Які страви можна покласти на склокерамічну плиту

Термостійкий матеріал скляного матеріалу

Для посуду, які можуть бути використані в духовці та на панелі приготування, термостійкі матеріали використовуються. Вони витримують нагрівання до 300-400 ° С. Цього достатньо, тому що максимальна температура в духовці 300 ° С. Вплив стійке скло, витримання нагрівання понад 1000 ° С для цього не використовується.

Стійкість до високих температур досягається завдяки спеціальному хімічному складу, що складається з вогнетривких сполук.

ТАРТАЛЕТКИ На Святковий Стіл/Тарталетки з Начинкою/Tartlets Filling Recipes/СМАЧНІ СТРАВИ

Також важливий показник таких страв товщина скла. Ніж це товщі, тим краще він витримує високі температури.

Деякі предмети, такі як винні окуляри, роблять загартоване скло. Його головна відмінність від термостійкої технології виробництва. Вона швидко нагрівається до високої температури, а потім різко охолоджують. Скло, з цим методом, виявляється довговічним, але крихким. Він не використовується для виготовлення посуду, в яких ви можете готувати і розігріти.

Зверніть увагу, що загартоване скляне посуду підходить для використання в мікрохвильовій печі, але неможливо покласти його на кухонну панель або в духовці.

  • Наприклад, здатність миттєво нагріти і охолонути, це дуже, приготування їжі на нього як комфортно, як на газ.
  • Більш того, харчові катери майже миттєво і можуть бути готові вдвічі швидше, ніж газ, а 4 рази швидше, ніж на звичайному, електричному.
  • Також не можна не кажучи вже про таке майно, як легкість відмивання. Хто мав звичайні чавунні “млинці”, знаємо, наскільки важко кинути їх. І скляна керамічна панель очищається невеликим рухом руки, він тільки посипати спеціальним пальцем.
  • Також скляна кераміка має чудову властивість змінити форму нагрівальної поверхні. Його можна приготувати не тільки в круглі блюдцях, але й у паразерах!
  • Деякі печі можуть бути запрограмовані в певний режим приготування, тобто ви кладете каструлю, вона сама нагрівається до певного моменту, кипить, скільки вам потрібно, а потім зменшує силу нагріву самостійно.
  • Ну, найбільш базовою перевагою набагато економічніше споживання електроенергії, у порівнянні з звичайним.

Але, у кожній ложці є її власна ложка правди.

Плита скляної керамічної KOCOATQ 1Mopevtr (Series 650) | Конструкція

Див. Також. 10 найкращих скляних керамічних панелей

READ  Як вибрати плиту для ванн на дровах

Які страви неможливі

Так що методика служила довгий час і гладко, не тільки правильний догляд, але й відповідні страви. Для цього виключити використання:

  • Старий кухонний інвентар, який має деформований дно або іржа. Не підходять продукти з грубою або вигнутою основою. Все це подряпить поверхню приготування їжі і зменшує його життя.
  • Алюмінієвий та медіа. Шкіра або каструлі з цих металів розплавляються при нагріванні та залишають стежку на панелі, яка не може бути прихованою або видаленою.
  • Брудні посуд. Забруднена посуд устаткування. Висока ймовірність нуля.
  • Ємності невеликого обсягу. Пальник може не включати або працювати неправильно.

Критерії вибору страв

Чому звичайні каструлі для електричних печей, не підходять для скляної кераміки? Це все про опалювальні особливості. теплообмін від трубчастого нагрівача проходить строго вертикально до дна, що щільно, без пропуску, примикає до поверхні пластини.

На додаток до ідеально гладкої поверхні, враховуйте наступне:

  • Немає тріщин, чіпів;
  • Товщина ДНК. Бажано, щоб це було більше 0,3 см, інакше, з швидким нагріванням, поверхню контейнерів деформується;
  • Сумісність матеріалів, з яких виготовлені кухонне посуд, з скляним керамічним.

Для кращої взаємодії з панеллю рекомендується вибирати продукти, які мають матовий або темний дно.

Окремі вимоги представлені горщикам, сковороді, навичкам, які купують для індукційної склокерамічної панелі. Вони повинні мати дно з магнітними властивостями, інакше плита не буде нагрівати вміст (докладно про вибір страв для індукції, ми сказали в цій статті). Для інших видів пальників ця вимога є необов’язковою.

Які страви можна використовувати на скляній керамічній плиті

Не всі кухонне начиння підходять для використання на скляних керамічних плитах. Характеристики таких кухонних панелей вимагають використання спеціальних каструлі, каструлі, шампурів та інших резервуарів для приготування.

Плита скляної керамічної KOCOATQ 1Mopevtr (Series 650) | Конструкція

Які страви для скляної кераміки купити так, щоб транспортні засоби? Який бренд вибирати? Що не можна використовувати? Такі питання виникають в голові кожної домогосподарки, а відповіді на них представлені нижче.

Які каструлі

Традиційно посуд з кераміки використовуються для гасіння (овочі, м’ясо), підготовка зварних супів, тушкованих, жирних. Зернові (на гарному блюді), каша.

Звичайні керамічні каструлі придатні для приготування їжі в духовці, російській печі. Моделі з’явилися для роботи на скляній кераміці, індукційній кухонній панелі, для мікрохвильової та газової печі. Кожен тип є власними функціями:

  • Для приготування їжі на відкритому вогні або газовій пальці виробляються горщики з посиленим дном. Деякі моделі знаходяться на підставі дна. нанесені металеві нитки, тому посуд витримує контакт з вогнем. Звичайні керамічні страви використовуються на газовому пальнику лише з спеціальним дільником полум’я;
  • Для склопакетичної панелі підходять лише продукти з абсолютно гладкими днами;
  • Для індукційних панелей Купуйте продукти з спеціальним феромагнітним дном. У описі він повинен бути вказаний, для яких пластини є придатними ємності.
READ  Як заповнити плиту під фундаментом

Приготування їжі в такій каструлі на електричній плиті або скляній кераміці не надто зручна: опалення повільне, споживання електроенергії величезне. Краще використовувати сковороду та каструлі з керамічним покриттям. В основі продуктів продуктів. алюмінію, нержавіюча сталь, покрита спеціальним антипритним шаром.

У великих контейнерах готують м’ясо, зернові гарніри, тушковані. Мініатюрні каструлі використовуються для приготування або нагрівання їжі протягом 1-2 порцій. Посуд з низькими стінами. найкращий вибір для гасіння капустяних рулонів, фрикадельки, метрів, а також запечених пирогів, хліб.

Для приготування м’яса, гра, птахи рекомендують керамічні сковорідки (круглі або овальні). Вони оснащені великими скибочками в них, тому зручно пити і випікати курку, качку, гуся. Докладно про рев різних типів, розповів у статті на нашому сайті.

Скляні керамічні кухонні поверхні, їх можливості та різновиди

Скляна керамічна є відносно новим матеріалом, що використовується у виробництві кухонних печей. Плавлення скла з особливим способом поверхні дуже красивого вигляду та спеціальних специфікацій. Завдяки цим властивостям панель приготування їжі стійкі до механічного пошкодження та терпіння температурних відмінностей.

Їх дизайн здатний доповнювати будь-який інтер’єр кухні.

МЕНЮ на День Рождения. Готовлю 9 блюд. Рецепты на ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ: Торт, Салат, Закуски

За скляною керамічною поверхнею дуже легко доглядати, достатньо витріть поверхню тканиною з очищеним агентом. Виробники не рекомендують застосовувати каустичні вироби з абразивами у складі, краще придбати спеціальні композиції для таких панелей.

На додаток до зовнішнього вигляду, склокерамічні тарілки мають ряд особливостей та переваг.

Пластини зі скляною керамічною поверхнею обладнані різними типами нагрівальних елементів: звичайним млинцем та подвійним схемою з електричним нагрівальним елементом, що дозволяє регулювати діаметр нагрівання залежно від дна дна посуду. Також у цьому типі пластин використовують індукцію, яка дозволяє електричній енергії.

Основною особливістю пластини є вертикальне нагрівання поверхні, все тепло надається стравах і не споживається, що значно економить час господині для підготовки обідів.

Ті, хто вже придбав таке обладнання, дивуються. які страви підходять для скляної керамічної пластини?

Це може бути вбудованою плоскою панеллю або в комплекті з духовкою різних обсягів від 40 до 80 літрів та різноманітні функції, які дозволяють випікати гриль у печі. Пластини з механічною регулюванням або сенсорною панеллю керування, яка обладнана різноманітними додатковими функціями для зручності підготовки.

Пластини з поверхнею скляної кераміки за типом мають відношення до електричного кухонного обладнання.

READ  Різниця між індукційною та склокерамічною плитою

Особливості пшениці

Щоб зрозуміти, які страви можуть бути використані на скляній керамічній панелі приготування, вам потрібно з’ясувати, які деталі несуть відповідальність за роботу пальників. Під зоною нагріву, нагрівальні елементи різних типів приховано: стрічка, галоген, індукція. Кожен з них має свої особливості та нюанси:

  • Стрічка або Hi-Light Konfork. Це елементи спірального типу, що складається з гофрованих металевих стрічок високої стійкості. Опалення та охолодження відбувається протягом декількох секунд. Робота такого пальника мовчить, все забруднення, крім сиропу та цукру, легко видаляються. Визначено високе споживання енергії, поверхня зони нагріву має високу температуру, недбале заклик може призвести до серйозних опіків. Ця точка зору є найпоширенішою через високу надійність під час експлуатації та легкість догляду.
  • Галогенні пальники. Споживана потужність така ж, як моделі Hi-Light, але термін служби значно менше. Нагрівання поверхні відбувається майже миттєво через спіралізовані трубки, заповнені галогенним поромом. Однією з переваг є можливість змінювати розмір пальника. Панель приготування цього типу практично немає обмежень на матеріали, що використовуються кухонним посудом.
  • Індукційні корпуси. Відрізняються тим, що поверхня не нагрівається, вплив йде безпосередньо на посуд, який використовується для приготування їжі. Нагрівання відбувається через взаємодію електромагнітної котушки та струму. В результаті, вихровий потік, що діє на дно, обходячи поверхню. Для приготування їжі на такій плиті ви можете поставити лише ті контейнери, виготовлені з матеріалів, що мають магнітні властивості. Витрати на електроенергію мінімально в порівнянні з іншими видами, але необхідні страви набагато дорожче, ніж звичайні. Ви також можете відзначити якийсь шум, який виникає при приготуванні.

Щоб уникнути проблем з побутовою технікою та стравами, бажано дотримуватися вимог виробників. підібрати ці контейнери (каструлі, сковорідки), які призначені для пластин з склокерамічним покриттям, а також сумісним з підігрівом елементи.

Посуд для індукційних плит

Зауважте, що іноді виробники сором’язливі, маркування каструлі та сковороду індукційного значка. Перед тим, як піти в магазин для нового недоліку, ми рекомендуємо купувати магніт. З ним ви можете перевірити нижні властивості. Якщо магніт залучав до поверхні, це означає, що страви підходять для використання на індукційній плиті.

Доцільно купувати каструлю (сковорідка) діаметром дна принаймні 8 сантиметрів, інакше котушка не може включити.

Найкращий матеріал для індукції HOB. нержавіючої сталі.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS