До збитих білків додаємо збиті жовтки по одній чайній ложці та збиваємо міксером одну хвилину. Потім додаємо муку|борошно| по одній столовій ложці, акуратно перемішуючи ложкою зверху вниз. Тісто має бути пишне, добре ллється. Схоже на густу сметану

готуємо бісквіт у каструлі.

На плиті трохи підігріваємо підготовлену каструлю на маленькому вогні

, потім виливаємо тісто в каструлю. Накриваємо кришкою, замотаною в кухонний рушник. Випікаємо на маленькому вогні близько 45 хвилин. Готовність бісквіту, перевіряємо зубочисткою. Якщо, після того, як ви її встромили в тісто, вона суха, бісквіт готовий. Верх бісквіту буде не підсмажений, а білий, але на смакових якостях це не позначиться.

Як піч у газовій печі?

На відміну від виникаючої думки, духовка не є примхливою, якщо ви знаєте, як зв’язатися з нею. На жаль, коли приходить газова модель, приходить газова модель, вона починає зв’язатися з ним таким же чином, роблячи її першою та основною помилкою. До верхньої та нижньої частини продуктів завжди пройшли рівномірно, такі правила слід пам’ятати:

  • Потрібно суворо дотримуватися рекомендацій щодо температури в рецептах. Не намагайтеся прискорити приготування випічки, покращує полум’я.
  • Для випікання великого торта, використовуйте нижчу температуру, ніж при роботі з невеликим продуктом. Велика заготовка рівномірно і повністю приступає у випадку, коли він тримається протягом тривалого часу при середній температурі.
READ  Кабінет олівця для духовки та мікрохвильова піч

Порада: кожна газова духовка розташована по-своєму, тому перед її операцією варто знайома з інструкцією. Іноді використання «не рідних» піддонів призводить до блокування руху гарячого повітря, через що верх виробів залишається сирим у той час, як їхній низ вже починає підгорати.

  • Якщо рецепт не вказує температуру, ви можете використовувати універсальні дані: 180ºС для великих тортів, 200-210ºС для невеликого випікання.
  • Спочатку заготовка в газовій печі повинна бути розміщена на середньому рівні. Через деякий час ми оцінюємо якість розробки продукту. У випадку, коли дно темнеє, а вершина не вилучається, переставляйте контейнер на верхній рівень. Іноді вам потрібно схопити кору внизу, у цьому випадку продукт переставляє максимально найнижчу можливий.
  • Форми для випікання виробів у духовці обов’язкові змащувальні овочі або масло, натуральний жир без запаху. Тоді ви не можете турбуватися про ризик деформації торт або його прилипання до посуду.

Якщо ви не хочете постійно змащувати поверхні з продуктами, що внаслідок термічної обробки перетворюються не найбільш корисними речовинами, слід використовувати тісто на основі масла. Воно не прилипає до форм, виходить смачним та розсипчастим. Більше того, більшість рецептів дозволяє застосувати таку універсальну основу.

Коли навіть дотримання правил не допомагає, а продукти все ще горить, ви повинні використовувати методи, випробовані досвідченим приготуванням. Вдома ви можете зробити наступне:

  • Пироги перестануть горіти, якщо в нижній частині камери викладають вогнетривкову цеглу. Спочатку потрібно очистити, при необхідності, промивають і висушують.

Порада: Верхня частина ненасичених продуктів, що захоплюють і випікає в духовці трохи швидше, якщо він змащує їх з збитим яєчним жовтком перед термічною обробкою. І солодкі заготовки з тією ж метою обробляються підсолодженим і щільно завареним чорним чаєм.

  • Коли немає цегли або я не хочу використовувати для естетичних міркувань, ви можете взяти велику сіль. Він розміщується в миску термостійкого матеріалу і покладіть під випічку.
  • А ще в газовій духовці іноді ставлять ємність із водою. Рідина випаровується, трохи збільшується температура. Але продукти не спалюють, але рівномірно ембарго. Якщо ви хочете рум’яну кору на кулінарному шедеврі, вода повинна використовуватися лише в першій половині випічки. Підготовлено таким чином, блюдо також отримують більш соковиті, ніж зазвичай.

Незважаючи на простоту шляхів, вони довели свою ефективність. Якщо такі підходи не дають бажаного результату, а зверху і знизу продовжують захищати нерівномірно, це вказує на порушення правил виробництва напівфабрикатів.

В газовой духовке низ пригорает а верх сырой? Что делать: все способы в одном видео.

Як піч у газовій печі?

На відміну від виникаючої думки, духовка не є примхливою, якщо ви знаєте, як зв’язатися з нею. На жаль, коли приходить газова модель, приходить газова модель, вона починає зв’язатися з ним таким же чином, роблячи її першою та основною помилкою. До верхньої та нижньої частини продуктів завжди пройшли рівномірно, такі правила слід пам’ятати:

  • Потрібно суворо дотримуватися рекомендацій щодо температури в рецептах. Не намагайтеся прискорити приготування випічки, покращує полум’я.
  • Для випікання великого торта, використовуйте нижчу температуру, ніж при роботі з невеликим продуктом. Велика заготовка рівномірно і повністю приступає у випадку, коли він тримається протягом тривалого часу при середній температурі.
READ  Фотоепілятор для видалення волосся на обличчі

Порада: кожна газова духовка розташована по-своєму, тому перед її операцією варто знайома з інструкцією. Іноді використання “не відносних” піддонів призводить до блокування руху гарячого повітря, тому верхня частина продуктів залишається сирою, а їх дно вже починає горіти.

  • Якщо рецепт не вказує температуру, ви можете використовувати універсальні дані: 180ºС для великих тортів, 200-210ºС для невеликого випікання.
  • Спочатку заготовка в газовій печі повинна бути розміщена на середньому рівні. Через деякий час ми оцінюємо якість розробки продукту. У випадку, коли дно темнеє, а вершина не вилучається, переставляйте контейнер на верхній рівень. Іноді вам потрібно схопити кору внизу, у цьому випадку продукт переставляє максимально найнижчу можливий.
  • Форми для випікання виробів у духовці обов’язкові змащувальні овочі або масло, натуральний жир без запаху. Тоді ви не можете турбуватися про ризик деформації торт або його прилипання до посуду.

Якщо ви не хочете постійно змащувати поверхні з продуктами, що внаслідок термічної обробки перетворюються не найбільш корисними речовинами, слід використовувати тісто на основі масла. Це не прилипає до форм, виявляється смачно і розсипче. Більше того, більшість рецептів дозволяє застосувати таку універсальну основу.

Несправний вимикач духовки

Якщо вимикач несправний і поворот, він також провокує погане нагрівання духовки, оскільки вона просто не отримує право на опалення. Найчастіше повна заміна. Для цього плита відключаються від мережі, видаляються пластикові ручки. Шурупи викрутіть, а панель видаляється, за яким є перемикачі. Далі, все ще викрутіть кріплення на монтажній пластині вимикачів.

У газовій печі, дно горять і верхівка сировини? Що робити: всі методи в одному відео.

Підключення електричної печі до мережі, контролю та догляду

У газовій печі, дно горять і верхівка сировини? Що робити: всі методи в одному відео.

У вимкненому вимиканні духовки перетворює гвинти. Що ви побачите електропроводку, їх розташування потрібно запам’ятати. Потім поради з проводів видаляються, а призначений елемент.

Важливість рецепту

Іноді навіть незважаючи на всі спроби і зусилля, торт залишається сировиною всередині і згоріла зовні. Тоді логічно припустити, що точка тут знаходиться в самому тісті, оскільки кожен з його видів любить індивідуальний підхід.

Пісочне тісто

Використовуйте охолоджені інгредієнти. Масло повинно бути м’яким, але не розплавляється. Яєчні білки краще видалити.

READ  Що робити, якщо газовий котел вимикається

Це тісто не можна маркувати протягом тривалого часу. Від цього він ущільнений, стаючи важким і легким спалюванням.

Листкове тісто

Один вологий, низькорослий кореневий замість чітких, рум’яних плит? Можливо, замість вершкового масла подрібненого ножем, ви поклали в тісто, що не є неприйнятним у цьому рецепті. Або шарувата делікатність при низькій температурі? Вона повинна досягати 200-220 ° С.

Дріжджове тісто

Обожнює дозвілля і ретельне змішування. Але борошно повинна бути помірно. І, звичайно, цей тип тіста повинен стояти і піднятися. Без цього він негайно захопляє в корі піч і живите.

Бісквіт

Це ніжне, пишне тісто на яйцях. Білки та жовтки повинні бути прийняті окремо, і після змішування всіх інгредієнтів негайно відправляють продукт у попередньою печі.

Що ще може запобігти правильній випічці?

  • Погані збиті яйця;
  • Надлишок цукру та масла;
  • Довготривала сода в тесті. Покладіть випічку в духовці відразу після введення цього інгредієнта.
  • Відрегулюйте температуру до нижчого;
  • Переставляйте палет з пиріжками з верхньої сітки посередині;
  • Накрийте листовий або вологий папір.

Як міцні пиріжки роблять м’які

Чистий рушник змиває воду, вичавити добре і покладіть на вершину. Тому випікання не зможе вологи, і вологість зробить це м’яким. Змішайте молоко та воду у співвідношенні від 50 до 50, щоб обдурити готовий співак пиріг і покласти в духовку при 220 ° С протягом 5 хвилин.

Чи можна виправити готові пироги

Рідує пиріжки можуть бути надані після випікання. Для цього торти змащують маслом і покриті рушником на деякий час.

Див. Також: Як перевернути млинець у каструлі: секрети з кухарів

Солодкі пироги можуть бути скручені, покриваючи їх медом, цукром або фруктовим сиропом.

Щоб зробити краще і зручніше розмазати пироги, використовуйте силіконовий китайський. З його допомогою, допоміжний буде рівномірно падати на тісто.

В газовой духовке низ пригорает а верх сырой? Что делать: все способы в одном видео.

Що робити, якщо духовка не випікає рівномірно

Іноді навіть досвідчені власники не працюють для випічки, хоча вони роблять все на перевірених рецептах. Потім зверніть увагу на кухонне пристрій і спробуйте з’ясувати, чому духовка не випікає зверху, а дно в той же час він сильно горить. Така проблема частіше виникає через те, що тепло неправильно розподіляється в духовці. У деяких випадках дефекти усувають самостійно. Дізнайтеся більше про те, що робити, якщо в статті є погана газова духовка, то в статті.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS