Як покласти силіконову форму в духовку

Як зробити правильний вибір?

Широкий асортимент силіконових форм часто призводить покупцям до плутанини: що з них краще придбати? Зрештою, це дійсно хоче, щоб продукт не тільки бути абсолютно безпечним, але також жив протягом багатьох років. Так що звертати увагу на?

  • Температурний діапазон. Як правило, всі форми спокійно витримують умови гарячої печі або морозильника. Але перед покупкою, все ще рекомендується переконатися, що межа теплостійкості матеріалу перевищує максимальну потужність духовки або аерогрелу.
  • Колір. Занадто яскраве забарвлення форми часто вказує на низьку якість коллера, що використовується у його виробництві. Тому краще віддавати перевагу продуктам приглушених тонів.
  • Форма. Як правило, забавні цифри довші підходять для випікання або заморожування: ведмідь, троянди та т. Р. Але для випікання овочів, риби та інших “серйозних” страв краще застосовувати класичні прямокутні, квадратні або круглі “ванни”. Також слід мати на увазі, що наявність невеликих деталей, таких як нитка, робить його дещо важко вимити форму та витягувати готовий продукт від нього.
  • Запах. Високоякісні продукти, призначені для приготування їжі, не повинні щось запах.
  • Фірма виробник. Чим більше позитивних відгуків про конкретну марку, тим вище шанси, що придбана річ триватиме довго. Однак, цілком застраховані проти підробки, на жаль, це майже неможливо.

Силікон, що використовується для кухонного посуду, інерту. Він не поглинає запахи продуктів, не відрізняє токсини, не спалює і не стикається з поверхнями. Тому, де знаходиться силіконова форма в духовці, морозильника, мікрохвильова піч, повільна плита або аерогралія. це безпечно говорити про її нешкідливість.

Форма силікону випічки не “боїться” шоків, а не б’є, наприклад,, наприклад, емальовані форми. Силіконові форми не бояться температурних крапель і витримують діапазон температур від.60 до 230 градусів за Цельсієм. Таким чином, ви можете використовувати їх як в духовці, так і в мікрохвильовій печі, а в холодильнику.

  • Яйця-пашота в силіконових формах.
  • Дитячий омлет для пари в силіконових формах у каструлі.
  • Кекси на кефірі (у силіконових формах).
  • М’ясні кекси в силіконових отворах.
  • Агнець з овочами в силіконовому конверті.
  • Кекси в силіконових формах.
  • Віденські вафлі в силіконових формах

Мені потрібно розмазати масло з силіконовою формою, перш ніж перше використання в першому застосуванні форма обов’язково змащується, а в майбутньому визначається прагненням господині. У більшості випадків у цій події немає суворої потреби.

Силіконова форма для крупу дуже цікава та зручна опція, мабуть, якщо печі є такою ж зручною, як завжди, в силіконових формах. Силіконові форми також не потребують змащення, лише вперше ви оновлюєте прес-форми, вони повинні бути змащені з рослинним маслом.

Силіконова форма для випікання бісквіт досить легко змащуватися масла (або не змащувати взагалі), а форма олова (краща знімна) повинна бути добре змащена маслом і вилийте невелику кількість борошна або подрібнених крекерів.

Чим краще змащувати форму випічки

покласти, форма

Як згадувалося вище, при готуванні печива, форма неможливо змащувати. Але коли випікання тортів і кексів у металевих формах необхідно. Справа в тому, що при приготуванні кексів і пирогів ми не прагнемо отримати високий продукт.

READ  Чи можна покласти пластину у повільну плиту

Силіконові випічки Прес-форми: важливі правила Рецепт Міні Кухарі без дріжджів

Багато господині вже оцінили зручність використання силіконових форм. Такі форми виготовляються з хімічно інертного силікону, який не випускає шкідливих речовин при нагріванні.

Якщо ви все ще не серед своїх щасливих власників, ви можете просто не знати, як правильно використовувати силіконові форми для випікання. Потім прочитайте статтю і поповнюючи розрив у знаннях!

Як вибрати форму

Щоб зробити правильний вибір, вам просто потрібно використовувати почуття. Як наївно це не звучить, але це завдяки їм, що ви можете уникнути небезпеки.

Наприклад, перед покупкою, пропустіть форму. Якщо він має різкий запах пластику, гуми, то це не ваш варіант. Відмовитися без жалю, незважаючи на привабливий вигляд і вартість.

У таких стравах, Корх повинен випадати з дна без проблем і зусиль, треба лише приєднатися до лопату з одного боку.

Якщо при кімнатній температурі немає запаху, а при нагріванні він відчувається, використовуйте форму для холодних десертів, або для заморожування льоду, і не покласти його в духовку.

Інший простий тестовий тест: згинайте форму наполовину, а потім ретельно огляньте складання. Біла доріжка не повинна залишатися.

Величезний плюс. мити посуд дуже простий, вам просто потрібно ковзати його.

Яскравий колір силікону набуває завдяки барвникам. Тому, якщо всі вищезгадані тести передаються, але сумніви залишаються, віддають перевагу нейтральному забарвленню.

Високоякісний виробник можна знайти над океаном і в країнах колишніх СНД. Zagrana не означає безумовну якість. Так ретельно перевіряйте форму перед покупкою. Не рекомендується замовити посуд кухонного посуду за смішними цінами через Інтернет. Зрештою, якщо ви не можете елементарно, щоб утримувати форму в руках і оцінити його “на запах”, виходить, ви купуєте кішку в сумці.

Щоб правильно і без горіння, використовуйте форму у міді, ви повинні встановити його на випічку або будь-який інший твердий, вогнетривкий субстрат.

Силіконові випічки, Як насолоджуватися в духовці. Як використовувати форму силікону випічки

Зручність цього матеріалу підкорить практично всім власникам: продукти, виготовлені з силікону, можуть бути збережені дуже компактними, після того, як проживало кілька разів. це не деформує їх. Вони настільки легко, не потрібно нічим. Ви можете витягти їжу без проблем, просто побік “страв”, навіть якщо це тендітний кекс. Випічка в силіконовій формі готується швидше, ніж у металі: для порівняння, високий бісквіт з діаметром 25 см запечений за 40 хвилин до звичайної години. Однак необхідно використовувати таку кухонну посуду з розумом. тільки тоді він може служити декількома (до 5) років.

  • Відразу після покупки потрібно очистити силіконову форму, використовуючи м’яку губку та миючий засіб: потрібно позбутися хімічного складу на його поверхні.
  • Після кожного використання зсередини і зовні з паперовими серветками або промити чистою водою.
  • Ніколи не намагайтеся очистити силіконові тверді герої. це зламає структуру покриття стіни.
  • Видалити випікання з форми легко: витягніть краю, трохи натисніть на дно, щоб виштовхнути їжу назовні. Деякі великі причани повинні допомогти шпателю, але це повинно бути дерев’яним або тим же силіконом. Немає металу!
  • Не кладіть силікону на відкритому вогні.
  • Не зберігайте такі страви біля круїзних предметів. отвори та подряпини на силіконі з’являються швидко.
READ  Як розібрати фен Rowenta Pro 2300

Це необхідно змащувати перед випіканням

Цей матеріал дуже зручний для його нетривалого сингулярності, тому він може бути виведений у нього повністю без жирів, який ідеально для дієтичних рецептів. Однак, коли ви вперше використовувати, форма повинна бути змащена маслом для “активації” цієї властивості. Крім того, якщо матеріал є високою якістю, це буде абсолютно збережено саму стану. До дешевого силіконового тіста може спалити, що вимагатиме кожного разу готувати з жирами.

  • Змастіть переважно рослинне масло без запаху. без крему.
  • Якщо ви вирішите очистити силіконові форми за допомогою посудомийної машини або використовували миючий засіб, перш ніж ви будете випікати щось знову, вам доведеться розмазати їх масло зсередини.

Що покласти в духовку

Що цей матеріал дуже м’який, призводить до деяких труднощів при роботі з ним. Господині негайно розуміють, як покласти силіконову форму в духовку, і тому використовуються аналогічно металеві. Так що не роблять: під кожною системою силікону потрібна обов’язкова стенда: аналогічна форма скла або кераміка, або лоток. Така вимога пов’язана з легкістю деформації дна при розміщенні на решітці. Крім того, є ще кілька тонкощів:

  • Якщо ви зібрали порожневий печиво, пудинг або кекс, тяжкість великої кількості тіста може призвести до схильності та перекидання форми. Покласти його в глибоку сковороду, каструлю і т.D., що збігається з ним у діаметрі.
  • Заповніть форми після встановлення на стенді, а не до цього пункту.
  • Вважають, що силіконовий продукт не слід контактувати з стінами та відкритим вогнем у газовій печі та відкритим вогнем, щоб не було плавлення.

Підготовка силіконової форми до першого використання

Різновиди з дизайну

Дизайнери намагалися слави. У магазинах сьогодні ви можете придбати будь-які різновиди форм, пофарбовані у всіх кольорах веселки, призначені для всіх випадків.

Важливою перевагою таких страв є легкість використання.

Прес-форми у формі серця допоможуть створювати випічку для коханої, для сімейного бенкету. Кекси, виготовлені у формах з контурами тваринних фігур, фруктів, зірок, крапель.

Підготовка силіконової форми до першого використання

Для тих, хто боїться їсти багато борошна, є міні-форми, в яких ви можете готувати тартлети, кекси та кекси.

Випічка миттєво відокремлена від форми, вам потрібно лише закрутити його всередині.

Круглий

Круглі продукти підходять для Korry випікання. Для приготування приготування будь-якого тіста: дріжджів, підшипник, піщаний. Важливо звернути увагу на польоти. Якщо піца або пироги готуються, висота бік 2 см. Більше загальних продуктів, таких як торти, хліба потребує більше коней. до 7 см.

Подготовка силиконовой формы перед первым использованием

Після вилучення ставлення або кекси, необхідно промити з теплою водою з губкою.

Прямокутний

Такі продукти з високими стінами підходять для випікання великих святкових пирогів. Але ви можете порадувати сім’ю і в будні дні. Силіконова прямокутна різноманітність форм дозволить господині швидко випікати пиріг, а потім не турбуватися з його миттям.

Силіконові форми абсолютно не палиці у своїх властивостях, тобто тісто ніколи не прилипає до дна.

Форма-свиня

Вставте печиво у вигляді “поросят” для дитячого свята. правильне рішення. Спеціальні фігурні форми допоможуть впоратися з цим, поперечний переріз якого нагадує свиню з носовим патчем. Діти будуть раді отримати таку ліку, і дорослі не відмовляються побалувати себе чайкою з таким печивом.

READ  Як шити подвійного голка брата

Подготовка силиконовой формы перед первым использованием

Силіконова форма може приймати будь-який силует, легко складання і вимикання.

Правила догляду за силіконовими формами, які кожен повинен знати

Ягодний сік, спалений цукор, Нагар проникає глибоко всередині, і це майже неможливо мити. Тому дуже важливо правильно піклуватися про силіконові форми, щоб вони служили вам довгу службу

Шахти силіконові форми дуже зручні для кексів і кексів

Кекси, пироги та будь-які інші ласощів у них випікати легше просто. Крім того, ці форми мають яскравий дизайн та абсолютну безпеку. Випікання в них майже ніколи не горить і легко видаляється.

Важливі правила використання силіконових випічки

Ці форми підходять для використання в газовій або електричній печі або мікрохвильовій печі, і ви можете легко заморозити необхідні продукти.

Силіконові форми досить гнучкі, тому вам потрібно залити готовим тістом, попередньо покласти їх на випічку або духовку. Інакше вам доведеться сподіватися лише за власну спритність!

Змащуючи форму масла до кожного використання, не потрібно, достатньо зробити це вперше. Але якщо ви все ще сумніваєтеся. тоді змащуйте його перед собою з кожним випіканням, це, безумовно, не зашкодить.

Час випікання в силіконових формах не відрізняється від випічки в традиційних формах.

Випічка в силіконових формах є користь тільки зверху, а дно завжди виявляється м’яким.

Для миття та очищення внутрішньої сторони вона повинна бути вилучена.

Перед видаленням випікання з форми, нехай він стоїть на 7-10 хвилин. Після цього, злегка нахил форми, і воно вийде без зусиль.

Якщо ще випікають, то акуратно гвинт силіконової форми і забрати готову випічку з дерев’яним лезом.

покласти, форма

Але як піклуватися про ці помічники?

Дотримуйтесь простих правил для догляду та форми буде служити вам довго

Для силіконових форм, щоб служити вам якомога довше, потрібно дотримуватися декількох простих правил:

Відразу після покупки форми потрібно мити теплою мильною водою і сухим. Таким чином, це не буде жирними пластинами в процесі приготування їжі.

Після кожної програми форма повинна бути промита, навіть якщо вони здаються чистими. Але треба це зробити тільки після того, як вони повністю прохолодні. По-перше, замочити їх у холодну воду протягом декількох хвилин.

Вимийте та чисті форми силікону повинні бути необхідними з внутрішньої та зовнішньої сторони. Мити очищення всередині, його потрібно вивести, щоб повністю видалити залишки та нафту.4. Ніколи не використовуйте для миття форм з силіконової агресивної хімії. Токсини ідеально проникають у цей матеріал, тому така прибирання може бути небезпечною.

Якщо залишки випічки у форм мовчать, то їх можна вистилати содою

Якщо ви пропустили час, а залишки випічки у формі були звільнені, вони можуть бути облицьовані губкою з содою, застосовуваною до нього, а потім промити з розчином мила та біговою водою.

Силіконові форми підходять не тільки для випікання пирогів, але й для приготування м’яса та овочів рибних страв.

Я не можу зупинитися і купувати все більше і більше нових силіконових форм

І які секрети догляду за силіконовими формами ви знаєте? Поділіться у коментарях!

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS