Яку каву використовувати для рогового кавового виробника

Table of Contents

Щоб зрозуміти, чому шліфування має вирішальне значення при використанні Rozing Coffeer, ви повинні знати принцип своєї роботи. Гарна кава виливається в ріг, злегка запечатуйте температуру, утворюючи таблетку, а потім покладіть частину на місці і включає пристрій. Гаряча вода під тиском проходить через товщину кавового порошку, насичуючи його смаком і ароматом.

Приготування стандартних порцій займає 23-25 ​​секунд. За цей час 30 мл сильного еспресо входить у чашку. Розмір шліфування впливає на смак напою, його зовнішній вигляд і час приготування.

Для розгортання кавоварки кращі костюми маленькі шліфувальні кави. По-перше, напій виходить насиченим, але без горілого запаху. По-друге, фільтр ефективно утримує частинки такого розміру, тому осаду майже немає.

Дрібний помел вважається універсальним і знайти його не складе труднощів. Зазвичай на пачках є напис «Espresso» або «Для ріжкових кавоварок». Дізнатися дрібний помел легко: на вигляд він як дрібна сіль «екстра», якщо розтерти між пальцями, відчувається крупинчастість (як манка).

Тонкий (“у пилу”) шліфування не підходить: напій буде готувати довше, він буде брудний і непотрібно гіркий. Грубий помел не завариться, і кава вийде рідкою і неароматною, без натяку на характерну пінку.

Кавові зерна можуть бути розбиті самостійно. Кавоварка з поворотним ножем не підходить для кількох причин:

  • Це не дає однорідній фракції, все-таки, деякі зерна будуть великими, частина перетвориться на пил. В результаті, таблетка для кави виявиться вільною, протока стане нерівномірно, і напій буде не найприємнішим;
  • Під час роботи звичайного роторного кавоварки, нож нагріває і перевертає каву, робить його гірким.

Краще використовувати пристрій з керамічним вулком, що дозволяє регулювати розмір шліфування і не перегріває зерно. Однорідна фракція забезпечує збалансований смак.

Кавоварки з вбудованою кавоваркою подрібнюють зерно до консистенції, ідеально підходить для певного пристрою.

Як вибрати каву для дому (Горкін) Кавоварки

При покупці ріг кавоварка, ви повинні знати, що не будь-яка шліфувальна кава буде доцільно до вашого кавового виробника.

Еспрессо. Як приготувати каву в роговій кавоварці. покрокові інструкції

 

Найчастіші заклики до сервісних центрів, власників кавових виробників, з цієї причини.Вона повинна враховувати ступінь шліфування кави. Як правило, такі домашні кавоварки розраховані на середній помел. Але ось земля кава, яка часто ми бачимо на полицях наших магазинів дуже дрібного шліфування. Кава дрібного помелу добре підходить для приготування кави в турці. Внаслідок використання такої дрібної кави ріжок і сіточки забиваються кавовими маслами набагато швидше. Також засмічується і сито посту, яке знаходиться безпосередньо у кавоварці. А дрібні крупинки кави можуть дійти до самого бойлера і забити гідросистему кавового апарату. Як наслідок, кавоварка може слабо продавлювати каву або ж не робити кави зовсім. Очищення кавоварки від кавових масел та прибирання з отложений з розбиранням котла допоможе у цьому випадку.

READ  Парогенератор tefal блимає лампочка немає води

Що стосується меленої кави, вона повинна бути не великою і не дрібною, приблизно розміром з манку. При покупці кавових зерен у точках продажу кави, ви можете попросити про харчування певного розміру. І тоді добре руйнує каву за температурою, що дозволяє вам відчути насиченість кавового напою. У цьому випадку ваша кавоварка буде смакувати каву добре, витягує аромат і зробити хорошу піну.

Інший lifehak для користувача. Після приготованої чашки потрібно пропустити воду через порожній ріг, як при приготуванні. Це повинно бути зроблено, щоб зробити кавові масла не піднятися на ріг і сито. При використанні панарелло (насадка для збивання молока), потрібно, після приготування напою спустити пару і пролити воду, щоб заповнився гідравлічний контур, щоб уникнути перегріву бойлера. Також у приготуванні молочних напоїв необхідно ретельно очистити сопло з молока, оскільки молоко швидко визначає і оцінює отвори для збивання, а також впливає на смак вашого напою.

Звичайно, вам потрібно очистити кавоварку з отложений та від кави, якомога частіше (як зазначено в інструкціях), кожні 3-6 місяців. Не чекайте, коли кавоварка розривається. Ми сподіваємося, що наша порада буде корисною. Зрештою, чашка ароматичної кави вранці, встановлює настрій і плату за цілий день!Довгі роки вашої кавоварки та смачної кави ви!

Приготування еспресо в ЕКГ ESP 20101 чорний ріг кавоварка чорний

Наша порада: Для оптимальних результатів використовуйте свіжою землею зерна для еспресо. У кавовій машині встановіть ступінь шліфування, придатного для приготування еспресо. Майте на увазі, що кава занадто велика, при шліфуванні не буде багатих смаку, і його піна буде яскравою і швидко падає. Навпаки, кава занадто дрібне шліфування, призведе до повільного, навіть недостатнього видобутку, а в крайньому випадку. засмітити вмирання та отримання надзвичайно невеликої кількості кави, яка відрізняється надмірним смаком. Сильний, збалансований кавовий смак та чудовий крем-піна залежать від правильного ступеня шліфування. Тому для отримання потрібного результату ми рекомендуємо вибрати ступінь помелу подрібненням невеликих порцій кави.Е. Метод зразків та помилок. Початківці Ми радимо вам використовувати наземну каву з позначенням “еспресо”, який вже спеціально роздавлений для приготування їжі у побутових тканинах ріг. Кава еспресо можна придбати у звичайних магазинах, найчастіше в упаковці 250 г.

Встановіть ріг з кавою відповідно до штампів на кавоварку в плиті до положення “Вставити” та поверніть позицію “Блокування” (Закрити).

Наша порада: при установці та закріпленні ріжка у варильній головці притримуйте кавоварку іншою рукою.

Почніть екстракцію кави, встановивши поворотний перемикач у положення приготування кави, після наповнення чашки встановіть перемикач у вихідне положення.

Наша порада: оптимальна ступінь помелу і правильне утрамбування кави визначаються по кавовій гущі, яка після екстракції повинна утворювати цільний шар без явних залишків води.

Знімна кава цифрово видаляють з фільтрувального барвника до контейнера відходів.

Наша порада: Перероблена кава товста обумовлена ​​біологічними відходами, це біодеградувати.

Очистіть ситечко, що фільтрує, так, щоб у ньому не залишилися сліди кавової гущі. Насамперед слідкуйте за тим, щоб кавова гуща не залишилася на краях ріжка та на верхній кромці ситечка.

Наша порада: З подальшим приготуванням кави, як правило, достатньо очистити ріг і критерій з кухонним паперовим рушником. Після завершення використання кавоварки рекомендуємо зняти з ріжка ситечко, промити його теплою водою, витерти насухо і залишити для подальшого застосування.

✓ Чисті краю Sita та Horb ✓ готові до підготовки наступної частини кави

Після використання, перевірте також готують головку, перш за все, Siete і ущільнюючи кільце навколо рядка. Якщо на них після вилучення сліди кавових майданчиків залишаються, видаляють їх і очистіть компоненти з рушником для кухні.

Важлива інформація! Висушена решта кавових майданчиків на сітці плитки може негативно вплинути на смак наступної частини кави. Засохлі залишки кавової гущі на кільці ущільнювача можуть призвести до негерметичності і протікання кави повз ріжка при приготуванні наступної порції.

Як правильно зробити помел кави?

Ви можете, звичайно, скористайтеся кавою, яка продається вже земля. Важливо вибрати герметично закриту упаковку. Але відомо, що багато ароматного напою буде працювати, якщо він був підготовлений з свіжованої кави.

READ  Яку каву підходить для кави кавоварка

Є прийняті стандарти, згідно з якими відрізняються кілька видів шліфування: ультратонкий, тонкий, середній, грубий. Ступінь шліфування слід вибрати, виходячи з того, як ви будете забрати каву.

Ультра-тонкий, дуже тонкий шліфування з частинками до 0,15 мм буде корисним, якщо ви хочете полегшити каву в турку. Кавовий порошок, подрібнений у майже пилу, може швидко уявити собі всі ароматичні масла. Час вилучення становить від 1 до 4 хвилин, поки починається кавова піна. Щоб дати випити додаткові відтінки, ви можете використовувати спеції: кардамон, корицю, гвоздику або мускатний горіх.

каву, використовувати, кавового, виробника

Slim Espresso Pomble підходить для кавового музею Rozhkov Espresso. Якщо ви засинаєте в рог занадто маленький порошок, то кава буде занадто гіркою, якщо використовується занадто грубий. то навпаки, напої буде занадто водяним. Правильність помелу надає колосальне значення на якість кави. Професійні бариста змінюють ступінь подрібнення кавового зерна щодня, оскільки враховують погодні умови: тиск, температуру та вологість. Щоб перевірити чи правильно ви зробили помел, потрібно подивитися як ллється кава з ріжка. В ідеалі струмінь повинен бути по товщині схожий на мишачий хвостик, не надто жирний і не надто тонкий. І звичайно ж, одним із етапів перевірки буде безпосередньо смак напою. Час екстракції залежно від моделі кавоварки та її потужності становить приблизно 1 хвилину.

Рівень середнього шліфування підходить для крапельних кавоварків. Частинки на фракції трохи більше, ніж для кавоварках еспрессо. Гарна кава поміщається в папір або нейлоновий фільтр, гаряча вода подається зверху, яка проходить через кавовий порошок, поглинає смак і аромат, а потім тече в глечик. Ця процедура займає 3-4 хвилини.

Як приготувати правильну каву вдома з роговою кавоваркою

 

Грубі шліфування використовується для приготування в кавових виробниках гейзерів, які дуже популярні в Європі, особливо в Італії. Через шар наземної кави проходить гарячу пар, яка конденсується в резервуарі згори. Час вилучення може досягати 5 хвилин. Такий самий вид помелу підійде і для приготування у френч-пресі.

Є ручні та електричні кавомолки. Перша робота повільно і не перегріває зерно, але процес повинен бути виконаний вручну, і час він багато. Електричні кавові шліфувальні машини швидко і ефективно виконують.

Зверніть увагу, що відразу після того, як ви розгромили кавові зерна, аромат починає випаруватися. Тому, якщо ви хочете готувати насправді насичену каву, потім подрібніть зерна кожного разу, перш ніж пивоваріння. Але

Якщо ви не завжди маєте в цей час, то земляний порошок може бути розміщений у герметично закриваючу ємність і зберігати його в дверцяті холодильника.

Сучасні кавові машини мають вбудовані кавові шліфувальні машини. Автоматичні кавові машини DELONGHI працюють як на молотковому, так і для кави. Слід зазначити, що різні різновиди кави вимагають іншого шліфування. Тому якщо ви поміняли тип кави, необхідно спеціально під нього налаштувати машину. Вбудована кавомолка має кілька рівнів. Як же правильно налаштувати помел у кавомашині? Досвідченим шляхом ви можете підібрати ідеальний помел. Числа рівнів шліфування починаються з найменшого-1, а потім з збільшенням кількості збільшує розмір шліфування. Підготуйте частину еспресо і подивіться, як впав напій з дозатора. Якщо кава виливається дуже швидко або дуже повільно, потрібно змінити налаштування. Також за смаком можна зрозуміти в який бік необхідно виконати регулювання. Якщо в описі кави вказана кислинка у смаку, а в приготовленому вигляді ви відчуваєте гіркоту, тоді потрібно зробити помел більшим. У випадку, коли смак занадто кислий, змініть шліфування на дрібні.

Правильно виконаний помел кавових зерен буде запорукою приготування ідеального Espresso – міцного, підбадьорливого, з властивою йому пінкою крему. Купуйте кавоварку або кавоварку delonghi. Переконайтеся, що ця італійська компанія знає все про каву та втілює це знання в своїй техніці, задовольняючи потреби покупця.

Яка шліфувальна кава краще для розпушування кавоварків

Помел є третім параметром, який важливий при покупці кавових зерен для Espresso. В ідеалі, розтерти їх прямо перед тим, як пивоваріння, але ви можете придбати готовий порошок бажаної ступеня шліфування:

  • УЗД (“у пилу”). подрібнене зерно за розміром частинок виглядають як земля кориці;
  • Slim Espresso. частинки розміру соляних зерен;
  • Тонкий. як великий порошковий порошок цукру;
  • середній – за розміром як цукрові піщинки;
  • грубий – як велика морська сіль.
READ  Ballu UHB 205 зволожувач повітря, як використовувати

Яка ж помел кава потрібна для ріжкової кавоварки?

При взаємодії з гарячою водою виникає видобуток, тобто “промивання”, що міститься в ефірних маслах, кофеїну та інших зв’язках, які створюють характерний смак. У випадку еспресо, якщо шліфування занадто велика, кава буде підвищена, тільки кислоти будуть питвоючі, напою буде водянистою, Новомат. Якщо шліфування занадто мала, кава буде затьмарена, вона буде гіркою з неприємним пальником післясмак. Вибір якої кава краще для розпушування кавоварків, зупиняється в середньому ступеня шліфування. Потім напій не буде спалений запах, він буде тримати помірну насиченість і повністю розкриває свій смак.

каву, використовувати, кавового, виробника

Варто також враховувати, що чим менше шліфування, швидше частинки витягуються. Але різні речовини розчиняються не одночасно, тому важливо відстежувати етапи ефіру, кожен з яких, при готуванні еспресо, триває близько 8-10 секунд:

  • Виділення “killlyki” з арабіки зерна;
  • екстрагування речовин із солодкими, фруктовими та шоколадними смаковими відтінками;
  • Травлення танін, кофеїн, арматурний горщик.

Яку каву краще купити для рогового кавоварка

 

Чим менше шліфування зерна, тим швидше прийде третій етап, і важливо зупинити його вчасно, щоб напій не погіршується.

При використанні сітчастого фільтра шліфування повинно бути великим, щоб частинки не потрапляють у чашку, а не застрягли у фільтрувальних отворах.

Паперові фільтри надійно тримають зерна будь-якої фракції, дозволяйте вам виварити сировину будь-якого шліфування. Чим більше, чим легше смак, яскравіше виражене джерело. Чим тонше. тим вище насиченість, яскравіше виражена гіркуватість смаку.

Типи кавового шліфування

Майте на увазі, що ви не можете просто вибрати один розмір гранул і використовувати його для чого, незалежно від того, наскільки хорошими зернами були. Для різних кавових виробників краще вибрати інший ступінь шліфування.

Тип шліфування Що виглядає Метод пивоваріння
Надзвичайно велика, груба Очевидно великі шматки, близько 2 мм Прохолодна кава, чайник або казана (кава ковбой)
Великий Як морська сіль Франчайський прес, перколятор
Середній, але ближче до великих Як солона сіль Kexey, кавоварка
Середній Як пісок Сифон, літак (Brew 3 хвилини), гейзер
Середній ближче до тонкого Як цукор Пуровер, Аеропрес (близько 2,5 хвилин), Гейзер,
Малий При натистійці між пальцями текстура відчувається, але ближче до борошна Кавомашини Espresso, гейзери, Аеропрес (1 хвилина), заварювання в чашці
Додатковий тонкий Як пил або борошно Кава по турецьки.

Грань між сусідніми ступенями помелу досить тонка, і на око не завжди помітна. Якщо це явно не вказано на упаковці, вам доведеться експериментувати.

  • Якщо пиво. гіркий, перевірений, занадто сильний. порошковий мілководдя, спробуйте або зменшити час і час пивоваріння, або подрібнюйте більше.
  • Якщо смак слабкий, аромату мало, тіло легеня, відчувається кислота. або температури і часу недостатньо, або крупинки занадто великі, не встигають заваритися.

У кавових машинах ви зазвичай не можете керувати налаштуваннями заварки, тому вона залишається лише для того, щоб спробувати різні варіанти для конкретної моделі.

Я можу використовувати приготування какао?

Деякі користувачі можуть мати бажання використовувати машину для виготовлення інших напоїв, таких як какао.

Однак какао і кава готується по-різному. Какао-порошок складається з дуже дрібних зерен, які занадто сильні і не можуть пропустити пар через масу.

Крім того, невеликий порошок у послідовності може закупорювати отвори в тримачі. Тому краще не експериментувати з приготування какао в кавовій машині.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS