Яку каву підходить для кави кавоварка

Як вибрати каву для різних видів кавоварків

На смак кави впливає три фактори. сорт, обсмажування та ступінь шліфування. Приготування напою у різних типах кавоварок має свої особливості, які потрібно враховувати під час вибору.

Плантації в основному культивують два види кавових дерев. кава-арабіка та кавоварка Robusta. Арабіка дає каву жирну структуру, насичений аромат, рішучість і солодкість. Robusta робить гіркоту, але випиває більш щільним і насичує його з кофеїном. Для цих сортів, виражений інкрустований ефект.

Арабіка припадає на 70% світового виробництва, ви можете знайти багато монокорт цього типу. Надійний додати до суміші, щоб підняти фортецю, дайте товсту консистенцію і отримати чудову піну. Представлені на полицях поєднаних магазинів (сумішей), як правило, містять до 20% Robusta. Виробники вказують на інформацію про композицію на упаковці, тому, коли ви вибираєте, можна частково передбачити остаточний смак напою.

Яку каву вибрати: для турків, кавоварків та кавових машин

Ступінь помелу впливає на аромат і насиченість чашки кави: надто дрібна — надасть гіркоту, а надто велика — не дасть напою повністю заваритися і кава вийде кислою та водянистою. Тому, для турок, ви повинні купити одне шліфування, а для кавоварки кави. Якщо ви змінюєте методи приготування їжі, ви можете зберігати каву в квасолі та подрібнити перед кожною підготовкою до потрібної ступеня.

Який шліфування підходить для різних методів приготування

Для кожного способу приготування придатного для кавових зерен. У процесі заварювання, з кавових зерен витягуються ароматичні складові та олії. Чим менше шліфування, довше контакт з подрібненими зернами з водою та кавою завалюється швидше.

Розмір помоли

  • Великий. розмір грейфера до 0,8 мм, як велика сіль.
  • Середній. виглядає як річковий пісок.
  • Малий (еспресо). Crupins, як йодова сіль.
  • Шліфування надвисоких (порошок). нагадує грунт кориці або борошна.

На додаток до ступеня шліфування смак кави впливає на його однорідність. всі частинки повинні бути такого ж розміру. Якщо в одній порції кави розмір часток сильно відрізняється, то дрібні частинки заварюватимуться швидше, а великі — повільніше, що в результаті зіпсує смак кави.

Кавоварка для кавоварки

Приготування ідеального Espresso починається зі свіжого помелу зерен. Кава Іллі в зернах середнього смаження. це м’який, збалансований смак з шоколадним ароматом та карамельними нотами. Одноразові зерна. ідеальний вибір для любителів кави, які вважають за краще контролювати всі кроки при підготовці кави, включаючи ступінь шліфування. Насичені кавові зерна в темному обсмажності з какао-нотами та сушеними фруктами підходять для любителів капучино та латте.

Для кавових машин, кавових зерен або наземного середовища шліфування

Кава для франчай

Для франчайського пресування виберіть середовище, однорідне шліфування. Дуже великий може закупорювати фільтр, а занадто дрібні частинки пройдуть через фільтр, а кава буде гіршою.

Процес пивоваріння у французькому пресі надзвичайно простий: кава затоплена киплячою водою, поршень знижується вище, а під дією високої температури та кавового тиску завалюється 4-6 хвилин.

READ  Як мити скляний камін з сажі

Coffee Illy Middle Land Classic Rozhs має солодкість і тонкі ноти карамелі, Freerdren і Jasmine. Intenso Темне обсмажування має красиво сильний післясмак з теплими нотами какао та сушених фруктів. Ідеально підходить для кави з молоком.

Для приготування франчайного преса підходить кава Іллі Поммлет “Фільтр”

Кава для кавоварки Geyser

Підходить великі або середні шліфування. Якщо ви берете невелике шліфування, у чашці з’явиться великий осад. Час пивовача залежить від обсягу кавоварки та зазвичай не займає більше 10 хвилин. Іллі створив спеціальну шліфувальну мову для приготування їжі в кавових виробниках Geyser. Суміш вишуканих сортів арабіки з різних регіонів світу має м’який, багатий і багатий смак. Ви отримуєте справжню італійську кавову чашку над чашкою.

Для приготування їжі в гейзерах кавоварка, кава Іллі Помбл “Мока”

Кава для кавоварки кава

Для фільтрувальної кави, вибір шліфування відіграє вирішальне значення. Занадто велике шліфування не дасть фортеці, а маленький. зіпсувати смак гіркоти. Кава Іллі середнього шліфування, створене спеціально для кавованих машин.

Якщо вам подобається кава, виберіть темний смак. Кава буде мати стійкий багатий смак з темними шоколадними нотами та інтенсивним ароматом смаженого хліба.

Порада: не залишайте приготовлену каву в скляній колбі на нагрівальному елементі, щоб кава не придбала підгорілий, кислий і гіркий смак.

Coffee Illy Pomol “Фільтр” підходить для крапельних кавоварків та альтернативних завдань

Кава для турків

Шліфування для турку повинно бути настільки ж малі, наскільки це можливо, як пил. Це зменшує час приготування до 1-4 хвилин. Велике шліфування не дасть смаку кави повністю і задовольняє насиченість.

Для турку, краще взяти каву в бобів і шліфувати себе. Ідеальний стан, коли земляна кава не виливається, але виходить з грудками.

Для турок найменший шліфування підходить для повного відкриття смаку кави

Швидкість протоки

Не всі пристрої здатні регулювати швидкість подачі гарячої води до фільтра з кавовим порошком. Якщо така функція, ви можете спробувати підготувати каву різних фортець та насиченості. Швидке приготування коштує менш концентрований напій. Якщо у вас терпіння і встановити сарай на мінімальну швидкість, кава буде пишається кращою.

У приладі без регулювання швидкості протоки значення має потужність: «слабший» прилад нагріватиме воду повільніше, отже, напій буде міцнішим. Потужність 800 Вт цілком достатньо.

Більшість кавоварків використовують всю воду, розміщену у верхній ємності. Не отримати занадто водянистий смак, вам потрібно вилити потрібний обсяг без запасу. Для насиченого напою необхідно спостерігати правильне співвідношення між водою та кавою.

Як отримати смачний напій?

Зверніть увагу! Залити воду повинна бути повільно насичувати киснем, потім готовий напій буде смачним.

  • Вибираючи землю кави. Найважливіша річ. Ви не можете заощадити на хороших сумішах або моносонтах. Помол для кавоварків кави, за словами експертів та відгуків кавових машин, рекомендується для середнього або великого.

Яка кава підходить для фільтрування кавоварки

Фільтр кави, крапельна кава, регулярна, американська легка. Цей метод пивоваріння має багато назв. Всесвітнє споживання цієї кави становить 60-70%. Кавовий фільтр унікальний у тому, що це дуже легко готувати. Також дуже зручно питвою. Таким чином, ви можете підготувати будь-яку кількість напоїв (від 0, 1 літр і більше літрів одночасно). Слід зазначити, що фільтр кавоварки стають все більш популярними у всьому світі, включаючи Італію та Росію.

Фільтр кавоварки різні типи. Приходьте додому і професіонал. Всі вони працюють за одним принципом. У професійних кавових виробниках, як правило, використовуються паперові фільтри, тому кавовий фільтр буде трохи відрізнятися від приготування їжі в домашній кавоварці. Але це не означає, що кав’ярня буде менш смачною. Не хвилюйтесь.

READ  Мінімальний тиск води для газової колонки

Домашні кавоварки є простим у використанні. Вони складаються з прозорої колби та фільтра з сітки (що не вимагає додаткового паперового фільтра). Основи приготування кави в кавових кавових машинах така ж, як у будь-якому іншому способі пивоваріння кави. Вода повинна бути чистою і холодною (не варена, а не сантехніка). Кількість кави розраховується на основі 60 грамів на літр води і пам’ятайте, що одна чайна ложка з невеликим слайдом становить приблизно 7 грамів.

Краплинні кавоварки хороші тим, що на їх прозорих колбах є поділ із зазначенням кількості води на одну порцію. Якщо порція становить 150-200 мл, то нам знадобиться дві чайні ложки.

Для офісів, у місцях з безліччю гостей, закладів громадського харчування ми рекомендуємо використовувати професійний фільтр кавоварки. Переваги очевидні!

  • Дозволяє швидко готувати каву для великої кількості гостей, і було багато гостей!
  • З’єднується з традиційною електромережі, не вимагає додаткових електричних навантажень.
  • Проста в управлінні, не вимагає глобальних налаштувань обладнання, при правильному налаштуванні кавомолки та дотримуючись інструкцій. може готувати каву не професійний бариста.
  • Не потрібно підключитися до води.
  • Компактний розмір. Мінімальний набір кавомолка, кавоварка та фільтри.

Тепер, давайте поговоримо про масло

Візьміть за орієнтиром необхідної кавоварки для кавоварки кавоварка тростина цукру. Цей розмір має бути частинками. Не забувайте, що фортеця вашого напою залежить від шліфування і на кількість зерна, яку ви берете. Чим менше ви робите подрібнення, тим більше гіркота ви потрапляєте у вашу чашку і навпаки. І сума вплине на смак і фортецю: чим більше грамів, тим сильніше буде ваша кава.

Окремо, варто сказати про смаження. Уникати зерна з маркуванням “для еспресо”. Темне обсмажування в кавовій кавовій машині дасть надмірну гіркоту. Тому я хочу порадити вам використовувати кавові яскравіші смаження. Кубок буде навіть смачно, якщо використовується кава “спеціальність”.

Настільки жувайте у фільтрі? Якщо ви любите ягідні відтінки та квіткові смаки, любов “яскрава” кава, без вагань, вибирайте каву з Африки. Кенія та Ефіопія, безумовно, підходять.

Але якщо ви любитель експериментувати і вам подобається класичний смак, то варто звернути увагу на Бразилію, як найбільш збалансовану каву з нотами шоколаду та горіхів.

Вибір кави залежить тільки від ваших уподобань! У нас ви завжди можете прочитати опис тієї кави, яка зацікавить саме вас. І ми будемо раді допомогти вибрати найкращий варіант і відповісти на всі запитання, в яких вас цікавлять.

Онлайн інструкція з приготування кави в домашній фільтр-кавоварці ТУТ

У Мельбурні кав’ярня “колись Alfe кава”, де місце Бариста взяла робот. Переклад статті “OnCealike.Компетентний

Яка кава вибирає для кавоварки Geyser і як приготувати його, у статті кавового проекту Coach-Barista

Як вибрати ступінь шліфування для приготування їжі вдома. У роботі Бариста не тільки

Для деяких кавових машин процес приготування є важливою частиною ритуалу кави. Земляний ароматний зерно, повільно зварює його, насолоджуючись все з збільшенням запаху і передбачаючи смак гарячого напою. Улюблена заняття будь-якого коферента. Але немає часу, щоб приготувати можливість самостійно готувати, а іноді ви просто хочете прокинутися і відчути примарний аромат кави. І в цьому кавові кави допоможе.

Незважаючи на скепсис любителів заварювання в турці, кава з електричного гаджета виходить дуже гідною. Головне. знати, як готувати каву в кавоварку крапельного типу. Поділіться з вашим досвідом.

READ  Який посуд підходить для посудомийної машини

Правильне шліфування. половина

Якісна та правильно підготовлена ​​сировина має величезне значення для властивостей напою. І перше, що звернути увагу на. шліфувальні зерна на кавоварку кави. Якщо ви візьмете неправильно, ваша кава недостатньо смачна, ароматна, і тому не принесе повноту задоволення.

Для кожного способу виготовлення кави є придатне шліфування. Взагалі бувають такі види (за однією із класифікацій, а їх кілька):

Кавоварка. ви використовуєте неправильно

Великий, тобто грубий, шліфування підходить для пивоваріння французької преси, але для пивоваріння в Jazve (Turk) оптимально використовуйте зерно найкращого. учне шліфування. Яка кава потрібна для кавоварки кави (тип фільтрації)? Щоб випити смачно і уявляв весь аромат зерна, рекомендується приймати сировину грубого або середнього шліфування.

Щоб зробити справді відмінну каву, зверніть увагу на свою якість. У напою не слід отримувати зіпсовані зерна.

Як приготувати каву в кавоварку кави

Підготовка напою в кавовому виробництві фільтрації. Процес простий. Є кілька рекомендацій, що спостерігають, що все вийде точно.

Отже, як виварити каву в кавоварку кави? Лише два простих кроки:

  • У фільтр насипати правильну кількість сировини. Обчислити на основі пропорції: 2-3 чайних ложок за чашку.
  • Заповніть резервуар з бажаною кількістю чистої холодної води. Закрити і увімкніть.

До речі, зверніть увагу, що властивості напою багато в чому залежать від якості води, наявності домішок.

Як зробити каву в кавоварку кави

Плюси і мінуси

Дуже часто люди, які не хочуть витрачати казкові суму на інструменті, дозволяючи вам готувати смачну каву, придбати недорогий кавоварки капелюшок і незабаром розчаровані, тому що результат абсолютно не задоволений.

Яку каву краще купити для кавоварки кави?

Це може бути багато причин для цього, починаючи від смаку напою та закінчуючи постійним пошкодженням самого пристрою. Тому дуже важливо зважувати всі плюси та мінуси кавових кавових виробників.

Щоб почати, розглянемо переваги:

каву, підходить, кави, кавоварка
  • Низька вартість. Кавоварка кави. це порядок нижче, ніж, наприклад, капсула або рушниця. Тому вона доступна для більшості користувачів для приготування їжі вдома або в офісі.
  • Елементальність для використання. Не потрібно возитися з налаштуваннями на панелі керування, крутити важелі або працювати з парою та ризикуючи ошпаритися. Цим і відрізняється капсульна кавоварка – своєю елементарністю. Чортів кави, наливають воду, натиснувши кнопку. і готовий.
  • Регулювання кількості порцій. Ви можете насолоджуватися кавою самостійно або готувати на великій компанії, головним чином, виберіть потрібний розмір колби.
  • Чистота роботи. Не доведеться переплутати з обрізанням кави, особливо якщо ви використовуєте одноразові фільтри.
  • Передбачається можливість приготування какао чи чаю.
каву, підходить, кави, кавоварка
  • Постійна заміна фільтра. Іноді йде один раз велика кількість паперових фільтрів, що не може радувати. Так, і залізо і навіть “золоті” фільтри мають власний обмеження зносу.
  • Якщо ви неактивне використання, ви можете залишити пристрій, який вимагає негайного очищення.
  • Деякі моделі вимагають великої кількості наземної кави для виготовлення невеликої частини готового напою. Любителі елітних сортів походять.
  • Пристрій призначений для підготовки одного виду кави. “Американа”. Отримайте ніжну піну, як латте не буде працювати. пристрій не призначений для цього.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS