Холодний і гарячий копчений кабінет

Збірка з власними руками

Курячі шафи, призначені для холодного методу куріння, найкраще виробляти з високоякісного дерева. Не використовуйте шаруватих матеріалів, які будуть оброблятися з просоченням клею. За рахунок використання дерева, готові копченості матимуть особливий аромат та смак. Ідеальний варіант буде вільха, Аспен, липа або будь-який інший порошок.

Схеми та малюнки

В Інтернеті є величезний вибір схем та креслень для різних варіантів дизайну. Ви можете вибрати саме опцію, який ідеально підходить так чи інакше, з урахуванням умов експлуатації, кількість продуктів, які будуть шокувати та інші.

Сало горячего и холодного копчения/Покажу как приготовить сало холодно и горячего копчения

Необхідні інструменти та матеріали

Щоб прискорити процес збору, за винятком деревини, вам потрібно підготувати інші інструменти та матеріали.

  • Ножівка, молоток і нігтів;
  • Bruks, які будуть використовуватися для побудови кадру;
  • Петлі, ручка, CAS, або клапан;
  • Пропуск або спеціальний герметик;
  • Матеріал даху;
  • Ґрати та гачки для продуктів;
  • Труба для димоходу.

Кадр

Для того, щоб зробити житло кабінету диму, вам потрібно зробити чотири довгих бар. Вони пов’язані з нижче. Для того, щоб надати конструкції стійкості, робиться кілька додаткових поперечних перекладин. У майбутньому решітки з продуктами будуть встановлені.

Рамка обрізана дошками, які найбільш тісно налаштовані один одному.

Всі суглоби обробляються герметиком або пакетами.

Двері кабінету

Двері повинні бути досить великими. Він встановлений перед дизайном. Ширина дверей може бути такою ж, як і ширина стіни. Це робить його з дощок, які найбільш тісно пов’язані з зовнішнім від них не тече дим. Ручка прикріплена до дверей, а також клапан. По всьому периметру, двері повинні оброблятися печаткою. Ідеальний варіант буде точно такою ж камерою, яка використовується на дверях холодильника.

Димохід

Димохід виготовлений з традиційної металевої труби з досить великим діаметром або деревом. Другий варіант можна використовувати тільки в тому випадку, якщо конструкція застосовуватиметься виключно для холодного методу копчення продуктів.

Встановлення ґрати

Ґрати встановлюються останнім.

У кабінеті диму також необхідно встановити піддон, випічку або інший металевий контейнер, до якого жир з оброблених продуктів буде осушений.

На самому верхній частині кабінету диму може бути кілька додаткових перехресних боків, які також можуть бути висіли з гачками.

Що краще зробити шафа для куріння

Для домашнього коптилу, будь-яка ємність з екологічно чистих матеріалів без певного запаху буде відповідати. Крім того, цей контейнер повинен бути герметом, щоб мати можливість бути бічним або вищим завантаженням. Вдома, адаптувати наступні пункти:

  • Великий діаметр залізні труби, бочки, біди. Труба не кожна, але, щоб купити дорого, тому оптимальне рішення курить з бочки 100-200 літрів. Чим більший обсяг, тим місткіше вийде коптилка і тим зручніше завантажувати та діставати продукти.
  • Від холодильника або газової плитки. Менш переважним, ніж ствол, варіант, тому для адаптації цього обладнання дещо складніше. Холодильні корпуси часто використовуються для виготовлення компактних курців, корпус якого містить всі предмети: дим генератор, коптильня та сушарка.
  • Металеві шафи (вогнетривкі сейфи для зброї, інструментів або побутових матеріалів).
  • Дерев’яний куріння. Натуральне дерево. екологічно чистий та доступний матеріал, з якого цього достатньо, щоб просто побудувати камерну камеру. Це дещо поступається практичністю та довговічності металу, але з належною обробкою ця різниця мінімізується. Для виготовлення гарячої обробки кабінету слід використовувати тільки листяні породи. хвойні можуть дати обертання.
  • Капітальне будівництво. Конструкція з цегли або каменю буде актуальною для тих, хто планує займатися копченням у промислових масштабах або близьких до них за обсягом. Важливо пам’ятати, що цегла всередині камери не можна залишити відкритим. З часом він буде оновлювати (конденсат), який разом з продуктами згоряння дасть неприємний вал.

Для універсальної установки холодного та гарячого копченого можна використовувати дерев’яні бари або дошки. Незважаючи на простоту, такі кошики отримують достатньо функціональні для переробки продуктів з димом заданої температури, частіше холодні.

Який дим краще купити для дому. Огляд типів і моделей

Ми розповідаємо, що KEMONTHHASE краще купити в тому чи іншому випадку, а також дати огляд кращих моделей куріння гарячого та холодного куріння.

READ  Як зробити охолоджувач повітря своїми руками

Вибір товарів здійснюється на підставі зворотного зв’язку, думки та рейтингів користувачів, розміщених за різними ресурсами в Інтернеті. Вся інформація взята з відкритих джерел. Ми не співпрацюємо з виробниками та торговими марками та не закликаємо до покупки тих чи інших виробів. Стаття є інформаційною.

Куріння холодного копчення

Деякі вважають за краще купувати холодні копчені куріння для квартир, інші для використання в природі. Вибір залежить від розміру, ваги та потужності обладнання.

Куріння копченого куріння копченого копченого подарунка для всіх чоловіків, які люблять їсти і насолоджуватися друзями делікатесу власного виробництва.

Цей комплект використовується для холодної риби, курки, баси, ковбас та інших продуктів. Комплект включає в себе шафу для куріння з фанери та генератора диму Hobbi Smoke 1.0

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Куріння копченого куріння копченого копченого подарунка для всіх чоловіків, які люблять їсти і насолоджуватися друзями делікатесу власного виробництва.

Цей комплект використовується для холодного копчення риби, курки, сала, ковбаси та інших продуктів. Комплект включає в себе шафу для куріння з фанери та генератора диму Hobbi Smoke 2.0

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Куріння копченого куріння копченого копченого подарунка для всіх чоловіків, які люблять їсти і насолоджуватися друзями делікатесу власного виробництва.

Цей комплект використовується для холодної риби, курки, баси, ковбас та інших продуктів. Комплект включає в себе шафу для куріння з фанери та генератора диму Hobbi Smoke 2.0

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Куріння копченого куріння копченого копченого подарунка для всіх чоловіків, які люблять їсти і насолоджуватися друзями делікатесу власного виробництва.

Цей комплект використовується для холодної риби, курки, баси, ковбас та інших продуктів. В комплект входить Шафа для копчення з фанери та Димогенератор Hobbi Smoke 3.0

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Холодний і гарячий копчений кабінет

Малий кабінет з фанерного листа, 100 л, який використовується для холодного куріння продукту та повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Шафа з нержавіючої сталі, 100 л. Використовується для холодних продуктів для куріння. Повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Сало горячего и холодного копчения/Покажу как приготовить сало холодно и горячего копчения

Куріння та холодні копчені копчені з термометром та кришкою. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійне гаряче та холодне куріння куріння з термометром і лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійна Коптильня гарячого та холодного копчення з термометром та кришкою будиночком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійне гаряче та холодне куріння куріння з термометром і лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійне гаряче та холодне куріння куріння з термометром і лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Курорах для дому та котеджу, гарячим і холодним курінням з термометром і двома будинками. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійний копчений будинок для дому та котеджного, гарячого та холодного куріння, з термометром та лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Гарячі та холодні копчені копчені куріння та котедж, з термометром і двома будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійний копчений для того, щоб дати гаряче та холодне куріння з термометром та двома будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійна гаряча та холодна копчена копчена для подачі з термометром та лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Ціна курців кристалів копченого залежить від розміру, типу, ємності, наявності диму генератора та т.D. Всі пристрої виготовляються з міцного, стійкого до корозії харчової сталі або деревини. Це не дозволяє іржі з’являтися на стінах устаткування.

Шафи для куріння холодного копчення

Малий кабінет з фанерного листа, 100 л, який використовується для холодного куріння продукту та повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Шафа з нержавіючої сталі, 100 л. Використовується для холодних продуктів для куріння. Повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Алюмінієвий радіатор для охолодження та видалення конденсату від диму для холодного копченого.

READ  Як зробити холодильну камеру вдома

Кабінет диму, насамперед, повинен бути зручним, практичним та надійним. Довговічний, стабільний дизайн, сталева нержавіюча сталь (або міцна дерев’яна) ємність. Саме такі продукти, які ми поставляємо по всій Росії.

Ціни на кабінети для диму можуть зменшити знижки на сайті. Хоча вони вже вигідні, тому що продукт виплачується вже за пару використання.

Типи швидкості

Дизайн кабінету диму значною мірою залежить від конкретної мети цього обладнання. Пристрій може мати різні режими роботи в залежності від якої температура повинна підтримуватися всередині кабінету.

Процедура куріння може бути трьома різними видами.

  • Гарячий. Температура диму в цьому випадку повинна бути щонайменше сімдесят градусів. Максимальне значення може досягати ста двадцяти градусів. Ця процедура може тривати з п’ятнадцяти хвилин до чотирьох годин залежно від розміру продуктів.
  • Наполовину. Температура повинна бути в межах шістдесяти до сімдесят градусів. Таким чином, можна обробляти лише дуже свіжі напівфабрикати.
  • Холодний. Температура диму не повинна перевищувати п’ятдесят градусів. Мінімальне допустиме значення температури становить тридцять градусів. Така процедура займає великий час, який може бути від декількох годин до декількох днів.

Копчений

Це простий і зручний дизайн для приготування смачної копченої. Крім того, якщо ви купуєте домашнє куріння, це заощадить від додаткового домогосподарства. Вам не потрібно дбати про термін придатності продуктів, подумайте, де шукати їх, шукати в супермаркетах, які готуються до делікатесів і витрачати гроші на них.

Алюмінієвий радіатор для охолодження та видалення конденсату від диму для холодного копченого.

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Шафа з нержавіючої сталі, 100 л. Використовується для холодних продуктів для куріння. Повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Курорах для дому та котеджу, гарячим і холодним курінням з термометром і двома будинками. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Малий кабінет з фанерного листа, 100 л, який використовується для холодного куріння продукту та повністю сумісний з генераторами диму диму Hobbi.

Професійний копчений для того, щоб дати гаряче та холодне куріння з термометром та двома будинком. Харчова Нержавіюча сталь AiSi-430 товщиною 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Гаряча копчена домашня куріння з кришкою з нержавіючої сталі 1,5 товстого будинку. 2 мм. Будь ласка, і близькі до копчених делікатесів.

Куріння та холодні копчені копчені з термометром та кришкою. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Призначений для холодної та гарячої копченої риби, м’яса, птахів, сирів, овочів та інших продуктів.

Куріння копченого куріння копченого копченого подарунка для всіх чоловіків, які люблять їсти і насолоджуватися друзями делікатесу власного виробництва.

Домашнє гаряче куріння з кришкою з нержавіючої сталі Lid 1,5 або 2 мм товщиною. Будь ласка, і близькі до копчених делікатесів.

Професійна Коптильня гарячого та холодного копчення з термометром та кришкою будиночком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Цей комплект використовується для холодної риби, курки, баси, ковбас та інших продуктів. Комплект включає в себе шафу для куріння з фанери та генератора диму Hobbi Smoke 2.0

Холодний і гарячий копчений кабінет

Професійне гаряче та холодне куріння куріння з термометром і лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійне гаряче та холодне куріння куріння з термометром і лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Професійний копчений будинок для дому та котеджного, гарячого та холодного куріння, з термометром та лідним будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди радуватиме вас копченими делікатесами.

Домашнє гаряче куріння з кришкою з нержавіючої сталі Lid 1,5 або 2 мм товщиною. Будь ласка, і близькі до копчених делікатесів.

Професійний копчений для того, щоб дати гаряче та холодне куріння з термометром та двома будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Гарячі та холодні копчені копчені куріння та котедж, з термометром і двома будинком. Харчова нержавіюча сталь AISI-430 Товщина 2 мм. Завжди порадує вас з копченими делікатесами.

Домашнє гаряче куріння з кришкою з нержавіючої сталі Lid 1,5 або 2 мм товщиною. Будь ласка, і близькі до копчених делікатесів.

Домашнє гаряче куріння з кришкою з нержавіючої сталі Lid 1,5 або 2 мм товщиною. Будь ласка, і близькі до копчених делікатесів.

Коптильня для холодного копчення відмінний подарунок для всіх чоловіків, хто любить смачно поїсти та радувати друзів ласощами власного виробництва.

READ  Я можу покласти гарячий у морозильник

Як встановити додатковий компресор

Для цього є звичайним акваріумним компресором з пластиковою трубкою, через яку повітря проходить під низьким тиском. Ця труба повинна бути вставлена ​​в поперечну трубку, яка з’єднує генератор і кабінет диму. Найкраще забезпечити додаткове придатність. Всі зв’язки повинні бути дуже щільними. Тепер ви можете палити.

Як вибрати куріння копченого

Залежно від принципу роботи, спільного:

Електричні агрегати найбільш підходять для паління в квартирних умовах. Газові моделі, які працюють при нагріванні вулканічних каменів, що виникають, рідко виявляються, зручні, але поступаються аналогам через їх високу вартість. Надано використання обладнання на вулиці, дачі, неадекватну область, універсальний пристрій вугілля буде відмінним рішенням.

Визначившись із моделлю слід враховувати обсяг виробу, необхідний обсяг вироблених товарів, кількість ярусів чи шпажек, при певному типі пристрою, мобільність і спосіб приготування.

Шляхом придбання товарів для роботи в квартирі, замкнутому приміщенні, необхідно подбати про наявність гідравлічного набору, щоб уникнути диму, поширюючи стійких запахів.

Яка різниця між холодним курінням від гарячого

Риба, курка та м’ясо гарячого або холодного куріння мають певний термін зберігання. При використанні технології холодного диму, куріння відбувається при температурі 15 40 °, тривалість до трьох днів (залежно від розміру та якості продукту). Ця процедура дозволяє отримати блюдо з тривалого періоду зберігання, оскільки речовини, мікроорганізми, які знищують цілісність тканин, видаляються під час препарату.

Технологія гарячої копченості характеризується швидкістю приготування, протягом декількох годин при температурі 40 160 °. Цей процес руйнує жири, що містяться в їжі, сплачуючи їх.

Продукти гарячого копчення зберігаються кілька діб, на відміну страв холодного способу приготування.

Види Cattle

Останнім часом ви можете спостерігати за високим інтересом до гострої обробки страв як у вітчизняних, так і промислових вагах. У зв’язку з цим, копчений ділиться на:

  • Домашній (невеликі розміри, з можливістю роботи в житловому приміщенні. Електричні або газові моделі, первісні функції, іноді поєднуються з кількома програмами в собі);
  • Професійні (автоматичні шафи для куріння великих розмірів з термостатом та гідравлічними дисплеями, цифровий дисплей. Дозвольте вам підготувати кілька видів м’яса, риби, овочів відразу. Об’єднати гарячі та холодні функції куріння).

У рейтингу побутових моделей лідер являє собою міні-нержавіючу сталь, з герметичною кришкою для гарячого та холодного куріння. Що стосується професійного рівня обробки, тут існують цілі коптильні установки, що дозволяють отримати чудове в’ялене та копчене м’ясо, рибу, сири.

Принцип роботи, дизайн

Будь-який копчений. це закрита ящик з нержавіючої сталі, в якому занурюється заготовка майбутнього диму, потім здійснюється примусовий потік диму в камері. Спрощені побутові моделі часто виготовляються з термостійкого матеріалу, відповідно до характеристик значно нижньої нержавіючої сталі.

Пакет також включає генератор диму, адаптований до сполучних отворів з камерою. Розвиток диму відбувається в процесі твердих чіпів, чіпсів, пресованого брикету або вулканічних порід. Насоси компресора тиску, під яким дим тече в камеру. Якщо пристрій оснащений термостатом, тепло всередині вікна розподіляється рівномірно, що дозволяє автоматично контролювати весь процес. Наявність у наборі гідравлічного транспортного засобу (водяний фільтр) забезпечить хороший захист від проникнення запахів до кімнати.

Сучасні моделі коптилен оснащені термокамерою з автоматичним регулюванням інтенсивності подачі диму, додатковим адаптером охолодження, для здійснення холодного копчення в теплу пору року, піддоном для збору жиру, комп’ютеризованим керуванням та привабливим дизайном.

Принцип роботи для всіх моделей однаковий. Підготовлений продукт розміщений на полиці. Це відбувається обробка гарячим або холодним димом, жир накопичується в піддоні, дим захоплюється гідротерапією або з версією вулиці, вона виявляється. Поставка палива (чіпси, пресований брикет) до генератора диму виконується вручну або автоматично. Зрештою, ми отримуємо шматок продукту гарячого або холодного куріння.

Додаткові опції

Купуючи товари певного призначення, важливо придбати його за доступною ціною з передовими функціями. Приємне доповнення до класичного коптилу буде:

  • Мобільність пристрою (на відміну від стаціонарного дизайну, зручно приймати таку річ з вами на природі, вийти з відпочинку, котеджу);
  • Наявність адаптера для холодного копчення (у деяких моделях немає можливості холодного диму в камеру, якщо температура перевищує 0 °);
  • безперервна робота (до 10 годин поспіль завдяки автоматичній подачі стружки в димогенератор);
  • поєднання полиць з підвісними гачками (для зручного розташування різних частин туші, високоякісного, єдиного розподілу диму);
  • наявність гідравлічного, герметичного покриття, електронного контролю;
  • Використання кабінету для подальшого зберігання готового продукту (завдяки збереженню оптимальної температури).

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS