Hotpoint Ariston Floor Як видалити скло

Замінюючи розбиті окуляри у двері

Я хотів випікати торт. Освітлювали духовку, щоб розігріти. Через 5 хвилин. Покладіть пірагул і воду склянку холодно покласти, але трохи пролив на склянку. Це вибухне. Ніж замінити, як робити або де купити, ніхто не знає? Печі стара піч Арістона електрична, так ні.

Спробуйте, як варіант електричних вітрових шафи Siemens, знайдіть термостійке закалене скло необхідної товщини і розрізали розмір. Тільки я боюся, що це вийде досить дорого. Здається, нехінська. Де для колишнього Елкона є фірма, яка працює з такими. Але 100% не впевнені. Вони мають саме те, що вам потрібно. Якщо видимість в духовці не потрібна. Ви можете спробувати зробити такий “пиріг” для експерименту: у розмірі різання 2 металевих пластин (я думаю, що товщина 2 мм достатньо), а шар між ними тип азбестової пластини (або щось подібне); Можливо, це допоможе відновити вітрові шафи електричні Hansa.

Це досить дорого мати легкий шафа електричний електролюк. Jaal. Можливо стара плита, яка має? Зовнішнє скло залишається як духовка, в принципі, ви можете використовувати, але зараз він сильно нагрівається.

Якщо є час і транспорт. Ви можете спробувати покрутимити на “металобрухт”, і мукус міст (сама мама змінювалася і кинула хорошу плиту, лише загинуло зовні). Хоча дуже мало шансів. що ви можете знайти латунне незалежні електричні шафи електролюксу або щось підходяще і ціле число.

У крайньому випадку спробуйте “сендвіч”: метал. Пластина (1-1.5 мм). Азбестовий наповнювач (або картон 2 мм, або тканина в 2 шарах). Зовнішній скляний (який ціле число). Насправді нічого не бачить. Я не рекомендую нову плиту. Хоча це також недорого і з руками можна взяти (люди з нових будинків продавати)

Дурна ідея приїхала на розум: і що, якщо ви називаєте Банзикова (Interrajagas десь по країні або польових алеях) і попросіть незалежних електричних вітрів, де вони мають замовлення на заміну газових печей. Це тому що. що приєднання нової плити формально повинна пройти через них.

Це тому що. що приєднання нової плити формально повинна пройти через них. І неформально вони також працюють, змінюються приватно. Ідея не може нерозумно, чи може це статися. І на старому ринку (на човні) є магазин, що спеціалізується на устаткуванні до печей, може запитати або замовити газову печі з конвекцією Hotpoint Ariston.

Становище. У моєму селі теж внутрішнє скло в духовці була розбита в вбудовану електричну духовку Gorenje, змінив звичайний, і все добре, п’ять років, ймовірно, стоїть, так XS

Привіт всім! Малоймовірно, що я допоможу з Радою, але коротко розповім про свою плиту, може, хтось прийде біг. Купив коротшу пластину 4-зручну, з духовкою звичайно. Білоруська (я не маю нічого проти наших братів), Gefest називається. Щасливий і задоволений мій чоловік, вирішив у Дусковці я не пам’ятаю, що готувати. Добре зроблена вона зі мною. Тим не менш, вона була дуже рада, що це сталося, коли я пішов на кухню. Це найбільш вікно (я про двері духовки) я пересувався в моїх очах і вилив на підлогу. Купити Вбудовані вітрові шафи електричні

Я додам до попереднього повідомлення, який ми назвали “спеціаліст” з їхнього сервісного побутової техніки Інтернет-магазину, чесно кажучи, я повинен був психологічно надівувати. піддаток. Я написав, що скляна вибух від температури, т.Е. На заводі, він не був належним чином. І вони замінили його. Не знайшов нічого кращого, ніж видалити скло на іншу тарілку. Ось так.!

Так, в принципі, звичайне скло з проблемами зовнішніх “шкідників” повинна зберігати щонайменше 500-600 градусів (навіть якщо ви пам’ятаєте ТММ (я довго вивчав. Можливо, навіть інший). Але все ще залишається різниця між такими поняттями, як “затвердіє”, “термостійкий” і “звичайним”. Але Толстой. я впевнений. Ця побутова техніка для кухні мій стіл від загартованого скла може розпадатися лише з “втоми тіла” протягом 5 років (хто знає, він зрозуміє), але поки він не випустив декантер водою (пластини вилки тонн не в оцінці) і не хвилює

Bosch electrolux gorenje hotpointariston ilve neff ardo beko gefest gorenje hansa ilve indesit kaiser zanussi darina nardi samsung siemens smeg zigmund shain

Духовка повинна бути встановлена ​​лише кваліфікованими NE.

вісім. Печі повинна бути встановлена ​​лише кваліфікованим персоналом,

Відповідно до рекомендацій та стандартів виробника, що працюють у країнах СНД. Неправильна установка може принести шкоду людям, тваринам або вашим майном. У разі неправильної установки виробник видаляє всю відповідальність.

Електрична безпека гарантується, лише якщо є ефект

Обґрунтування здійснюється відповідно до правил електричного

Casky security. Ця вимога повинна бути поважною.

Якщо виникли сумніви, зверніться до фахівця, який перевірить вашу систему заземлення. Виробник не несе відповідальності за

Пошкодження, заподіяна відсутністю заземлення або несправності.

Якщо духовка з’єднується безпосередньо з мережею (без вилки та розетки),

Потрібно встановити багатокабельний перемикач з відстані між

Двері розлучені контакти не менше 3 мм, заземлююча земля

не слід вириватися. Перемикач повинен бути встановлений у Legodo

одинадцять. Завжди зніміть вилку з розетки або вимикайте електрику

Шем щит перед операціями для обслуговування та догляду за печі.

Не тягніть дріт, щоб видалити вилку з розетки: це дуже небезпечно. Не

Очистити і не витягніть кабель подачі. Замінити пошкодження

Спеціаліст з кабелю з організації обслуговування.

тринадцять. Переконайтеся, що вентиляційні отвори та тріщини не закриті

Ви, інакше, виникає небезпека перевищення робочих темпів

Арістонська духовка, як мити скло всередині ?

 

Електрична ізоляція та коротке замикання.

Ваша духовка повинна використовуватися тільки для того, що це таке

Ботана. Якщо ви вирішите випробувати духовку до іншої роботи, (наприклад, OTAP

піднімаючи кімнату) Зробіть це за власним ризиком. Виробник NE

несе відповідальність за поломки, викликані неналежним використанням

Не торкайтеся духовки, якщо ваші руки або ноги мокриті або сирі, а не

шістнадцять. Відповідно до загальних вимог держави Firere

Не залишайте духовку без нагляду.

Не дозволяйте дітям та особам незнайомі до інструкцій, використання

Обладнання без вашого нагляду.

вісімнадцять. Забороняється змінити дизайн духовки та втручання людей, а не

дев’ятнадцять. При використанні невеликої кухонної електричної техніки поруч з духовкою

Переконайтеся, що їх кабелі годування не торкаються гарячих частин обладнання.

двадцять. Вимкніть духовку з мережі, коли ви їдете довгий час.21. Не використовуйте легкозаймисті рідини (алкоголь, бензин і т.Р.)

Поруч з робочим обладнанням, не зберігайте легкозаймисті матеріали в духовці.

Видалення скла

Після видалення дверей ви можете почати стрільбу. Два або три склянки встановлюються в сучасних печах. Друге скло зазвичай прикріплюється до тіла. Це легко видалити. Зніміть двері було необхідне для безпечного та зручного прибирання. Якщо двері не видаляються з петель, існує ризик того, що він буде шляс, і людина отримає травму.

Як видалити двері з духовкою.Арістон

 

Для наступних моделей вітряних калам представлена ​​інструкція, як видалити скло та мити його:

Не ставити тиск на скло занадто багато. Якщо потужність перевищена, вона може бути пошкоджена.

  • Покладіть двері ручкою вниз на гладку і м’яку поверхню.
  • Зверніть увагу на наявність болтів у дверях. Якщо вони, відкрутіть їх. Якщо вони відсутні, почніть рухатися вгору. Відкриті двері виглядають як ноутбук. Болти можуть бути відсутні на відкритому повітрі. Але руху дизайну не залежить від типу моделі.
  • Тепер скляна частина випускається. Вона повинна підняти і витягувати.
  • Ви можете почати очищення скла.
  • Після очищення покладіть скло, де він був. Зверніть увагу, що з боків є спеціальні дошки.
  • Виправити всі кріплення.
  • Встановіть назад до духовки.

Потягніть верхню частину дверей вниз

У відкритих дверях двері трохи схожі на ноутбук

Незалежно від того, яке скло потрібно видалити. зовнішній або внутрішній. В обох випадках необхідно дотримуватися вказаних вище кроків. Кріплення для обох окулярів всередині.

Якщо це неможливо очистити скло, ви можете зв’язатися з професіоналами.

Indesit yig 324 ix

Рейтинг кращих продовжує газову дучу з “Indesit”. Надійний апарат у класичному випадку за гідною ціною (Всього 19070 р.). З досить демократичною ціною, пристрій може похвалитися безліччю корисних варіантів. Наприклад, тут реалізується легкий спосіб очищення дверного скла: його можна видалити, мити його, а потім вставити назад. Крім того, тут використовується повна технологія поверхні гриля, що сприяє швидкому та рівномірній підтримці продукту.

Ємність: внутрішній простір має об’єм 71 літрів, тоді як зовнішні розміри пристрою дуже скромні та компактні. Модель має електричний гриль, але позбавлений варіантів конвекції. Перемикачі поворотного типу збільшують легкість використання. Таймер обладнаний функцією звукового оповіщення. Простір камери висвітлюється, але немає захисту від випадкового натискання. Колір тільки срібло. Згідно з відгуками користувачів, цей кабінет має головну гідність: їжа в ній готується швидко і рівномірно.

  • відомий бренд;
  • надійна збірка;
  • продуктивність;
  • велика духовка;
  • хороший гриль;
  • зручне використання;
  • Звуковий сигнал при завершенні приготування їжі.

Огляд вбудованих печей Lex EDP 093 IX: Максимальні функції Мінімальні кнопки

LEX EDP 093 IX нова модель міді, створена для того, щоб впоратися з найбільш різноманітними кулінарними завданнями. Для цього він має 9 режимів з комбінацією нагрівальних елементів, гриль та конвекцій, багате обладнання з телескопічними довідниками та відстроченою початком функції з програмованим робочим часом. Довгострокові відносно конкуренти гарантії 36,6 місяців також вразила нас і змусили вас очікувати від духовки блискучого проходження тестових завдань.

Обладнання

Пристрій подорожує в руках піни та картону, армований дерев’яними вставками, що щільно підтягує упаковуючу плівку. Контейнери перераховані на коробці, а велика наклейка з ключовою інформацією про модель, передана на вершині плівки.

  • Важкий кабінет з телескопічними довідниками
  • Решітка, плоскі та глибокі піддони
  • Наклейка про енергоефективність
  • Інструкції по-російськи
  • гарантійний талон

На перший погляд

Чорні дверні глянцеві з срібною ручкою та найпопулярнішою панеллю Найбільш популярне рішення для візуального розпорядження вітровими шафками. Компактний світлодіодний дисплей з блакитними цифрами та трьома кнопками у поєднанні з угодними ротаційними регуляторами встановлюють мінімалістичний стиль. Срібна прямокутна ручка відрізняється на чорних дверях, під ним велике вікно перегляду дозволяє контролювати те, що відбувається в камері, і під фокусом на компанії Lex Logo.

Три склянки встановлюються в знімних дверях, внутрішня видаляється для очищення. Двері трохи щільно відкриті, потім рухається гладко і мовчки. Він може бути виправлений практично в будь-якому положенні, тільки під кутом близько 20 градусів до вертикальної, тим ближче закриває його. Темно-сірі піддони і сріблястий гриль у наборі виглядають повністю класично.

Камера покрита сірою емалью і має традиційну перерву для печі внизу. Металеві довідники пропонують п’ять рівнів для розташування піддонів. На другому рівні телескопічні довідники зафіксовані знизу, завдяки якій ви можете комфортно висунути та приклеювати листи випічки. Зверху є трубчастого нагрівача гриль, а великий вентилятор знаходиться в центрі. Лампочка наливає тепле світло з правого верхнього кута.

Зовнішній випадок Lex EDP 093 IX практично гладкий: з боків у металевих панелях є тільки щілини для зручності перенесення, а вентиляційні отвори є тискими.

Завершена духовка без штекера для підключення до сітки живлення з кабелем 1 метр кабелю. Вага 29 кг умовно середня для категорії.

READ  Які касети підходять для Gillette Venus

Інструкція

Інструкція з експлуатації написано для ряду моделей, включаючи лінійку 093, зокрема, наш зразок Lex EDP 093 IX. А5-біла паперова брошура з тонкого білого паперу, складена російською мовою і займає 29 сторінок. Після привітання, покупець дотримується секції безпеки, який попереджає про всі уявні пошкодження, що інструмент або його власник можуть отримувати з необережною операцією. Деякі заборони повторюються, але в цілому розділ легко читається.

Далі ми познайомилися з описом пристрою для 6 сторінок і підійшли до розділу керування. Lex EDP 093 IX. це осаджувальне призначення кнопок керування під дисплеєм, оскільки існує лише три з них, а два несуть лише лише для збільшення або зменшення зазначених параметрів. Цей розділ написаний просто дуже лаконічним, тому нам довелося повторно прочитати дорожні дві сторінки. Наступним описом режимів не настільки вражений США, а правила догляду та очищення є більш значними для всіх користувачів вітрових шаф.

При необхідності витягніть внутрішнє скло дверей або вийміть його, ви можете прочитати про це в інструкціях з зображеннями, а у випадку несправностей ви можете спочатку перевірити таблицю загальних труднощів, а потім зверніться до гарантії. Наприкінці брошури виробник веде свої рекомендації щодо налаштувань для приготування та м’яса, де ми були здивовані великою кількістю варіацій продукції з тесту: наприклад, окремо печиво мармур та вікторіанський.

Контроль

Все частіше ми зустрічаємося з моделями, де розташовані два симетричні регулятори руху та дисплея між ними на панелі духовки. Один регулятор традиційно відповідає за вибір режиму роботи, а друга температура. Час встановлюється через елементи керування кнопками до сенсорних кнопок поруч із дисплеєм. Всі три нагадують однакові трикутники: символи інтуїтивно виглядають, запустіть (все ще пам’ятайте кнопку відтворення на відеомагнітофоні, навіть не знаючи англійської) та вгору. Відповідно, ліва кнопка зменшує вибрані значення, праворуч збільшується, а центральна кнопка є основною та дозволяє вибирати різні функції через кілька кліків.

Без читання, інструкція може здатися, що без запуску таймера LEX EDP 093 IX не почнеться, але є можливість зробити без нього, з’єднуючи час на інший шлях і вимкнення пристрою вручну. Для цього, в режимі очікування, потрібно затискати основну кнопку (інструкція друкує своє зображення, тому в цьому огляді ми будемо називати його кнопкою запуску для зручності). Через приблизно 5 секунд звучить звуковий сигнал, а індикатор загориться з символом включення безпосередньо під дисплеєм. Тепер поворотні регулятори негайно запускають нагрівання пристрою, який може бути зручним для тих, хто не використовується для таймера, або не знає, заздалегідь приготування їжі та планує дотримуватися процесу. Ви можете видалити блокування таймера за одноразовим дотиком однієї кнопки початку у режимі очікування.

На додаток до функції вимкнення після закінчення зазначеного часу, вбудований таймер дозволяє вам розпочати нагрівання з відстрочкою початку або встановити потрібний час для завершення програми. Для правильної роботи цих функцій потрібно спочатку встановити поточний час (за замовчуванням вказано як 12:00). Це можна зробити, торкаючись кнопки «Пуск» та вибираючи бажану кількість годин, а потім в той же час. Контроль Натисніть кнопку Пуск, закріплює вказаний час.

Налаштування інших функцій здійснюється тим же принципом, тільки на початку він приймає більшу кількість сенсорних кнопок. Ви можете перейти до показників під дисплеєм: як тільки символ стрілки між двома рядками можна запустити тривалість препарату, і якщо індикатор з однією смугою блимає праворуч від стрілки, це означає, що це означає, що Ви можете встановити час закінчення.

Наприклад, ми вирішили випікати курку 40 хвилин і встановити цей час на таймер відповідно до схеми, описаної вище. Піч починає працювати, як тільки ми виберемо режим і температуру. Індикатор стрілки між двома смужками буде спалювати, до нього буде доданий індикатор нагріву у вигляді кружки, доки не досягне температури. На дисплеї відображатиме відлік, тому під час приготування їжі використовуйте духовку, як годинник не працює. Після завершення роботи індикатор таймера спалахується, поки він не буде повстанним за допомогою одноразового натискання кнопки “Пуск”.

Функція відстроченого запуску налаштовується злегка складніше: спочатку потрібно встановити тривалість приготування, а після встановлення таймера натисніть кнопку «Пуск», а двічі, щоб перейти до часу вибору. Після цього потрібно підтвердити всі налаштування, а три показники виділяються: таймер, препарати для заздалегідь визначеного часу та нагрівання. За замовчуванням пристрій пропонує 60 хвилин робочого часу та закінчення програми до 12:00. Звичайно, при введенні параметрів, ви повинні обчислити час, щоб вони були виконані, інакше процес не запускається.

Ви можете готувати в наступних режимах, вибираючи діапазон від 50 до 250 C:

  • Освітлений. Світлові вогні (в інших програмах вона закладена автоматично).
  • Розморожувати. Тільки вентилятор на задній стінці, створюючи циркуляцію кімнатної температури, допомагаючи розморожування продукту.
  • Опалення знизу. Тільки нижній опалювальний елемент працює.
  • Опалення зверху і нижче. Використовуйте верхні та нижні нагрівальні елементи.
  • Опалення зверху і нижче конвекції. На додаток до нагрівальних елементів, вентилятор включається.
  • Опалення конвекції знизу. Тепло йде знизу і з кільцевого нагрівального елемента на задній стінці, поширюється за допомогою вентилятора та корисним для швидкого підготовки заморожених страв (піца, картопля FRI) такий американський режим.
  • Центральна конвекція опалення. Тепло нагрівального елемента на задній стінці розподіляється за допомогою вентилятора, що дозволяє готувати на декількох рівнях.
  • Нагрівання гриль згори. Роботи Tubular Нагрівач гриль та верхній нагрівальний елемент.
  • Нагрівання гриль згори конвекції. Потужне нагрівання згори поширюється вентилятором і, згідно з інструкцією, значно покращує смак посуду.

Щоб скористатися режимом гриля, потрібно встановити температуру 250 C, дайте духовку, щоб розігрітись протягом 5 хвилин, і обов’язково покладіть піддон під решітку, на які лежать продукти.

Експлуатація

Lex EDP 093 IX-духовка є простим і зручним використанням: поворотні регулятори для вимірювання щільно і не ковзайте в руках, дотик чітко реагують на дотик, і кожен прес не супроводжується піком. Дисплей дисплея та індикаторів є яскравим, холодним і білим і чітко видно в будь-якому місці освітлення. Після початку опалення підсвічування регуляторів у колі (видимі в поглибленому стані), а також всі елементи за температурою та режимами.

Lex EDP 093 IX також пропонує швидку опалювальну функцію, перспективну за 4 хвилини, щоб підвищити температуру до 150 C у режимі верхнього та нижнього опалення з конвекцією. Палети та решітка повинні бути вилучені з робочої камери у цей час (інструкція говорить про боротьбу з тестом, але ми сприймали це як приклад, оскільки для випікання часто потрібно для попередньої печі). Ми двічі закликаємо час, але швидше, ніж через 10 хвилин, температура не піднялася до бажаного значення, ми вимірювали його з інфрачервоним датчиком на стороні та задніх стінках.

Працює духовка не шумна, не помічаються сторонні звуки. Однак сигнал таймера дуже гучний і гострий, повторюється 10 разів, тому пропускаючи кінець програми буде складним. Незважаючи на попередження гарячої поверхні пристрою, повторюється в інструкціях, зовнішнє скло не представляє серйозну небезпеку запису: при роботі на 200 З нагрівався лише до 45 C.

Загальне прибирання: Зачекайте повне охолодження всіх елементів пристрою та протріть їх після кожного використання. Абразивні миючі засоби заборонені або з високим вмістом алкоголю, жорстких мочалків та скребків, паропромисловами та таємничими спеціальними засобами для очищення пристрою в теплому стані. У інструкціях виробник пропонує рекомендації щодо догляду за кожним типом матеріалу, що використовується в духовці. Більшість елементів легко ідентифікуються, наприклад, панель з нержавіючої сталі, склянки та ручки зовні, емальована поверхня та лампочка всередині. Однак наявність у списку пластмас та пофарбованих поверхонь ми здивували нас. Однак майже скрізь рекомендував лише гаряче мильний розчин і м’яка тканина.

Наші розміри

Споживання енергії в режимі гриля та верхнє нагрівання з конвекцією при максимальній температурі 250 C склав 2811 Вт, що значно нижче, ніж зазначено 3100 Вт. Експериментуючи з режимами, ми виявили, що при нагріванні знизу та на задній стінці з вентилятором, потужність піднімається до 2944 Вт. Коли тільки конвекційні роботи, пристрій споживає 46,8 Вт, а в режимі очікування 1,6 Вт.

Для порівняння, ми вимірюємо споживання енергії на найпопулярніший режим верхнього та нижнього опалення на 180 C і отримав 2135 Вт, духовка бум за 15 хвилин. Далі ми перевірили однорідність нагрівання, використовуючи плоске згинання та датчик температури. Краї піддону біля дверей завжди виявляються холоднішими, а центр гарячий, але взагалі чим менше розкидача, тим зручніше використовувати пристрій. Тест є стандартним для різних виробників, тому ми вибираємо режим верхнього та нижчого опалення, усвідомлюючи, що додавання конвекції зменшує варіацію значень.

Температурні вимірювання на площині

251 ° С245 ° С253 ° С241 ° С221 ° С

Випікання тесту печива підтвердила однорідність нагрівання опозиції, все пройшло те ж саме.

Практичні тести

Ми вибрали наступні рецепти для перевірки особливостей духовки:

  • Ковбаси та шампіньйони (на двох рівнях)
  • Дорада з дитячим картоплею
  • М’ясо по французьки
  • Кольорова капуста
  • Вівсяне печиво

Ковбаси та шампіньйони

Ми вирішили перевірити заяву виробника про можливість приготування одночасно на двох рівнях, і в той же час познайомитися з температурою та регулюванням температури, тому в цьому тесті було максимально керувати ручним керуванням процесом. Спочатку ми підготували шампіньйони, наповнювали свої шапки з сиром дрібно нарізаними ногами. Дуже легка і смачна закуска з небанківського.

Далі ми встановимо температуру 180 C і увімкнено режим, призначений для роботи з двома рівнями: нагрівання кільцевого елемента на задній стінці з конвекцією. Шампіньйони покласти на телескопічні посібники, щоб покласти решітку з ковбасою та картоплею у верхній частині. Через 10 хвилин ми встановили його на другому рівні і підвищили температуру до 200 C.

Півгодини в сирних грибах духовки розтоплені і почали поспішати, і ми витягнули нижній лоток. Самі шампіньйони були трохи потемніли і були настільки чудовими на смак, який ми майже забув про ковбаси. Тим не менш, вони прийшли до почуттів і перевернули їх, оцінюючи сік буферувати серед картоплі.

Через 20 хвилин ковбаски скручені, половинки картоплі пом’якшуються і мали м’ясний сік, і все це без гриля. Він приймає температуру 250 C, небажаний для шампіньйонів, але ще не синхронно готувався. Всього для випікання ковбас з гарніром, що залишилося 40 хвилин при постійній конвекції, і вони виглядали також апетитно, як ніби вони готувалися під гарячим трубчастим обігрівачем.

Дорада з дитячим картоплею

Три свіжих рибалок з ясними очима були приправлені солом, ароматний перець та лимонний сік, а також невелика картопля. Ми вибрали класичний режим верхнього та нижнього нагрівання та встановіть температуру 190 C. Поклав час нагріти духовку і покласти таймер протягом 40 хвилин.

Найкрасивіший і передбачуваний результат чекав нас після сигналу таймера: все було готово і просто відмінно, що витрати на оплату праці за руйнування та прибирання риби.

М’ясо по французьки

Довгий час у нашому тестуванні не з’явився цей рецепт, багато улюблених. Шина свиняча ми ріжемо на стейках товщиною 1 см, покриті цибулею та помідорами зверху. Дихав до 150 C Печі вибрала режим верхнього та нижнього нагрівання з конвекцією, температурою 200 C і таймер 45 хвилин. Майонез, який не повинен бути термічно обробкою, не використовував.

15 хвилин до кінця ми додали тертий сир, а в кінці програми, найбільш смертельним м’ясом було отримано під кришкою з рум’яним сиром. Швидко, просто задовольняє і корисні для смаження (і вам не потрібно залишатися).

Кольорова капуста

Далі ми вирішили закрити овочі та підготувати капусту, щоб вона пом’якшилася і згладжена разом з сиром, але не висихав. Ми використовували глибокий алюмінієвий лоток, щоб захистити лоток для випічки від горіння, тому що капуста розібрана на дрібні суцвіття, щедро обгороджено соєвим соусом із сметаною замість солі, і ми покрили трохи сиру згори.

Півгодини печі в режимі верхнього та нижнього нагрівання при температурі 170 C дав нам смачний гарнір. Ми просто були готові яловичини, що було потрібно, і, бажано, не картопля.

READ  Як видалити тент з пральною машиною LG

Вівсяне печиво

Жоден з наших витрат на тестування без випікання. Цього разу ми розчавили мигдальні горіхи та вівсяні каші, змішані з рослинним маслом, пшеницею та білим борошном, а також посипали клопоту великих пластівців та солодких родзинок. Два банани, які ми просто пом’якшилися вилкою, були зв’язувальним та ароматичним агентом, тоді як всі інгредієнти були змішані. Швидко і легко, ми були готові вимірювати товстим тістом, який легко утворився в пишному печиві. Ми застрягли паперовий папір для випічки і обережно розмістив їх на ньому.

Тим часом, духовка зігрілася до 150 C, і ми встановили піддон на телескопічні довідники. Ми розпустили камеру в режимі верхнього та нижнього нагрівання з конвекцією, а для випікання перемикається в інший режим, залишаючи лише нагрівання з дна та вентилятора. Через 15 хвилин, пишний, ніжний всередині і з тонким кору назовні, печиво очікувала команду Tastor.

Lex EDP 093 IX Brave Cabinet задовольняє наші очікування як в дизайні, так і функціональності. Він швидко нагрівається, рівномірно зігрівається і пропонує додатково до класичного контролю, інший таймер і відкладений початок. Різноманітні режими та широкий діапазон температур дозволяють вам підготувати величезну кількість страв, а набір решіток та двох піддонів додає комфорт.

Hotpointariston FD 61 Електричний огляд вітру.1 / га

У зв’язку з придбанням нових кухонних меблів, питання про покупку нової поверхні приготування та латунний кабінет. Вибір моєї сім’ї впав на електричну духовку Hotpoint-Ariston FD 61.1 / га для досить поширених причин, серед яких. Приємний і точний вигляд, а також рекомендації продавця-консультанта з магазину побутової техніки.

Перш ніж купувати цей латунний кабінет, жоден з моїх членів сім’ї не був знайомий з такою технікою. Ми використовували стандартну плиту з газовою печі. І, довіряючи продуктом відомого виробника побутової техніки, ні я, ні кого-небудь з мого будинку не шкодував мого вибору.

Hotpoint-ariston FD 61.1 / га. Це незалежна духовка, яка не пов’язана з поверхнею приготування їжі, і може бути побудована над настільною, під ним або в окремому кабінеті. Незалежна піч може бути побудована в меблі на рівні грудей, що дуже зручно. Вам не потрібно постійно згинати, витягувати або покласти щось в духовку. Я не експериментував і не встановив його найпоширенішим місцем. під планшетом.

Ваші кухонні меблі повинні бути розроблені для вставлення електричної печі. Матеріали, з яких ніша та панелі, що прилягають до духовки, повинні бути виготовлені з термостійкого матеріалу. Якщо є елементи, що лежать в меблях, клей, з яким вони прикріплені, повинні бути стійкими до високих температур.

Особливості та технічні характеристики

Перед установкою печі, окремий розеток проводився для живлення кабінету, який підключений до землі і призначений для максимального споживання енергії духовки. Я також замінив мережевий запобіжник, який відповідає за область кухні, до більш потужного. На кухні, крім кабінету, який може споживати до 4 кВт за годину, є холодильник, мікрохвильова піч та телевізор. З запобіжником у 25 і вся техніка одночасно працює без проблем для домашньої мережі.

Установка та підключення духовки провели представника сервісного центру. В принципі, підключіть духовку і самостійно, але тоді гарантія зникла на устаткування, тому нам довелося чекати двох днів, щоб чекати майстрів.

Технічні характеристики гарячої точки з духовки-арістон FD61.1 / га:

  • Підвісний тип: незалежна, багатофункціональна електрична духовка. 6 рівнів опалення, 5 рівнів для розташування битви та решіток, таймер з кінцевим сигналом для приготування їжі, поворотні вимикачі, тангенціальна вентиляційна система, 3 дверні окуляри, внутрішнє освітлення, стандартні посібники, подвійне замикання гриль.
  • Елементи нагрівання: верхній, нижній, круглий (розташований у задній стіні).
  • Корисний обсяг: 56 л.
  • Максимальна температура: 240 с.
  • Клас енергоефективності: a.
  • Дизайн дверей вікна: складений.
  • Аксесуари: один лоток для випікання та дві грилі.
  • Розміри (висота x ширина х глибина): 59,5 x 59.5 x 54,5 см.

Такі загальні розміри вважаються найбільш поширеними. Коли я замовив кухонні меблі, я не знав, яка духовка. Мені сказали, що розмір ніші для вбудовування зробить стандарт, і дійсно гардероб ідеально сидів на місці.

Загальні правила експлуатації

Майстер з сервісного центру рекомендував печі для першого повороту загального кабінету близько години при максимальній температурі за допомогою закритих дверей. Потім вимкніть духовку, відкрийте двері та вентиляцію кухонну кімнату. Він сказав, що запах може виникнути, викликане випарюванням речовин, які використовували для захисту внутрішньої поверхні духовки. Я провів цю процедуру, але ніяких сторонніх запахів, крім запаху нагрітого металу, не було.

Панель керування, на якій розташовані програми для вибору програм, термостат та таймер

Загалом, процес контролю латунного кабінету полягає в наступному:

  • Виберіть потрібну програму приготування за допомогою ручки “Програми”;
  • Виберіть температуру за допомогою регулятора термостата;
  • У процесі підготовки в будь-який час ви можете змінити програму приготування, використовуючи ручку “Програми”, а також змінити температуру, використовуючи регулятор “термостат” або підготовку переривання, увімкнувши “Програму” до положення “0”.

За допомогою контролера термостату вибрано потрібну температуру. Зліва на панелі керування є індикатор термостату. Коли він світить, це означає, що піч нагрівається до бажаної температури. Його вимикання означає печі, що кипить за задану температуру.

Щоб запустити таймер, потрібно повернути ручку за годинниковою стрілкою на один поворот. Щоб встановити необхідний час, поверніть ручку назад у вибрану позначку. Таймер розраховує час у зворотному порядку: після закінчення часу закінчується звуковий сигнал.

Найголовніше. У цій моделі таймер не контролює включення або вимкнення духовки, вона повинна зробити вас. Це допоможе зберегти точний час приготування.

Розглянемо докладно всі режими, які можна вибрати за допомогою ручки “Програми”. Ми будемо рухатися за годинниковою стрілкою, починаючи з вершини.

Освітлення духовки. Повороти на підсвічування в духовці, наприклад, для того, щоб мити його. Коли виконується будь-яка програма, освітлення духовки завжди ввімкнено.

Традиційна піч. Два нагрівальні елементи роботи: нижня і верхня. Я використовую цей режим для приготування запеченої курки. Мити і попередньо маринована каркаса у мене в легкій алюмінієвій колезі з високими краями, я ставлю температуру 180 с. і через половину або дві години все готово. У процесі приготування, лист випікання повинен бути отриманий кілька разів, щоб залити курку з посіву соку. Сильно приготоване блюдо не гірше, ніж ті курей гриль, які пропонуються на кожному кроці. Більше того, ви маринуєте продукт самостійно за своїм запитом, і ви можете бути впевненими у курці “Вік”.

Для використання режиму “традиційної духовки”, випічка встановлюється на третьому рівні

Одночасна підготовка. Включені наступні нагрівальні елементи. Верхній, нижній і круглий, а також вентилятор, з яким постійне та рівномірне тепло досягається у всьому кабінеті. Він забезпечує однорідну підготовку та модифікацію продукту.

У той же час ви можете використовувати не більше двох рівнів духовки. Не рекомендується використовувати перший і п’ятий рівень: вони піддаються прямого гарячого повітря, які можуть спалювати делікатні продукти. Найкраще використовувати другий і четвертий рівень, а секунди повинні бути розміщені на другому, вимагаючи більш інтенсивного тепла.

Розташування решіток для режиму “Одночасна підготовка”

Гриль. Верхній нагрівальний елемент.

Висока температура та тепла прямий ефект гриля рекомендуються для приготування продуктів, які потребують високої температури поверхні. Завдяки високій температурі, їжа швидко скручується, набуває гарну кривуку, залишаючись ніжним і соковитим всередині. Гриль підходить для виготовлення стейків, риб, тостів.

При використанні цього режиму рекомендується встановити лише максимальну температуру. Решітка встановлюється на третій або четвертий рівень, продукт розміщений у центрі. І на першому рівні помістіть лист випікання. для збирання рідини, випущеної під час смаження.

Розташування решітки та променя для гриля

Каструля. Коли він використовується, не рекомендується перевищувати 200 ° С. Використовуйте верхній нагрівальний елемент і вентилятор. Такі умови поєднують односпрямоване вивільнення тепла з примусовою циркуляцією повітря всередині ланцюгового кабінету. Це запобігає горінню поверхні продукту, збільшуючи проникаючу здатність тепла.

Піца. Включені нижні та круглі нагрівальні елементи та вентилятор. Ця комбінація дозволяє швидко нагріти духовку з більш сильним вивільненням тепла знизу. Якщо одночасно використовуються декілька рівнів, необхідно змінити страви посеред їх підготовки. З мого власного досвіду: краще приготувати піцу на медсестру з легкого алюмінію, встановлюючи його на стандартній решітці. Таким чином, ви зменшуєте час випікання. Сир краще додано в середині випічки.

Кондитерські вироби. Круглий нагрівальний елемент і вентилятор. Він забезпечує помірне та однорідне тепло всередині духовки. Ця функція рекомендується для підготовки досліджуваних продуктів дріжджів, що вимагають підйому, та невелику випічку одночасно на трьох рівнях.

На фото нижче наркотиків з маком. Залишився один. Його “брати” вже їдять.

Щоб знизити температуру навколо робочої печі, вона оснащена охолоджувальним вентилятором. Холодний повітряний потік приходить на нижній канал знизу, натискаючи гаряче повітря у повітряний канал над дверями, а не допускаючи нагрівання навколишніх меблів та елементів електроніки. Після завершення приготування вентилятор продовжує працювати до належного охолодження духовки.

Зовнішні та внутрішні емальовані елементи, а також деталі з нержавіючої сталі та гумові ущільнення можна витирати губкою, змоченим у теплій воді або в нейтральному розчині миючого засобу. Для видалення особливо складних плям використовуйте спеціальні засоби для чищення.

Після очищення, рекомендується ретельно видалити залишки миючого засобу вологою ганчіркою та сухим духовкою. Не використовуйте абразивні порошки або корозійні речовини. Потрібно виконати внутрішнє очищення духовки після кожного використання, не чекаючи його повного охолодження. Використовуйте теплою воду та миючий засіб, промийте і витріть м’яку тканину.

Ніколи не використовуйте підрозділи для очищення парою або блоків очищення високого тиску.

Щоб очистити двері дверей, використовуйте неабразивні губки та засоби для чищення, а потім витріть суху м’яку тканину. Не використовуйте тверді матеріали або гострі металеві скребки, які можуть подряпати поверхню і розбити скло.

Зберігайте ущільнення в хорошому і чистому стані, перевірте, чи вони міцно підходять до дверей і не дозволяв витоку тепла.

Безпечні робочі поради

  • Ця електрична духовка призначена для непрофесійного використання вдома
  • Щоб уникнути можливого ураження електричним струмом, не торкайтеся продукту з мокрими руками, босоніжними або вологими ногами
  • У процесі експлуатації нагрівальні елементи та деякі частини дверей духовки сильно нагріваються. Необхідно здійснити обережність, щоб уникнути контактів з цими частинами, а не дозволяти дітям підійти до печі
  • Переконайтеся, що мережеві шнури інших побутових електроприладів торкнулися гарячих частин духовки
  • Не закривайте вентиляційні решітки та отвори для розсіювання тепла.
  • Завжди використовуйте кухонні рукавиці або задихаються, коли покладіть або видаляють страви з духовки
  • Перевірте регулятори ручок у положенні “0”, коли духовка не використовується
  • Не кладіть важкі предмети на відкриті двері духовки.
  • Ніколи не ставлять жодних предметів на дно духовки, оскільки вони можуть пошкодити емальоване покриття
  • У разі несправності, це строго забороняється відкрити внутрішні механізми продукту, щоб самостійно відремонтувати їх. Для всіх питань зверніться до сервісного центру

Я використовую цю піч протягом трьох років і може відзначити свої переваги:

Зворотній зв’язок: Електрична духовка HotpointAriston 7O 5FA 841 JH IX HA. Дуже кімнатна піч з конвекцією. Це виглядає стильно, готує смачні інструкції, які не на сайті

Спойлер: буде сумісність матеріалу з настільною та кухонною книгою, вилкою та декількома необхідними інструкціями, які не знайдуть на веб-сайті виробника. І, звичайно, пиріжки та печиво.

Довгий не вирішив придбати електричну печі в присутності газопроводу, але все-таки вирішив не шкодувати!

У духовці готується постійно, тому досвід використання успішних (і не дуже) печей та критеріїв якості для себе вже були розроблені.

При виборі, наступні не очевидні критерії стояли:. максимальна ширина корисного простору з стандартними розмірами пристрою.(Багато печей мають незрозумілу область, яка не дозволяє вставити великий випічку для випікання печива або пирогів, і це надзвичайно фундаментально). коса не потрібна (мити це Муротно). конвекція. я хотів мати систему очищення. але я повинен був відмовитися від суттєвої різниці в ціні.- Телескопічні довідники, що дозволяють витягнути листовий випічку, щоб заглянути пиріг, зніміть фольгу або поворот курки (і в той же час їжа не впала на підлогу, скребкові кросівки).

READ  Заправка нитки у швейну машинку Janome

Отже, я не соромився і пішов до магазину побутової техніки, де вона сильно перевірила потенціал печей. Отже, Hotpoint-Ariston 7O 5FA 841 показав одне з найкращих досягнень зі середньою ціною.

Далі, стежити за ринком та виберіть потрібний колір і повний набір. Для цінової якості зупинилася на цій моделі.

Загалом, діапазон моделей духовки відрізняється по суті лише за зовнішнім виглядом і комплект. Між більшості моделей цього виробника немає фундаментальних відмінностей у розробці та ефективності механізму приготування їжі та розсіювання тепла з меблів.

І тут і печиво! У процесі приготування печі чудово прикрашає кухню =)

Набір доставки: коробка, піна, короткий посібник, духовка, 2 немовлят та решітка.

Вид з коробки. Великий маленький плюс. Духовка забезпечує ручки для перенесення та встановлення в положенні проекту.

Вид ззаду. Передня панель буквально пару сантиметрів стоїть на площині духовки, однак, було достатньо, щоб не заважати панелі приготування їжі. У мене таблетка 2,8 см. Тобто, що тороше і приготування їжі. Крім того, у спині можна побачити виступ, необхідний для установки газових шлангів. (Ми встановилися в шафках IKEA, вони глибині 60 см, і там було місце за духовкою. Інші виробники Глибина шаф 52-56 см і перерва під шланг принципу.)

Серед іншого, все ще є такий сюрприз:

Вилка не встановлена. Ви можете придбати вилку під 220 В або менше 380 В залежно від електричної розетки.Починати негайно. Я купив складну вилку з заземленням протягом 30. Викрутка і 5 хвилин і можуть бути встановлені.

Встановлення духовки надзвичайно проста. Складіть штепсель у гніздо (ви можете в звичайному, збільшені навантаження не відбуваються цієї печі), засуньте кабінет на полицю, твіст 2 гвинти. Майстер не обов’язковий, я montaped це один.

Спочатку встановіть кухонну панель, потім духовку, не плутайте.

Заповнення духовки:. Emaleted невеликий лоток для випічки;. vealented глибокий ублюдок;. гриль.

Всередині парних посібників для тюків та телескопічного довідника.Парні лаки щільно тримають рідних медсестер, не дозволяючи їм падати. Телескопічний довідник дозволяє витягнути лоток / решітку майже цілком і зробити маніпуляції з блюдом для його подальшого повернення до духовки.

З телескопічною системою набагато спокійніше. Ви можете різко витягнути, поки він не зупиниться, щось вирізати, заглянути, перевернути, не видаляючи ціле посуд. Однак і подвійні напрямні показали себе чудовими. У них багаж знімається майже на однакові довжину, буквально буквально 5 см. Головне. контролювати його, а не високо призначити під нерівномірним навантаженням (куряча сковорода може ковзати).висновки. Є парові ґрати в порівнянні з традиційним поглибленням у стінці духовки. Безумовно, так. Чи має сенс переплачувати за телескопічні гіди. більше не потрібно.

Плита має два бурові ручки (пластик, а основні панелі з нержавіючої сталі) та екран з індикацією.

Основні режими є “стандартними” (нижня плюс плюс), тільки зверху, стандарт з конвекцією, зверху з конвекцією та декількома автоматичними. хліб, випічка, прибирання. У інструкціях, детально, детально, що рекомендується в якому режимі.

Для мене це був сюрприз, що немає “лише в нижній частині режиму конвекції”, як у звичайних газових печах. Однак стандартний режим відчуттів погрівається рівномірно, не запалюючи верхню та відключення деревини, коли вона досягає заданої температури.

Режим випікання Buckkaaa для мене був суперечливий. Я зробив батон, з усіма сортами смачних трав вагою 500-700г, щоб спалити швидше, ніж він всмоктується. Мабуть, потрібні дрібні статті або хліби. Для bukaaa я використовую звичайні режими.

Далі я напишу про очищення, це коштує особливу увагу.

Після вибору функції цей регулятор встановлює бажану температуру, і піч починає готувати. Негайно є ще один цікавий режим: “Тестування тесту”. При виборі печі нагрівається до мінімальних значень і підтримує цей рівень. У цьому режимі я роблю дріжджове тісто, а також висушені Meringue =).Чесно кажучи, після розвитку цього режиму, пироги зробили частіше.

У звичайному режимі панелі освітлені. Ви також можете встановити 2 типи таймера відліку: а) Виберіть таймер для приготування їжі. Він повідомить звук часу. Корисно, коли ви готуєте щось на тарілку без духовки =) b) таймер після початку приготування. Наприкінці часу вимкніть духовку. Зручний, коли: “Не готовий, нехай 10 хвилин все ще стоять і достатньо, і я відвідую фільм”.Мінуси. Досить тихий таймер звуку, як SMS десь у надрах мішка, що залишився в коридорі.

З наведеного вище кнопки вимкнення світла. Чому це не працює, як включення світла, вона категорично незрозуміла для мене. Завершив цикл приготування, або закінчив таймер, оцінюйте блюдо в темряві або повністю.

Крім того, на панелі горить значок термометра в 3-х режимах:. Я з підігрівом;. задана температура була досягнута;. приготування їжі закінчиться, але я як і раніше жарко, будьте обережні, не торкайтеся до чого-небудь усередині.

Котеджні сирні пироги. Страви зосереджені досить рівномірно, ніякої розсіювання не спостерігається. Відчуває себе. Це не чує температуру, краще поставити більше 180, але термометра не існує, не вимірювали, не скаржиться на гріх.

Спеціально включена конвекція для показу ефекту:

Пескувальний пиріг. Вентилятор веде повітря ліворуч, він відбивається від переднього скла і обертаючись праворуч. Відчуває, що лівий передній край розігріває найсильніший і, якщо випікання є примхливою, конвекція краще не включати.

З точки зору потужності: на фото нижче, є форми на 16 кектах. Якщо ви переставляєте їх на решітку, мені вдалося додати ще 10 одноразових форм, загалом 26 кексів за один раз. Більш компактні форми підходять, мабуть, більше.

Виробник заявляє каталітичне очищення. Тобто, наливаючи воду до дна, зцілюйте і гарячу пом’якшену жирну стерту з тканиною.

Однак суспензія перешкоджає виступаючим елементам: Ґрати, верхній трубчастий нагрівач, двері. Як швидко видалити двері, написані в інструкціях. Вона без гвинтів видаляється з елегантним ручним рухом. Однак, як відключити решта не написано, і надіслано на сайті, де немає необхідного довідника. Але ми не відмовляємося, я знайшов керівництво до іншої моделі, вигода була зібрана однаково. (В той же час і переставили довідники, тому що вони були низькими)

Як видалити гіди в духовці Hotpoint-Ariston 7O 5FA 841:

Як відійти на верхній опалювальний елемент у гарячій точці-арістон 7O 5FA 841:

Верхній нагрівальний елемент рухається буквально сантиметром на 5-7, тому ви не адекватно не для цього, але це зручніше.

Як ви бачите, духовка майже миється, але це “майже”. Дорога жирна губка не візьме, навіть після потепління до 250 градусів, так, не бути такою конем, оскільки я, краще мити частіше, особливо після курки. (Зліва, все миється, а вентилятор і вентилятор залишався точкою).

Nb! Хоча на малюнку і намальовано, що нагрівання буде знизу, верхній трубчастий нагрівач також нагрівається (але не гарячий), тому, коли ви миєте духовку, обов’язково носіть будівельні рукавички, інакше крани ручні:

Спалювали всі 10 пальців, стискаючи трубчастий нагрівач, балада.

Видалення тепла навіть після закінчення роботи в духовці, другий вентилятор працює, він приймає тепло, не дозволяючи меблям перегріватися. Потім, у районі посудомийної машини, стіл за рік з половиною вже пошкодженого, в області духовки все ідеально.Крім того, частина повітряних листів між двома склянками, що запобігає зачеплення і покращує видалення тепла. (До речі, переднє скло гаряче, але не гаряче. Дитячий тогал. не сподобалося, але без наслідків).

Духовка спекти якось більш впевнено і навіть стандартна газова плита. Конвекція мені сподобалася для другої страв.Саме ця модель була дуже успішною та ергономікою та з точки зору потужності, тоді як моя стара атлантна пластина була катастрофою безпосередньо на всіх предметах. Чи варто купувати “різко”. За винятком піролітичного очищення, то в решті я не бачу недоліків, які потрібно покращити.

Теги: F48

Коментарі 32

У мене оптичні датчики! а також розгубилися.

Швидше за все, ємнісний датчик. Існує не в силі натискання справи, а не в закритих контактах та електроніці небажана. У мене в моєму приготуванні так само, як склянка 5-6 мм, і під ними ємнісні “датчики”

П’єзоелектрична панель натискання кнопки. У описі духовки це вказано. Датчик ємнісного типу на алюмінієвій поверхні не може працювати.

Ви праві п’єзоелектричні, і не усвідомлюючи печі, перестану теплою до 200 десь 160. 170 зігрівань

Панель з п’єзоелектричними кнопками. Працює з пресувань тиску. Фото показує деформацію на кнопці живлення, він натискає на п’єзопластик. Тому сильний тиск не реагує.

Це маленька хотіла, щоб духовка включає в себе Cheto, натиснуто і підійшовши після того, як включив час всмоктування

Не tapotkal, але є поїзд, як на мобільному дисплеї лише ретельно, я можу пізніше зафометалічний, якщо він допомагає. Є 5 або 6 треків, кнопки точно більше

Якщо доріжки менше кнопок, це означає, що або ключі не є сенсорними (швидше за все, фільм. як на комп’ютері.Клавіатури) та їх закриття. це лише матриця (6 треків. Ця матриця 33 = 9 кнопок у найпростішому випадку). Потім не стікайте скло. Шукайте матрицю (C-Shock дзвінка петля та натискання інших кнопок). комбінація для потрібної кнопки, яку ви знайдете, як знайдено решту залишкових кнопок. Висять на своєму звичайному мікрочці в зручному місці і все.Або кнопки дотик і всередині кнопок коштують контролера, а вихідна шина є деяким але це малоймовірно. 6 дротів занадто багато для шини, а не практичний контролер у кнопок центрального ноги У будь-якому випадку, C0шка буде викликати ванну. Зробити (якщо не добре. це означає, що немає матриці. Потім подумайте далі, як розірвати)

Як видалити скляну духовку. Арістон гаряча точка.

 

Це помилка. замість тире золік C-Seed. це номінатор для будь-якого мультимера. Походить від найбільш доступного C-20RU в СРСР.Вікіпедія.Org / wiki /% d0% A620

де знаходиться фото доріжок з панелі? можна контролювати безпосередньо з дошки?

Люди, я вражаюсь з такими навичками, щоб піднятися в датчики 🙂 Немає сенсорів та кнопок, щоб ковзати (не всередині), ви бачите заклепки ? Видаліть панелі для навігації фентезі, як 🙂 Є вінок з шляхами та кнопками, ковзаючи їх і збирайте це правильно.

Забавно, що я прошу допомоги у розбирач, і не буде запитувати, як відновити, я зрозумію це

дружній недоречний, щоб бути Ейнштейном, щоб зрозуміти, то панелі повинні бути розділені так ?для ножа, якщо є перемичка, ви можете ?В Давайте виправимо щось там. тільки у випадку, якщо ви є gusory, як ви бачите майстер більше торта 🙂

І що я повинен робити? У мене є панель приготування їжі.

І вона точно торкається? А потім всмоктуюча чашка і датчик не клей

Можливо, по-іншому, як це можна назвати, але ні кнопок, для нержавіючої. Малювати кнопку

Не натискає нічого, що торкається, і всі діти малі, теж не можуть натиснути датчик резервуара

Можливо, по-іншому, як це можна назвати, але ні кнопок, для нержавіючої. Малювати кнопку

На борту висаджуються звичайні мікросвіти. Рух дуже маленький, але навіть є. Бажання так промой.Кубок всмоктування SHL ви ніколи не включили))))

Я думаю, що можна подобається на клавіатурі, мікросхеми на підлозі міліметра, я ще не зустрівся, я бити б розібратися, я не можу під склом, все склеєне

Можливо, фільм, звичайно,, то це ще простіше))) загроза все, що цемсо було зібрано. ви завжди можете розібратися. Головне акуратно, а не про стіну або непарну)))) ZZ, якщо фільм. ви можете спробувати і не розбирати.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS