Як потерти кавові зерна без кавоварки

Молоток і прокатки. гвинтові агенти, щоб допомогти

У порівнянні з усіма варіантами, що дозволяють розчавити каву без кавоварки, молоток найпростіший і нестандартний. Використовуйте його, якщо немає можливості використовувати більш зручні світильники.

Для отримання порошку, придатного для пивоваріння або канавки, на додаток до молотка, це буде робити щільний папір. Кавові боби, загорнуті в папір і натискаючи молотком, не даючи зернам. Перевірений Дедовський метод дозволить розщеплювати зерна та підготувати їх до підготовки ароматного напою. Хороші смажені зерна можуть намагатися подрібнити з тією ж паперовою та рухомим штифтом.

Чи можна блендером?

Blender може легко замінити знайоме кавоварка. Пристрій може сперечатися більшість твердих виробів: овочі, горіхи та кавові зерна.

Незважаючи на подібність структур, блендер дещо відрізняється від кавоварки: його ріжучі лопатки розташовані відносно нижньої частини чашки злегка вищим у порівнянні з кавоваркою. Тому не слід очікувати, що зерна подрібнюють у пил, можна буде досягти середнього або великого шліфування.

М’ясорубка

Придатний як механічний варіант і електричний. Пристрій перед використанням обов’язково ретельно промитий і повністю висушений. Важливо зберегти унікальний кавовий аромат. Для досягнення тоншого шліфування зерна пропускають через м’ясорубку кілька разів.

Млин

Механічний млин ідеально справляється з завданнями кавоварки. Млинні млини добре подрібнені кавові зерна. Багато пристроїв мають можливість змінити розташування резервів по відношенню один до одного. Це залежить від ступеня шліфування (чим ближче малстона, тим швидше він виявиться кавою).

Завдяки ручної роботи з зерна, можна отримати борошно, і це не варто багато зусиль: ручка млина легко обертається. Головне, щоб переконатися, що в млині немає сторонніх запахів, інакше кавовий напій буде зіпсований.

Крім того, ручний млин завжди є спеціальною атмосферою, приємним ароматом та очікуванням красивого проведення часу для чашки смачного напою.

Молоток або камінь

Зелені зерна погано розбиті вдома. Але молоток ідеально справляється з цим завданням. Щоб подрібнити зерна, вони покладуть у кілька кевофальських пакетів, які щільно прив’язуються. Пакети поміщають на тверду поверхню (для цього підходить дерев’яна дошка), а вершина покрита тонким рушником.

5 способів розтріскування кави без кавоварки вдома

Принести зерна, поки результат не буде. Звичайний будівельний молоток може бути замінений кухнею або навіть каменем.

потерти, кавові, зерно, кавоварки

Прокатки

Прокатний штифт завжди під рукою майже кожна господиня. Готуйтеся до шліфування зерна, а також у випадку молота. Рулон до бажаного результату і ступеня шліфування.

Розчин

Один з традиційних методів подрібнення. Цей варіант використовувався під час Древнього Єгипту. Початок роботи цього методу, вам потрібно підготуватися до того, що ця робота є довгостроковою та довгою, вимагаючи точності.

Відразу в розчин не покладіть більше двох столових ложок зерна. Pomol буде кращим, якщо ви берете каву в невеликих порціях. При роботі з розчином і пестиком, контейнер повинен бути покритий вільною рукою. У цьому випадку можна буде досягти рівномірного шліфування та очищення навколо.

У інтер’єрі кімнати, розчин завжди виглядає оригінальним, додавши спеціальне домашнє пальто. І сам процес заспокоює і налаштовує на психічну розмову.

Як розчавити каву без кавоварки

За оцінками науковців, близько 2 мільйонів чашок кавових напоїв кожні 5 хвилин по всьому світу. Деякі воліють розчинні або сублімовані, а вірні шанувальники натурального напою віддають перевагу свіжим зернам. Але що робити, якщо немає кавоварки, а пристрій не прийшов у несправність? Чи можна потерти кавові зерна за допомогою засобів захисту?

Способи розтріскування кави без використання кавоварки

Ви можете знайти вихід із такої позиції. Нам просто потрібно озирнутися, щоб забрати інші способи розтріскування кавових зерен.

Блендер

Цей кухонний блок може замінити кавоварку. Але використовуючи блендер, щоб розтерти кавові зерна, вам потрібно враховувати місце в ньому ножі. Лопатки дещо вище, ніж нижня частина зарості. Тому впали зерна, хоча вони розпадаються на частини, але не подрібнюються до необхідного стану. Досягти тонкого шліфування зерна таким чином.

Процес використання в цьому напрямку стаціонарного блендера полягає в наступному:

  • 100 г кавових бобів засинають.
  • Кришка закрита.
  • На блендер вибирайте програму рубання.
  • Включіть пристрій протягом 2-3 секунд.
  • Дайте блендер охолонути протягом декількох секунд.
  • Чаша з вмістом.
  • Процес шліфування повторюється кілька разів.
  • Роздавлений кавовий шок у чашці.
  • При необхідності шліфувати ще частину зерна.
READ  Чи можна голити тримером без сопла

При використанні підводного блендер, алгоритм роботи полягає в наступному:

  • Розділіть контейнер, який є трохи більше обертається механізм у діаметрі.
  • 100 г кавових бобів засинають.
  • Верхня частина танка покрита пальмою, щоб вміст під час руху лопатей не вилітає.

Далі, процес роботи такий же, як на стаціонарному блендері.

Мілл для спецій

За допомогою цього простого пристрою ви можете потерти кавові зерна в середньому шліфувальному порошку. Процес не вимагає великих зусиль і багато часу.

Невелика частина зерна засинає до млини і обертайте ручку або обкладинку, тримаючи дно пристрою над турк. Недоліком цього методу є те, що він не буде працювати, щоб отримати тонкий шліфувальний порошок.

М’ясорубка

Щоб потерти кавові зерна, ви можете використовувати як механічну техніку, так і електричний аналог. М’ясні шліфувальні машини останніх питань навіть прибувають з ножами для шліфування спецій. Встановлюючи їх, шліфувати можуть бути кавові зерна. Процедура повинна бути вироблена 2-3 рази, щоб отримати незначний шліфувальний порошок.

Перед початком роботи необхідно ретельно промити одиницю та висушувати, т. до. Кава легко поглинає сторонні запахи.

розчин і пестик

Використовуючи цей примітивний стародавній пристрій, ви можете досягти дуже хороших результатів. Порошок після шліфування таким чином виявляється ніжний і малий. Варто тільки згадати, що не більше 2-х. L. зерна.

Как вкусно заварить кофе без турки и кофеварки

Кухонний комбайн

Алгоритм використання цього пристрою повторює метод роботи блендер. Вилийте в контейнер для шліфувальних виробів, ви можете близько 100 г кавових зерен, зупиняючи поєднання кожні 3-5 секунд для відпочинку двигуна. Для досягнення дрібного шліфування не буде працювати, т. до. Лезви ножів дещо вище, ніж нижня чаша.

Молоток

Цей метод шліфування кави вимагатиме застосування фізичних зусиль і майстерності. Так що зерно не стискаються на кухні, вони упаковані в упаковці або обгортку в пергаменті. Для того, щоб досягти рівномірного шліфування, на вершині ще є дерев’яна дошка для різання.

Штрихи молот на такому дизайні повинен бути рівним владі. Кава викладена тонким плавним шаром. Почніть процес з кутів, повільно переміщуючи напрямок шоку до центру. Замість молотка іноді використовують очі. Замінити будівельні інструменти може бути молотком для подрібнення м’яса.

Таким чином, можна отримати каву великого та середнього шліфування. Для отримання меншої фракції, після використання молотка, нанесіть шліфування в ступку або з роликовим штифтом.

Каміння

У природі і місто не завжди під рукою молотків або осей. Але можна знайти міцний камінь з гладкою поверхнею. Потім використовуйте варіант механічного шліфування кавових зерен, алгоритм роботи повторює вищезгаданий вище, коли використовується молоток або сокира.

Прокатки

Існує ще спосіб отримати каву для приготування їжі без кавоварки. Зерна, загорнуті в пакет або пергаментну папір. Для однорідного шліфування ви можете покласти дошку на вершину.

Кавові зерна поміщають у плавний шар в одному рядку. Прокатки за допомогою зусиль зверху, розбиваючи зерно таким чином. Більш механічні ефекти на каву продовжується, тим швидше отримані порошкові фракції.

Замініть шпильку з скляною пляшкою. Але в цьому випадку він повинен працювати ретельно, після інструменту не вибухає під рукою.

Ріжучий нож з широким лезом

Шліфування відбувається також механічно. Кавові зерна рекомендуються скласти в поліетилен або пакет пергамент. Ніж розміщується на тонкому шарі зернових пластмас. Натискання рук на площині інструменту досягти руйнування бобів.

Ця робота вимагає обережності та навичок власності з ножем. Неможливо дозволити роботі таких маніпуляцій дітей, підлітків та людей похилого віку. Небезпека травми в цьому випадку велика.

Інша кухонна техніка

Сучасна кухня обладнана декількома пристроями, які можуть бути замінені з кавоваркою, якщо це необхідно. Пристрій та принцип роботи вони трохи відрізняються від кавоварки для ножів.

Блендер

У блендері ви можете потерти кавові зерна, тому що пристрій з зануренням, як правило, має достатню потужність, щоб подрібнити тверді продукти. Але кілька правил роботи все ще повинні пам’ятати, щоб не зламати бажану техніку.

  • Мат на невелику кількість кави, просто приховувати ножі. У цьому випадку шліфування буде більш однорідним. Якщо вам потрібно подрібнити більше двох порцій, вам доведеться працювати в декількох прийомах.
  • Металеві ножі нагрівають тертя так сильно, що вони можуть спалити каву. Тому його слід ввімкнути протягом декількох секунд, неодноразово натискаючи кнопку.
  • Якщо блендер робить незвичайні звуки, краще не використовувати його.

Розмір шліфування залежить від часу роботи. Але не треба шукати тонкої фракції: може бути палаючий запах.

Кухонний комбайн

Швидше можна потерти каву без кавоварки вдома з кухонним комбінатом. Якщо пристрій легко керує горіхами, він справляється з кавовими зернами. Це буде корисно, якщо вам потрібно подрібнити багато кави: він просто не захоплює. Як блендер, комбінат повинен бути запущений кілька разів за кілька секунд. Він збереже обладнання від розбивки, а кава. від запалювання.

Шліфування буде нерівномірним, але ви можете використовувати цитату для просіяння результатів роботи. Що буде проходити через сито, можна використовувати в турку. Великі частинки залишаться добре заваленими у франч-пресі.

READ  Як розчавити насіння льону без кавоварки

Будь-яка ємність після контакту з ароматним кавовим порошком слід бути відразу, щоб запах не схвалює.

М’ясорубка

Незважаючи на назву, пристрій використовується для подрібнення широкого спектру продуктів. Як заміна для кавоварки, м’ясна машина також ідеальна, вона може бути шліфування кавових зерен без будь-яких проблем. Чим менше отвори в решітці, тим швидше вийде зерна. Однак навіть найменша решітка не дасть сітки, яка необхідна для пиття в чашці. При повторному перейому, ви можете подрібнити продукт до послідовності, необхідної для Турка.

У електричному центрі засипають зерна мало, слухаючи шум двигуна. Якщо з’являється незвичайний Buzz, вимкніть пристрій. Ручне пристрій є більш надійним, але для того, щоб розтерти каву, вам доведеться наполегливо працювати.

Перед використанням м’ясорубка повинна бути промита киплячою водою і сушити, щоб позбутися цибулі або іншого стійкого запаху.

Смак і аромат чашки кави залежать від типу його шліфування. Вони виділяють кілька:

Как вкусно заварить кофе без турки и кофеварки

  • Великі (грубий). зерна виглядають як морська сіль. Для досягнення цієї консистенції кавоварка включена протягом 10 секунд. І пивоваріння кави 8 хвилин після шліфування. Порошок використовується для пивоваріння французької преси.
  • Середній. виглядає як цукор. Час Помоли. 13 секунд. У поєднанні з спеціальними методами пивоваріння кави. Puzhek, Kexey, придатний для кавоварки Geyser. Підготуйте напою слідує не пізніше ніж через 6 хвилин після шліфування.
  • Малий. Зовнішній як приблизно найменший порошок цукру, пристрій включає 13 секунд. Дроблені боби використовуються через 4 хвилини у крапельній та конічній приладах.
  • Еспресо. зерна подрібнюють 20-25 секунд до узгодженості в мілководній солі. Підготуйтеся до пристрою для Espresso 30 секунд.
  • УЗД. Продукт зробіть землю корицю. Порошок використовується протягом 40 секунд, підготуйте напій у Туреччині або чашці. Магазин не рекомендую.

Ступінь шліфування повинні відповідати способу виготовлення кави.

Тонкощі використання

Особливості пристрою та сучасних моделей

Blender використовується для шліфування та змішування продуктів. Kitfort kt, bosch, vigor hx, philips hr, rawmid dream greenery, galaxy gl мають кільця твердих компонентів: горіхи або лід.

Ножі блендери розташовані на відстані 5-10 міліметрів від дна та стін миски. Тому кавові зерна не працюватимуть ефективно.

Зерна знижуються до дна або відскакують на стінах, а ноги ноги ковзають по їхній поверхні. Щоб продовжити шліфування, потрібно вимкнути пристрій і змішувати каву.

Cofecamans допоможуть blourders-кавові шліфувальні машини, які поєднують переваги цих пристроїв. Це моделі Domotec, Hometronics Htotronics, Royalty Line.

Стандартний варіант

Не кожен має можливість придбати сучасну модель, яка дорожче для 2000-5000. Тому ми дізнаємося, чи можна подрібнити зерна за допомогою стандартного апарату.

Можлива кава у блендері, але вона не отримає невеликий порошок, але неоднорідна маса з шматочками середнього та великого розміру.

Для звичайного кавового виробника це шліфування не підходить, але ви можете приготувати запашний напій в турку. Східні шматки також використовують для кавоварки або французької преси. Тільки час приготування кави повинен бути збільшений на 6-8 хвилин.

Як потерти каву без кавоварки та блендер

Дроблення кавових зерен у дому можна довіряти будь-якою технологією дроблення або ручні подрібнювачі. Багато закоханих ароматного напою зацікавлені, чи можна потерти каву в блендері, тому що цей домашній пристрій має багато. Якщо це стаціонарний блендер, то проблема шліфувальної кави вирішується дуже просто, але занурена модель не підходить для цих цілей.

Всі засоби, які допомагають подрібнити зерно без кавоварки та блендера, можна розділити на ручне та механічне. Всі вони різні, мають переваги та недоліки, на яких варто зупинити.

Ручні шляхи

Для ручних методів шліфування кавових зерен на фракціях можна взяти шліфування молотком, прокатний штифт, з розчином і пестиком. У той же час є відео в Інтернеті, де ви можете чітко бачити, як розтерти каву без кавоварки з ручними пристроями.

Як подрібнити молоток

Використовуючи молоток, виклик зерна аматор отримує зазвичай великомасштабну каву. Це менш ймовірно, щоб досягти середнього розміру, але ми не можемо бути тонкими таким чином. Для цього методу зерно складається на пергамент у одному шарі, топи також покриті пергаментом, або ви можете викласти боби з тонким шаром у щільному пакеті для заморожування. Далі, розкладається кава розміщується на рівній, покриті поверхнею рушників. Молоток ударів не повинно бути занадто сильним, щоб фракції будуть однорідними.

Використовуючи шпильковий штифт, отримано тонкий або середній розмір кави. Щоб почати шліфування, це необхідно за аналогією з шліфувальним молотком, першим лежачим бобам у пакет для заморожування або між шарами пергаменту в одному шарі, а потім помістити його на плоску поверхню. Рухомий штифт палицю над упаковкою з зернами, щоб розбити їх якомога більше, а потім їздити, шукаючи бажане значення фракції.

Шліфування з розчином і пестиком

Серед шляхів, як розтерти каву без кавоварки з ручними пристроями, використання розчину та пестика універсально з точки зору отримання бажаного шліфування. Таким чином, можна цементувати зерна з найбільших фракцій до порошкового стану. Для цього 1-2 столові ложки кавових зерен виливаються у розчин і замінюють їх за допомогою пестики до стану великих фракцій. У процесі важливо покривати ступку рукою до зерна, які не пролиті в різних напрямках. Після того, як кава великої фракції вже отримана, ви можете перейти до його шліфування. Для цього пестик повинен бути розбитим зерном у вертикальному русі. Важливо залишити невеликі частини зерна в розчин, щоб шліфування було однорідним.

READ  Як шити подвійного голка брата

Механічні методи

За допомогою кухонних приладів ви також можете змінити кавові зерна. Найпростіший спосіб зробити кавовушилку або блендер, але механічний млин для спецій та спецій, комбінат або м’ясорубка підходить для відсутності.

Шліфувальний механічний млин для спецій

Якщо ви зацікавлені в тому, як подрібнити каву за 1-2 чашки напоїв у великій фракції, варто намагатися зробити це механічним млином для спецій, що часто допомагає господарям на кухні. Фрезерні зерна та ручка перетворюють вул., Що дає дуже великі фракції, які можуть бути зменшені шляхом повторного шліфування.

потерти, кавові, зерно, кавоварки

Після шліфування спецій або горіхів у кавовій млині неможливо подрібнити там, тому що напій буде набути неприродного смаку для нього. Перед шліфуванням потрібно ретельно промити і висушити млин, щоб усунути всі запахи з її поверхні.

потерти, кавові, зерно, кавоварки

Шліфувальний кухонний комбінат

Наступний пристрій, що показує, як ви можете отримати велике шліфування кави без використання кавоварки та блендер, це харчовий процесор. Якщо його влада достатньо, щоб подрібнити горіхи, то з кавовими бобами він справляється. При роботі з комбінатом важливо пам’ятати:

  • фракції з шліфуванням отримуються великими і нерівними;
  • Після закінчення роботи необхідно ретельно промити всі частини пристрою, тому що кавові масла глибоко посилюються на поверхні.

5 способів розтріскування кави без кавоварки вдома

При шліфуванні в комбінованій чаші, необхідна кількість зерен налічується. Потім імпульси 5 секунд виготовляються з шліфування, величина та однорідність яких регулюються повторними імпульсами.

Ручне або електричне оцінка також може бути придатним для шліфування кавових зерен. Перед початком роботи необхідно мити та висушити, щоб у напої немає третіх партійних запахів і смаків. Після цього 2-3 столові ложки бобів, що висуваються в м’ясорубку та повертайте ручку або натисніть кнопку шліфування. Перше шліфування тут велике, він зменшується повторюваною сіткою через решітку з найменшими отворами. Кілька шліфування дозволяє досягти штрафного та середнього шліфування.

Що може розтерти в кавоварку

Перелік продуктів, дозволених для шліфування, не особливо великий, але деякі категорії можуть бути шліфувальні без будь-яких проблем.

Спеції. Ви можете зробити майже всі спеції: Cardamom, всі види перцю, коріандр, кунжут, чебрець та ін. У структурі вони досить м’які і не можуть пошкодити механізм. З обережністю потрібно подрібнити гвоздику і бад’яну. Тим не менш, варто враховувати, що деякі спеції мають сильний аромат, тому що після шліфування ємність повинна бути ретельно очищена.

  • Не заповнюйте потужність понад 35-50% від обсягу. Це допоможе виключити прилипання до різання деталей і не створює надмірного навантаження на двигун.
  • Перед шліфуванням спецій у кавоварній машині, згрійте їх на сухому сковороді. Це допоможе краще розкрити свій смак і аромат.

Крає. Через твердість структури, зернових зернових у поворотному типу кавоварки є небезпечною, тому вони рекомендують попередньо насос (і сушити перед шліфуванням). Допускається шліфування вівсянки та гречки в поворотних пристроях. Але шліфувати рис, горох, перлини та тверді злаки можуть бути тільки в кавоварній машині фальроусного типу.

Горіхи та насіння. Незважаючи на структуру, подрібніть майже всі горіхи та насіння без будь-яких обмежень. Не заповнюйте відсік більше 35-40%, інакше неможливо досягти високоякісного шліфування. Занадто жирні горіхи (волоські горіхи, пекан та інші) не рекомендуються подрібнювати в поворотних моделях, вони можуть створити жирний недолік, який може вплинути на роботу пристрою.

Будь-які горіхи повинні бути очищені від оболонки. Наприклад, коли подрібнювальні волоські горіхи повинні бути попередньо видалені всі мембрани. Як у випадку спецій, додаткове потепління та сухе обсмажування сприяє кращому розкритті смаку та випуску ефірних масел.

Цукор і соль. З солі будь-яка кавоварка буде впоратися з сіллю, але різання цукру краще довіряти млинні та ручні пристрої. Шлюхнув цукор в поворотному типу кавоварки, що потребує надзвичайно обережної, періодично вивільняючої кнопки. В іншому випадку цукор може розтопити, а замість порошку виявляється цукровою вовною.

Сукарі. Ви можете подрібнити в будь-якій кавоварній машині, але сильно висушена хліба здатна підірвати лопатки поворотних пристроїв, варто розглянути. У випадку з вуглецевого та ручного кавоварки, ніяких труднощів не відзначаються.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS