Як вичавити вишневий сік в соку

Що робити, якщо стиснути сік з величезної вишні? Бідний соковижим! Алекс Бойко

Як зробити вишневий сік через м’ясорубку

Що робити, якщо стиснути сік з величезної вишні? Бідний соковижим! Алекс Бойко

  • Велика вишня, промийте його в холодну воду, видаліть кістки.
  • Пропустіть пульпу фруктів через м’ясорубку і розігрівуйте 10 хвилин при 60-70 градусів.
  • Потім змінюйте все в холодному мішку і повісити його над емальованою сковородою до соку стека.
  • Прискорити потік купу мішка з дерев’яними щипцями.
  • Отриманий сік трохи теплий, але не кип’ятити. Потім негайно розбивайся в чистий, покритий киплячою водою Пол-літровими пляшками.
  • Пляшки сльозу з дерев’яними вилками, потім покласти в каструлю водою. Тепло послідовника протягом 15-20 хвилин, але не кип’ятити.
  • Далі, отримайте пляшки води, покладіть на бік, заповнюйте парафін і прохолодно.
  • Зберігати в прохолодному місці.

Вишневий сік у Сокалівці

Найзручніший варіант отримання смачної вишневої нектару. Не вимагає вашої участі, ніж розв’язати руки для інших випадків. Все ще зберігається без втрати якості, виявляється концентрованим, але без целюлози. Покладіть цукор чи ні, вирішуйте себе, але вважаю, що солодкість є гарним консерватом, тривалість зберігання заготовки збільшується, і більше гарантовано. Видалити кістки не обов’язково.

У верхній частині лежала вишня. Закрийте кришку, увімкніть повну потужність під порожниною. Коли вода знижується знизу, ягоди почнуть дати свій нектар.

сок из вишни быстро

Покладіть поруч із панором, перетворюйте на нього трубку. Рідина почне виливатися в ній, і ви будете робити в той час як інші речі.

Вимірюйте, скільки пити ви досягаєте успіху, покладіть на плиту.

Тим не менш, допомагаючи кристалям солодкості розчиняти. Довести до кипіння.

Відварити готовий нектар на стерильні банки, Roll Heutkey.

Прохолодно в інвертованому стані, потім передача до холодної кімнати.

Вишневий сік вдома

Для приготування їжі, вибирайте лише зрілі темну вишневу. Для визначення соку на Yum злегка натисніть. Якщо сік посипаний, це означає, що він повністю підходить. Виберіть лише цілі інстанції без видимих ​​пошкоджень.

Фрукти повинні бути солодкими. При покупці слід пам’ятати, що в тонкій вишневій малійці, і в результаті це дасть невелику кількість соку.

Порада! Довга термічна обробка вбиває корисні речовини. Після того, як кип’ятять достатньо для молока не більше 10 хвилин.

Як зробити вишневий сік у повітрі

Сокальвар. відмінний помічник за заготовкою для зими корисного напою.

  • Промийте і видаліть всі живці з фруктів. Надіслати до верхнього відсіку. Падати як вишневий цукор.
  • Залити воду в нижній відсік. Відправити його вогонь. Кип’ятити.
  • Збирайте дизайн шарів. Готуйте годину.
  • Вибрана рідина вилийте назад ягоди. Пропустити знову таким же чином. Процес повторення для стерилізації.
  • Вимкніть плиту. Залишити півгодини. У цей час сік все одно буде потік у колекцію.
  • Стерильний. Укус.
READ  Як встановити фасад на посудомийну машину Беко

Як вичавити сік з вишнею через соковижималка для зими

Можна вичавити сік з вишні з кісткою з спеціальним комбінатом кухні, який має функцію соковижималки. Найчастіше це є частиною м’ясорубки з витягнутою сіткою.

Чисті фрукти засипають у пристрої. Під час експлуатації рідина виходить через сітка сопла, а шкірка та кістки. через центральну трубку всередині нього.

Одержаний сік кип’ятять цукром, при бажанні, розбавляють водою. Гарячі в готових контейнерах і рулонах.

Якщо на фермі є лише звичайна соковижималка, то спочатку видаліть всі кістки. Потім надішліть м’ясо до пристрою, і вичавити сік.

Як вичавити вишневий сік без соковижималки

Якщо немає спеціальних пристроїв, то не видаляючи кістки з вишні, ви можете стиснути сік, використовуючи бавовняну тканину. Для цього покладіть маленькі ягоди в центр. Краю для підключення, щоб вийти. Стиснути. Рухи повинні бути такими ж, як при натисканні мокрої ганчірки.

Цей метод є найшвидшим. Працювати краще в рукавичках, інакше ще кілька днів буде пофарбовано червоним кольором.

Сік використовується в чистому вигляді або розбавляють водою. Він використовується для приготування коктейлю, Морзе, Желлі та компоту.

Простий рецепт для приготування вишневого соку на зиму

Цей метод підходить для тих, хто не має соковижималки або кухонного комбінату, і немає кістки для попереднього вибору.

  • Пройдіть і промийте основний продукт. Знайти в каструлю.
  • Заливати воду. Покласти на середній пожежі. Коли кипить, перейдіть до мінімуму.
  • Tomber до тих пір, поки кісток не відійде від пульпи.
  • Dragland поклав на порожню каструлю. Витягувати заготову. Обережно напружують ложку. У той же час плоть не стискає через отвори.
  • Залишити чверть години, щоб рідина може злити максимум.
  • Вихід соку з вишні складе близько 500 мл. Повернутися до вогню. Коханий.
  • Готувати, а цукор не повністю розчиняється. Налийте до готування контейнерів і гачка.

Щоб зробити сік з замороженого продукту, не попередньо розморожувати його.

  • Кип’ятити воду. Цукор. Повністю розчиняти.
  • Видалити з вогню і залити ягодами. Змішувати.
  • Покривати кришкою. Залишити півгодини. Ягоди акуратно досягають.
  • Якщо вам потрібно поставити це, то кипіть і залити в стерильні банки. Укус.

Рецепт зручний, оскільки можна приготувати неконцентрований напій у будь-який час року

Як зробити сік з вишні на зиму з м’ясом і цукром

Сік виконується в помірній товстій, ароматній і дуже смачній.

  • У промиваних ягодах зніміть фрукти, потім кістки.
  • Пропустіть м’ясорубку, ви також можете використовувати блендер.
  • Частини зсуву в ситі та сорту. Така підготовка допоможе відокремити шкірку з отриманого.
  • Вимірюють отриманий обсяг однорідної вишньої маси. Для кожного 1 л додають 5 л води та 250 г цукру. Змішувати.
  • Покласти суміш на середній пожежі і кип’ятіть. Перемикайте режим міграції до мінімуму, і постійно перемішуючи, готуйте п’ять хвилин.
  • Коли рідина стає темнішою, вилийте в банки.
  • Покласти в каструлю. Залити контейнерами, щоб залити теплою водою. Стерилізувати чверть години. Укус.

Пийте отримано насиченим до смаку та кольору

вичавити, вишневий

Як приготувати вишневу без насіння

На запропонованому рецептному соку виходить концентровано. При використанні він розбавляється водою 1: 1.

  • Покладіть ягоди в чаші блендера. Шліфувати.
  • За допомогою марлі стискають рідини. Для кожної 0,5 л додають 60 г цукру.
  • Покласти на середній пальник. Кип’ятити, а потім на мінімальному вогні п’ять хвилин.
  • Стерильний. Рулет.
READ  Як шити трикотаж на простому швейній машині

Вишневий сік корисний для використання вагітних і годуючих жінок

Як зробити вишневий сік на зиму з яблуками

Яблука допоможуть випити насичений, приємний смак.

  • Гравні ягоди видаляють хвости і кістки. Пропустити соковижималка.
  • Промити і розрізати насіння з яблук. Відправити в соковижималку.
  • На 1 л вишневий сік додати 2 л яблука. Налийте до панорамування емалі.
  • Кипіть і негайно вилийте готували банки.
  • Покласти в латунню печі для стерилізації. Місткість 0,5 л Тримайте 10 хвилин, літр. 15 хвилин, а 3 л. півгодини.
  • Кришки попередньо peel у киплячій воді. Закрити заготовки.

ПОПРОБУЙ УГАДАТЬ СОК ЧЕЛЛЕНДЖ !

Цей варіант ідеально підходить для людей, які віддають перевагу кислих напоях. Запропонований рецепт є безботним, оскільки для заготовки використовують первинний і вторинний сік.

  • Промивають ягоди, щоб пройти. З кісток, щоб відокремити м’ясо і пропустити м’ясорубку.
  • Поверніть за допомогою преса. Відправив сік відправити в контейнер емалі. Залишити протягом двох годин.
  • Задоволена рідина, щоб пропустити фільтр, який можна використовувати марлею. Кип’ятити.
  • У печі стерилізують банки. Процес здійснюється безпосередньо перед розливанням соку.
  • У гарячих банках наливають кип’ятіння. Укус.
  • Решта Мезу залити воду. На 1 кг запису додати 100 мл води.
  • Постійно перемішуючи, кип’ятити. Видалити з вогню. Накрийте кришкою і залиште чотири години.
  • Використовуючи прес, штам.
  • Отримана рідина кип’ятять і заливають у стерильні гарячі банки. Укус.

Жоден цукровий сік не виходить більш корисним

Вишневий сік у Сокалівці

Найзручніший варіант отримання смачної вишневої нектару. Не вимагає вашої участі, ніж розв’язати руки для інших випадків. Все ще зберігається без втрати якості, виявляється концентрованим, але без целюлози. Покладіть цукор чи ні, вирішуйте себе, але вважаю, що солодкість є гарним консерватом, тривалість зберігання заготовки збільшується, і більше гарантовано. Видалити кістки не обов’язково.

вичавити, вишневий

У верхній частині лежала вишня. Закрийте кришку, увімкніть повну потужність під порожниною. Коли вода знижується знизу, ягоди почнуть дати свій нектар.

Покладіть поруч із панором, перетворюйте на нього трубку. Рідина почне виливатися в ній, і ви будете робити в той час як інші речі.

Вимірюйте, скільки пити ви досягаєте успіху, покладіть на плиту.

Тим не менш, допомагаючи кристалям солодкості розчиняти. Довести до кипіння.

Відварити готовий нектар на стерильні банки, Roll Heutkey.

Прохолодно в інвертованому стані, потім передача до холодної кімнати.

вичавити, вишневий

Напій

Так що домашній вишневий сік не погіршується і залишається незмінним до пізньої зими, вона повинна бути порушена термічна обробка. Звичайно, така процедура позбавить ягоди більшість вітамінів. Однак тільки так ви можете насолодитися смачним напоєм у холодному сезоні.

Після ретельної вишньої господині, плоть покласти в емальований контейнер, а потім додають звичайну питну воду та цукровий пісок. Змішування всіх компонентів, вони доводять до кипіння. Човен вишневий сік на невеликому вогні протягом приблизно 3 хвилин, перейдіть до його збереження.

Як приготувати вишневий сік у хочелі

  • Вишневі ягоди проходять, відкидаючи фірму, незаконну, кинула. Ретельно моє. Не потрібно видалити кістки, заморожені (хвости). за бажанням. У нижньому відсіку фокусу (каструлі) залити воду. Верх, щоб встановити середню частину (з силіконовою трубкою). вітрильник. Тоді верхній. каструля-каструлю, в якій розміщені вимивання вишнею.
  • Покривати кришкою. Торгова трубка (гума, силіконова) знижується у додатковій каструлі (в якому випарюється випарювальний сік).
  • Після кип’ятіння води в нижньому горщику ми демонструємо помірний вогонь і продовжуємо готувати. Періодично дивитися на горщики, в яких потоки соку. Коли ми помічаємо, що сік переставав течуть, вимкніть вогонь, ми припускаємо сокіл. Торгова трубка перекривається затискачами, або ми замінюємо невеликий контейнер ще 20-30 хвилин (може продовжувати натискати).
  • Каструлю з імплантованим соком, встановленим на плиті, довести до кипіння. Додати цукор. Не потрібно кипіти! До моменту кип’ятіння, упаковки (банки, ущільнювальні кришки) повинні бути підготовлені. промиті та стерилізовані.
  • Доводять до киплячого соку. Поверніть банки як звичайно. догори дном. Ми обгортаємо, залиште до повного охолодження. Після того, як це можливо, перенести до прохолодного місця. для зберігання.
READ  Як покласти тарілку OSB на підлогу

Як видно, процес приготування надзвичайно просто. Все, що потрібно з господині полягає в тому, щоб скласти промити ягоди в диво-блок, почекайте трохи і згорнути готовий продукт у банки. Решта зробить “техніку”! До речі, залишається мезду (вишнева маса) може бути використана як основа для ліквору, желе, шматків пирогів.

У той же час, неможливо просто взяти і керувати вишнею через соковижималку. кістки заважають. Вам доведеться спочатку витягнути їх, що дуже енергійно, або придбати гвинтовий соковижимаш, який є дорожчим, але він працює набагато повільніше і не підходить для універсального пристрою на кухні.

Ретельно промийте вишню. У нижній контейнері, заливайте гарячу воду (так швидше почнеться гілка соку з ягід). Обов’язково перевірте рівень води в каструлі під час приготування соку. До нижчої ємності, встановіть середній горщик з шланг, в якому вишневий сік буде накопичений.

Як приготувати вишневий сік: переваги та шкода, п’є рецепти

Після того, як ягоди обробляються, перейдіть до стиснення. Для цього вишня викладена в штрафному ситі, який встановлюється над глибокою тарою. Шліфування всіх інгредієнтів, отримайте досить товстий і солодкий очищувач без тортів. До речі, шкіра та інша плоть, що залишилися після здійснення цих дій, можна викинути або приготувати компот.

Шліфування всіх ягід у сито, вони викладені в багатошаровій марлі, а потім сильно екструдують весь вміст сумки. В результаті таких дій, ви повинні отримати щільний і концентрований напій темний бордовий.

Як правильно зберегти напій?

Після того, як ягідний сік готовий, це розливається стерилізованими скляними банками. Далі танки покриті кришками і встановлюються в каструлі, в нижній частині якого пекла рушник. Затока посуду з водою (до плечей), вона доводять до кипіння. У такому вигляді вишневий сік зберігається протягом півгодини. Потім гарячі танки видаляються і покриті стерилізованими кришками.

Перетворення банків догори дном, вони прохолодно про день при кімнатній температурі, після чого вони очищаються в підвалі або підземному (тобто будь-якою прохолодною кімнатою). Ви можете використовувати такий сік за кілька днів.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS