На якій сковороді краще пекти млинці

Як вибрати млинець сковороду

Смачні, смажені, рум’яні, отвори, тонкі та пухкі млинці прийшли до світу приготування їжі відразу, як тільки вони з’явилися, щоб їх підготувати. У тих далеких часах млинці запечені на простих металевих листах, і вони майже не відрізнялися від гранул. Тільки з появою сковороди, підготовка соковитих біркерів стала простим і доступним.

У будь-якій сильній фермі повинно бути спеціальна млинна сковорода або, принаймні, сковорода, на яку ви можете легко підготувати млинці. Але що робити новачків, які не мали часу на придбання необхідних страв? Тут легко зробити неправильний вибір, а неправильна сковорода. це не просто втрата часу та грошей, але, перш за все, ризику втратити віру у власні сили, і що запізнікі млинці просто. У цій статті, кулінарний Едем скаже, як вибрати млинець сковороду.

Є кілька типів шкіри млинців: • Алюміній • З покриттям неплідного покриття • з керамічним покриттям • З мармуровим покриттям • чавун • мідь

Кожен погляд має свої переваги та недоліки. Ми дамо вам характеристику кожного виду, ми вказуємо переваги та недоліки та подивіться на млинці та їх особливості, щоб зробити правильний свідомий вибір млинкової сковороди.

Смажений млинець з нетривальним покриттям

Типи покриттів. це чудовий набір, і вони дуже ефективні, коли нові, але повинні розглянути рекомендовані температуру нагрівання виробників у 200-220 градусах. Це чудовий варіант для тих, хто поспішає, і хоче зараз млинців. До явних переваг відносяться низька ціна, просте використання, проста підготовка до роботи та простого миття та догляду.

Переваги Pancek Pan з неплідним покриттям: • Миттєва готовність до роботи • Низька ціна • Простий догляд • Маленьке споживання нафти

Недоліки млинкової сковороди з неплідним покриттям: • Рекомендована температура нагріву 200-220 градусів • Необхідність використання дерев’яних або полімерних пристроїв

Найбільший недолік млинців млинців з покриттям неплідного покриття. це необхідність ніжних зв’язків з поверхнею смаження. Антифрігарним шаром вимагає використання неметалевих приладів, таких як дерев’яні або полімерні лопатки, а також виключно ніжне миття без використання абразивів або жорстких щіток. В іншому випадку такі каструлі досить зручні, майже не вимагають масла, а чудові млинці можуть навіть бути новачками. Це відмінний вибір для тих, хто тільки починає готувати і ще не вирішив, які страви до нього.

Як вибрати млинці сковороду з неплідним покриттям

Сковорода повинна мати товстий дно, зручна ручка і низька сторона. Обкладинка для Pance Pan не потрібна. Візьміть діаметр панорамування млинців: як обгортання в млинцях начинки візьміть діаметр 20-26 см, якщо вам подобається невеликі пишні млинці поглянути на діаметри близько 15 см.

Млинкова сковорідка з керамічним покриттям

Нове покоління нетривалої сковороди з унікальним керамічним покриттям. Зовні це завалена алюмінієва сковорідка з смаженим покриттям світла або темряви з гладкою поверхнею смаження, на відміну від трохи грубого тефлону. Кераміка значно стійкі до нуля, ніж тефлону, не токсичні, а, за словами виробників, покращили антитеричні властивості у порівнянні з тефлоном.

Переваги керамічної каструлі • Твердість • Найкраще стійкість до подряпин • Легкий догляд

Недоліки керамічної сковороди • Ціна вище, ніж на тефлоновій сковороді

Керамічні смажені млинці повинні бути готові до першого смаження. Після того, як ви ретельно промити нову сковорідку і витріть його чистою тканиною, нагріванням на середньому вогні, додайте масло, розповсюджуйте поверхню і трохи навчитися на пожежі Messenger. Керамічний шар поглинає малу малу, після чого він може смажити на такій сковороді навіть без масла.

Не рекомендується залишити каструлю після використання нестерпного, що зменшує його термін служби. Після використання, дайте сковороду прохолодно і витріть губку в теплою водою. Незважаючи на те, що керамічне покриття є стійким до нуля, ніж покриття попередніх поколінь нетривалості сковороди, виробники, однак, рекомендують використовувати дерев’яні або полімерні інструменти.

Сковорода з мармуровим покриттям

Це нова технологія, яка була освоювана лише провідними виробниками. Можна сказати, що мармурове покриття PAN є логічним продовженням ідеї керамічного композиту як матеріалу для смаження поверхні сковорідки. Виробники не поспішають розкривати секрети технології, але в описі каструлі згадується про використання природного мармуру та граніту у виробництві нетривалого шару. Це сміття алюмінієва сковорідка, з неплідним покриттям світлого кольору, який містить натуральний мармур. Смажена продукція покращила індикатори не липкістю та кращу стійкість до подряпин.

Переваги сковороду з мармуровим покриттям • Стійкі подряпини • Не вимагайте масла • Не токсичний

Недоліки сковороди з мармуровим покриттям • Відносно висока ціна

Мармуровий посібник поплавку такий же, як керамічний. Мармурне покриття не вимагає кальцинації, і це досить стійке для подряпин, але ще виробники рекомендують використовувати м’які пристрої з полімерів та дерева.

Алюмінієвий млинець Сковород

Кажуть, що коли певний ювелір прийшов до Римського імператора Тіберіуса, який приніс витончену легку пластину, подібну до срібла, тоді імператор, побоюючись знецінення золота, наказав відірвати голову. Це були перші алюмінієві страви. Повторний алюміній був винайдений у 19 столітті і зараз активно використовується у узагальненні.

Харчовий алюміній. це досить безпечний матеріал, це дешева, алюмінієва сковорода дуже легка і має високу теплопровідність, тобто дуже швидко нагрівається.

Переваги алюмінієвих каструлі: • Мала вага • Дешевина • Легка підготовка

сковорода, краще, млинці

Недоліки алюмінієвих каструлі: • Теплопровідність (швидко охолоджує) • Деформація • Токсичність (з пошкодженням захисного покриття)

Ми негайно зробимо бронювання, ми маємо на увазі сковороду харчової алюмінію, яка покрита спеціальним захисним шаром, подібним до олова в мідних посудах. Алюмінієві млингові каструлі можуть бути тонкими, середніми або товстими дна та стінами. Ми рекомендуємо винятково товстість, т.до. Вони краще зберігають теплі, вона рівномірно підігрівається і менш деформується з високих температур. Сковорода млинців повинна мати з низького боку.

Підготовка алюмінієвої сковороди

Нова сковорідка ретельно промивайте в теплою водою з миючими засобами. Протріть сухою тканиною або паперовим рушником.

Як піч млинців на алюмінієвій сковороді

Підігріваюча сковорода, додайте багато масла, зачекайте появу туману і бити млинців. Залити масло перед кожним новим млинцем. Якщо млинці горить, це означає, сковорода та масла недостатньо devbit. На жаль, деформуються високі температури смаження алюмінієвої сковороди з часом, а дно падає, тоді як млинці можуть мати потовщення в центрі.

Перші страви з чавуну з’явилися в 3-му столітті до н.е.Е. У Китаї, а до сих пір цей матеріал веде до надійності та довговічності.

Переваги чавунних каструлі: • Надійність • Міцність • Відмінна теплова інерція • Відмінні пекарі

сковорода, краще, млинці

Недоліки Piggy Pan: • Вага • Комплексна експертиза • Вимагає особливого догляду

Чавунні каструлі дуже важкі (2-3 кг), це трохи грюнгі чорний метал, що вимагає спеціальної підготовки до початку приготування. Зазвичай саме ця обставина відлякує любителів млинців, зате терплячі будуть винагороджені пізніше під час роботи з цим традиційним матеріалом. До речі, чавун майже не погіршується з часом, тому ви можете безпечно купити використану чавуну сковороду або використовувати шліфування вашої прабабусю.

Вибираючи чавуну сковороду, зверніть увагу на якість поверхні смаження. Поверхня повинна бути гладкою, без нахилу, без припливу та оболонок. Шорсткість повинна бути ледь помітною. Чавунна каструля для млинців має низькі сторони 1-2 см, а діаметр залежить від вашого улюбленого розміру млинців. У будь-якому випадку, невеликий розмір є більш зручним, тому що сковорода буде легше.

Як лікувати чавуну сковороду до печіння

Нова чавунна сковорідка промивають у теплій воді з мильним розчином, витріть сухою. Покладіть сковороду на вогонь і вилийте в нього звичайну кам’яну сіль. Насокайте сковороду на сильне тепло протягом години, іноді перемішуючи сіль. До кінця процедури солі може затемнити це означає, що він витягнув все обладнання та технічне масло, що супроводжує виплавку чавуну. Ця процедура може бути повторювана знову або дві для надійності. Після цього сковорода промивають у теплій воді з мильним розчином, ретельно витирає та перейдіть до прокалювання масла. Для цього залити 100-150 мл рафінованої рослинної олії в каструлю і відпустіть його, поки дим не знижується, зменшити вогонь і продовжувати до фіската. Через 20-30 хвилин ви можете вимкнути вогонь, дозвольте сковороді охолонути, злити масло (він більше не може бути використаний) і промити холодну сковороду в теплою водою без мила. На поверхні чавуну тонка масляна плівка формується дуже важливо, це не пошкоджує. Тобто, не потрібно очистити шорсткі губки або металеві щітки. Платформа готується до роботи.

Як печі млинці на чавуну сковороду вперше

READ  Що краще вітряк чи сонячні батареї

Будьте готові, що перші кілька млинців буде ком. Це нормально для нової чавуну сковороду. Розділіть сковорідку, заливайте достатньо нафти достатньо (з першим смаженим маслом не запам’ять, то ви можете зменшити), дозвольте масло дурень, щоб палити і бити млинці. Якщо каструля готується правильно, то третій або четвертий млинець буде успішним. Залити масло перед кожним новим млинцем.

Після використання, дайте сковороду прохолодно і промийте теплою водою без мила або хімічної речовини. Після цього ми акуратно плями з тканиною або паперовим рушником каструлі повинна бути сухою!

Мідь млинець Сковород

Мідні страви. це один з найстаріших на планеті, і він все ще використовується, наприклад, кращі кавові джеми (турки) виготовляються тільки з міді. Мідь посуд дуже простий у збереженні, дуже швидко нагрівається і досить теплий, у неї красивий вигляд, ідеальна теплопровідність та вага. Єдиним недоліком мідних страв надзвичайно висока ціна.

сковорода, краще, млинці

Переваги мідних скінтотів: • Відмінна теплота (вона рівномірно розігрівається) • Важка інертність (утримує тепло) • Легко підтримувати (легко мити і чистити) • Комфортна вага (нелегко і не важко)

Недоліки мідних Skils: • Висока ціна

Мідна посуд використовуються професійними шеф-кухарами та ентузіазними закоханими, які цінують якість.

БЛИНЫ бабушкины, тонкие блинчики на молоке получаются всегда!

Промийте теплою мильною водою, витріть сухому і можна використовувати.

Топ 7. Кращий млинець сковорода. Рейтинг 2021!

Попередня сковорідка, залити маслом, зачекайте туману і бити млинців. Залити масло перед кожним новим млинцем.

Вибір каструлі млинців, не забувайте, що перш за все ви купуєте собі страви, з якими ви будете раді працювати. Випікати млинчики з задоволенням і часто тому, що це символ сонця, радості та тепла!

Рейтингові моделі

Рейтингові моделі Pinnitz ґрунтуються на споживчих відгуках, тих, хто купив і намагався сковороду на практиці. Ми пропонуємо вершину найпопулярніших моделей.

  • “Biol”. це млинна сковорода, виготовлена ​​в Україні. Він має діаметр 24 см, нижня товщина 4 мм, дерев’яна ручка знімного типу. Чавун гарантує рівномірне опалення. Модель має бюджетне значення. Він не забезпечений нетривальним покриттям, вимагає попереднього нагрівання.
  • Млинці Сковорода Надоба. це сучасний вид на кухонну посуд, які не потребують масла для приготування їжі. Він наділений зручною ручкою силікону.
  • Тефал. сковорода виробництва Франції з тефлоновим покриттям. Діаметр продукту становить 20 см, наділений індикатором, який визначає ступінь нагрівання. Під час приготування їжі не потрібна недоступність масла, нижня частина нагрівається, забезпечує рівномірність смажених млинців.
  • Кукмара “Традиція”. російська сковорода (Татарстан). Це стосується моделей алюмінію, захищених керамічним покриттям. Товщина дна оптимально збалансована для смаження ідеальних млинців. Сковорода має високі борти (6 міліметрів), що дає можливість використовувати її для приготування різних страв. Кількість масла з смаженням використовується трохи, діаметр дна. 26 см. Модель обладнана прозорою кришкою та парою знімних тримачів.
  • Rondell Mocco є німецьким якісним продуктом з прекрасним дизайном. Він має важкий ангозний титан, на основі алюмінієвої основи. Діаметр сковорідки становить 22 см, нижня товщина становить 4,5 міліметрів. Ручка зручної форми наділена деталями силікону, що захищають від ковзання. Недоліком може бути лише висока вартість товарів.

Як випікають млинці

Масленіца, оригінальний російський свято, що відповідає нашим предкам, оскільки язичницькі часи, без будь-яких сумнівів, любові та дітей, і дорослих. Веселощів і ходьба, сміх і весело, справжня радість супроводжує святкування дротяних дротів і першого весняного дня. Ну, яке свято може обійтися без лікування? Тільки не мастеницька! У ці дні ми не тільки святкують веселі свята прибуття весни, але не забудьте ставитися до неї до початку найдовшого та суворого православного повідомлення. І навіть маленькі діти добре відомі, це справжній символ карнавалу. Звичайно, це млинці. Ruddy, гарячі, найтонші російські млинці довгий час нагадує нам про сонце, повертаючи життя до природи, яка заснула на зиму. Сьогодні ми пропонуємо вам зрозуміти і пам’ятайте, як правильно випікати млинчики.

На перший погляд у приготуванні млинців немає нічого складного. Ну, право, варто лише застилати рідке тісто, залити його на гарячу сковороду, перетворіть його протягом декількох разів, викручену з Maslitsa, і ви можете спокійно зателефонувати гостям лікувати. Шкода, що все так легко тільки на папері. Скільки скорботних та розчарувань принесли недосвідчені коханки спаленого, зім’ятого, розірваних млинців. Але всі хочуть бути гордо підняти до столу блюдо з купою кращих, ажурних, ніжних млинців, просто лайно в сковороді. Що потрібно для цього? Тільки трохи попередні знання та практика. Потрібно знати точну процедуру та кулінарну технологію приготування тонких млинців, щоб знайти та пам’ятати бабусі рецепти або замінити рецепти, для яких готуються млинці у ваших друзях. Крім того, вам потрібно знати і пам’ятати деякі кулінарні трюки та секрети.

І сьогодні, напередодні карнавалу, Кулінарний Едем готовий поділитися з вами найважливішою порадою, найважливішими рецептами та секретами підготовки тонких млинців. Наша порада, безсумнівно, допоможе навіть самим недосвідченим коханкам, легко підкаже вам і навчати, як належним чином млинці.

Для того, щоб приготування млинців дати вам додаткові клопоти та скорботи, дуже важливо познайомитися з придбанням правильних страв для смаження. Найкращі бокові млинці на випробуваних каструлі з низьким видом. Посуд з чавуну має найкращі властивості, які дозволяють випікати найкращі млинці, не приклеюючи, розбиваючи та грудки. Товщина чавунна сковорідка нагрівається рівномірно, довго зберігає тепло і не дозволяє тонкі млинчики дотримуватися її поверхнею. Якщо у вашій фермі немає чавунної сковорідки, то ви можете випікати млинчики, а на будь-якій сковороді з нетривалої покриття, обов’язково переконайтеся, що нижня частина такої сковороди досить товста, ні шлях тонше. І вони взагалі не підходять для підготовки млинців простих металевих або емальованих каструлі. Розігрівання нерівномірно і не володіє ніякими нетриваловими властивостями, такі каструлі не дозволять вам готувати тонкі млинчики.

Ну, якщо у вашому домі є спеціальна чавунна сковорода, яку ви використовуєте для підготовки млинців більше одного року. Але що робити, якщо ви тільки що придбали ваш млинець сковороду? Дуже важливо правильно підготувати його до першого використання! Спочатку покладіть пару солоних сантиметрів у сковороді, покладіть на сильний вогонь, а часто перемішуючи, розмийте протягом 20 хвилин. Не забудьте відкрити вікна і увімкнути капот! Після закінчення часу вийміть каструлю з вогню, викиньте сіль і дайте сковороду, щоб охолоджувати до кімнатної температури. Потім ретельно промити сковороду під проточною водою, при необхідності, очищені плями іржі з металевою мочалькою. Промити каструлю ретельно суху, змащуйте зсередини і зовні з рослинним маслом і місце в духовці, підігріті до 180 °. Налийте сковороду в духовку протягом 20 30 хвилин, поки він не зупиняє куріння. Потім отримайте сковороду, змащуйте зсередини з рослинним маслом і дайте їй охолонути при кімнатній температурі. Нова чавунна сковорідка, підготовлена ​​таким чином, буде рівномірно теплим, легко чистити, а печі млинці на такій сковороді є міцним задоволенням.

Найважливіший інгредієнт будь-якого млинного тіста, це, звичайно, борошно. Особливу увагу слід приділяти муку у випадку, якщо ви хочете випікати млинчики тонкою, ажурною роботою. Для тонких млинців, виключно пшеничне борошно кращих шліфувальних, верхнього класу. Крім того, негайно зверніть увагу на білок у борошні, ця інформація буде показана на упаковці. Для млинців краще вибрати борошно з M білком не нижче 11%. Кондитерська борошно з нижньою М білком вважається занадто м’якою для млинців, тому що він утримує форму гірше. Вибираючи борошно в магазині, спробуйте звернути увагу лише на борошно, яке упаковано в паперових мішках. Не купуйте борошно в поліетиленових пакетах, в такому упаковуванні мука швидко чіпси і набуває неприємного валу. Не забудьте перевірити термін зберігання борошна, зазначеної на упаковці. Якщо це можливо, спробуйте перевірити і нюхати борошно, перш ніж купувати. Хороша якісна борошно матиме білих або ніжних кольорів. Червоний відтінок борошна розповість вам про збільшення вмісту висівки, а синій відтінок розповість вам про домішки ткацького та незрілого зерна. Від такої покупки краще відмовитися, хороші млинці з такого борошна не будуть звільнені.

Другий у важливості інгредієнта тесту млинців може бути безпечно називатися молоком. Враховуючи, що млинці не вписуються в дієтичне меню, молоко повинно вибрати повний жир. Млинці, приготовані на таке молоко, володіють набагато кращими смаковими якостями, ніж млинці, різко приготовані на слабкому молоці. Перш ніж застилати тісто, молоко повинно нагріватися до 40 °. Найкраще це зробити в водяній бані, розмістивши посуд з молоком у велику каструлю, наповнену гарячою водою. Для того, щоб визначити температуру молока, то вам не доведеться використовувати спеціальний термометр взагалі, достатньо знизити пальцем у молоко. Як тільки ви відчуваєте себе легким, приємна теплота вашого молока готова, вона зігрілася до необхідної температури.

На додаток до борошна та молока, для приготування класичних, смачних млинців вам потрібні курячі яйця, дріжджі, рослинне масло, сіль та цукор. Яйця вибирають свіжий і великий, з яскраво-помаранчевим жовтком. Перед початком приготування тіста, дайте яйця нагріти до кімнатної температури. Дріжджі найкраще брати живі, заморожені. Звичайно, ви можете випікати млинчики, а в найпопулярніших висушених млинах сьогодні, але смак і структура готових млинців страждають. Рослинне масло краще приймати вишукані дезодоровані, такі, що не може зіпсувати ваші млинці аутсайдери запах і смак. Обов’язково розігрійте масло до кімнатної температури, перш ніж входити в нього у вашому млинному тістом. Ну, і, звичайно, необхідно подбати про придбання гарного кремового масла, яке ви змащуєте вже запечені млинці. Виберіть найбільш високу якість, наймачніше масло, не намагайтеся зберегти на ньому. А ще краще придбайте або приготуйте самі масло топлене, адже млинці, змащені хорошим топленим маслом, набувають найдивовижнішого, найвишуканішого аромату і яскравого смаку.

READ  Які касети підходять для Snap Venus

Рецепти приготування тіста є великий набір, і, звичайно, ви можете вибрати будь-який з них. Ми пропонуємо вам спробувати випікати традиційні, перевірені млинці, приготовані на дріжджовому тісті з збитими білками. Підготуйте всі необхідні інгредієнти заздалегідь. Видалити з холодильника і залиште нагріти до кімнатної температури п’ять курячих яєць та пляшки рослинного масла. Розшивка через часті сито чотири чашки борошна. Нагрійте до 40⁰ п’яти молочних окулярів. Тримайте дріжджі, цукор і сіль. Картина та орендуйте каструлю заздалегідь, підготуйте решту необхідних страв, щоб не відволікатися на всі ці дрібниці у процесі приготування. Не забудьте нагріватися до кімнатної температури та вашим кремовим або конденсованим маслом, який ви будете змащувати готові млинці. Все готово? Давайте розпочнемо!

Топ 7. Кращий млинець сковорода. Рейтинг 2021!

В глибокій каструлі, залити одним склянкою теплого молока, додати 30 грамів. подрібнені дріжджі, ретельно дихайте, так що дріжджі повністю розчиняються в молоці, покривайте каструлю чистою рушником і залишають у тепле місце протягом 15 хвилин. Тим часом, зняти п’ять яєць ретельно, розділяючи білки та жовтки у двох чашах. У глибокій каструлі налийте чотири склянки просіяного борошна, додайте трохи жалюгідну вилку жовтків, щіпку солі та пару столових ложок цукру на смак. Потім постійно перемішуючи і розтираючи, одне скло за раз, заливайте чотири склянки теплого молока. Після молока додати три столові ложки рослинної олії до тіста. Змішайте і розтирайтеся, наскільки це можливо, ви не повинні мати жодних грудків. Якщо ви не можете зробити цю ложку, скористайтеся клином, це допоможе вам застилати тісто до однорідної, гладкої консистенції. Після того, як ви переконалися, що ваше тісто добре солодко і не залишилося і в мамі, настав час представити молоко з дріжджів. Налийте його тонкою струмкою, постійно замінюючи тісто. Готовий? Тепер ваш тест є необхідним часу, щоб піднятися і купувати легкість та ажурну роботу. Накрийте каструлю з тістою чистим рушником і покласти в тепле місце без чернеток протягом години з половиною. На самому кінці приготування, після того, як ваша тісто піднялася, скульптують яєчні білки, використовуючи змішувач, і м’яко блищать їх у тісто, ретельно перемішуючи його після кожної частини збитих білків. Дайте тест, щоб стояти в теплій ще 30 хвилин і почати випікати свої млинці.

Не забувайте, що тісто ви повинні отримати достатню рідину, щоб вона витікає з опівночі, і не випав з неї. Залежно від якості та вологи борошна, можливо, вам доведеться трохи налаштувати консистенцію готового тесту. Якщо тісто вийшло занадто товстим, додайте йому тепле молоко або воду. Не додайте багато рідини відразу відразу! Додати рідину на одну столову ложку, кожен раз, коли він ретельно перемішуючи та перевіряючи отриману консистенцію. Занадто рідке тісто можна виправити, поступово додавати просіяне борошно. Найкраща консистенція тесту поносистерів називається консистенція рідкої сметаної. Якщо це сталося так, що під час випрямлення тіста абсолютно вирішено, нехай він знову підходить. Для цього покладіть каструлю з тістом у широкому басейні, наповненому водою з температурою близько 45 градусів. Накрийте каструлю рушником і дайте тест, щоб стояти 30 хвилин. Після цього, негайно приступити до випікання млинців.

Якщо попередній рецепт тіста млинець здавався занадто складним, спробуйте почати приготування легше заморожування тіста. У глибокій чаші, запитайте 200 гр. Борошно змішане з щіпкою солі. У центрі муки слайд, зробіть депресію, налийте два яйця і ретельно перемішайте, збираючи борошно з краю до центру. Змішайте 400 мл. Тепле молоко, 150 мл. тепла вода і пару столових ложок цукру за смаком. Отримана рідина поступово виливається в тісто, постійно перемішуючи і розтираючи грудки. Після того, як ви повністю перемішаєте та розкидаєте тісто, додати дві столові ложки рослинної олії, а потім побили тісто з змішувачем або віск. Готова консистенція тіста повинна нагадувати рідку сметану з повітряними бульбашками. Початок випікання млинців негайно.

Випікання млинців, необхідно запам’ятати одну дуже важливою умовою: у випадку виливання олії в каструлі, але тільки для змащення його тонким шаром рослинного масла. Для цього ви можете використовувати кулінарну щітку, і ви можете слухати пораду наших бабусь і зробити все, як вони зробили. Просто очистіть лушпиння і вирізати одну маленьку лампу для двох половин, а потім покладіть його на штепсель. Лопатка розрізана в рослинну олію і швидко змащують дно сковороду. Отже, перейдіть до найприємніших і відповідальних приготування їжі. Попереднє нагрівання на середній вогневій сковороді, змащуйте її маслом і залити однією смугою в млинному тісті. Тримаючи каструлю для ручки, обережно потрясіть у всіх напрямках, щоб тісто рівномірно поширюється по всьому нижню. Смажити ваш млинець протягом однієї хвилини, поки верхня сторона не буде висихати. Потім за допомогою шпатуля повертайте млинець на іншу сторону і смажити ще одну з половину. Готові млинці зсуву купу до теплого блюда і змащують зверху з невеликою кількістю пом’якшуваного вершкового або плавленого масла.

Наскільки правильно випікають млинці

Так що млинці ароматні і смачні, недостатньо, щоб підготувати тісто. Дуже важливо дотримуватися деяких рекомендацій, про які ми скажемо нижче.

Якщо вибір здійснюється за вагою PANCRO, краще купувати сковороду з їжі Durally з тефлоновим покриттям.

Намагайтеся не використовувати старі випічки сковороди. У більшості випадків поверхня їх вже носить, тому ризик горіння. Спалені млинці втрачають свій смак. Якщо поверхня блюда розбита в процесі повороту, це не в посуді, але в недостатній кількості яєць. Не заощаджуйте на придбання спеціальної сковорідки для цієї страви. Хороші та ароматні млинці отримуються на правильно обраному пристрої.

БЛИНЫ бабушкины, тонкие блинчики на молоке получаются всегда!

Більш ефективно кидаюча сковорода з твердими дна і товстими стінами.

  • Добре тепла сковорода;
  • Перед першим млинцем змащуйте поверхню невеликою кількістю масла. Для подальшого, ви вже можете не використовувати жир;
  • Перші два-три млинці потребують більших випробувань, тому їм буде легше перевернути до нечуваних страв;
  • Якщо краї висушуються, це знак, який ви можете перетворити продукт.

Тісто для млинців на кераміці виливають після змащення поверхні.

Переваги: ​​як сковорода з керамічним покриттям. Це просто тефлон не довів себе як здоровий і безпечний. Особливо повинні бути уважними до подряпин: категорично неможливо готувати на пошкодженій поверхні. І млинцевий млинець м’який і пошкодження це досить просто.

Додатковий бонус шкіри Тефлону: часто є тиснення візерунків у вигляді смайликів, кошенят та інших тварин. Для випікання млинців з дітьми просто відмінно. Ті ж ювелірні вироби можна побачити на млинцях з смаженням.

Як використовувати смаження млинців і як піклуватися про неї

Перш ніж почати роботу, слід уважно прочитати інструкції, прикріплені до продукту. Інформація про догляд можна інвестувати разом з покупкою безпосередньо до упаковки. Якщо немає чіткої інструкції, то ви можете використовувати наступні поради:

  • Отримайте пристрій з упаковки та промити гелієм для посуду під проточною водою і дайте сухим.
  • Перед наливанням тіста, сковорода потрібно нагріватися на пальника в максимальному режимі живлення, і промити поверхню тонким шаром соняшникової олії. Ця вимога повинна бути виконана. Так добре підігрівали стіни і дно суду. Тоді вогонь може бути зменшений. Перший млинець швидко візьме рум’яний, смажений зовнішній вигляд, і він може легко перетворити його. Більше масла не потрібно.
  • Після того, як процес приготування сковорідка повинна бути охолоджена. Після цього ви можете промити в раковині або в посудомийній машині.

Заборонені страви з покриттям (тефлонові та емалі) з металевими губками та іншими об’єктами. Краще попередньо докріпити кухонний об’єкт у воді і дати прикріплені сторони їжі, щоб відійти від стін.

Такі маніпуляції достатньо, щоб почати використовувати сковороду.

Млинці

Приготування їжі. Процес творчий, тому важливо, щоб інструменти, які ми створили наші роботи, були зручними, красивими, високою якістю та надійними. В очікуванні Масліниці, багато господині згадала традиційну страву для цього свята млинців, і, звичайно, перевірив стан своїх вірних помічників млинців млинців. Стара сковорода на старій, поки вона не її не використовувала, вона могла зіпсувати, перетворити іржа, покриття може зламати і вийти, і піти на дно. Якщо така нещастя трапилася з вашою сковородою, то вам доведеться вибрати новий, на якому не виявляється. Але в магазинах ви можете знайти цілі ряди каструлі, і всі вони будуть називатися млинцями. У цій статті ми допоможемо розібратися з усім цим різноманіттям, розповімо, як вибрати ту сковороду, яка підійде саме вам, прослужить довго і буде тільки радувати протягом всього процесу приготування млинців.

READ  Яке вугілля краще для довгого горіння котла

Сама назва млинкової сковороди робить апетитні асоціації і дає нашу уяву грати. Ми представляємо безшумний жир, ароматний, смачний, рудий

Млинці зі сметаною, з маслом або з нашим улюбленим наповненням. Всі ці слова визначається якість реальних домашніх млинців. Тонкий, майже світяться, пористий або пишний, нафтовий та смажений смак, а поява млинців залежать від досвіду та майстерності господині, а також якість сковороду він використовує. Що відрізняє млинець сковороду з будь-якого іншого? Для того, щоб млинці легко обертати і стріляти, сковорода повинна бути низькими краями близько 1 см, також потрібна комфортанна довга ручка, що захищає від опіків. Млинці Сковорода повинна бути досить товстою дном, щоб тісто тепліше рівномірно, так що, щоб сковорода не деформується. Розглянемо переваги та недоліки каструлі та матеріалів, з яких виробники страв роблять їх продукцію.

Чіврові млинці

Ці представники страв для підготовки млинців були також визнані нашими бабусьми. Вважається, що найприємніші млинці можуть бути підготовлені тільки на чавунній сковороді. Щоб перевірити достовірність цієї заяви, достатньо просто подивитися на властивості чавуну та конструктивні особливості каструлі, виготовлених з нього. Чавун рівномірно розподіляє вхідну тепла по всій поверхні сковороди та тривалий час зберігає його. Звичайно, така сковорода буде нагріватися трохи довше, ніж решта, але вона буде тримати тепло і під час розливу тіста. Старший чавунній сковороди, тим краще! Через пористу структуру тонка масляного шару утворюється в каструлі чавуну, це означає, що така сковорода може похвалитися природними нетриваючими властивостями у часі. До переваг такої сковороди можна віднести товстий дно, завдяки якому млинці отримують рівномірний золотий відтінок. Крім того, чавунна сковорода може бути використана на будь-якій тарілці і не заперечувати себе, використовуйте свої пристрої для повороту млинців.

Звичайно, ця сковорода не деформується від перегріву, ідеально зберігає і розподіляє тепло, невибагливий і довговічний, але він також має свої недоліки. Наприклад, для млинців краще виділити окрему сковороду, яка не буде використовуватися для чогось іншого. Однією з основних недоліків чавуну можна назвати іржа, яка з’являється з водного впливу, тому чавунні сковорідки повинні бути захищені від вогкості. Така каструля краще не мити, але йти з солі після кожного використання, протріть чистою сухою тканиною і змащуйте тонкий шар рослинного масла. Якщо сковорода не дуже обережна, то перша проклята буде випущена, і щоб не зіпсувати і всі інші млинці, вам доведеться знову згортати сковороду. Крім того, чавунні каструлі дуже складні, тому перед покупкою тверезо ціную вашу силу, тому що для того, щоб випікати млинчики, вам не доведеться підняти каструлю над плитою. Інший дратівливий недолік полягає в тому, що, незважаючи на тверду вагу та товсті стіни, ймовірність того, що ваша сковорода розколюється.

Спалахує неплідне покриття для млинців

Якщо ви не можете зіткнутися з важким чавунним сковородом, то альтернатива для нього може бути сучасним спеціальним млинним сковородом з неплідним покриттям. Найчастіше, якщо він вказується в каструлю, що це млинець, це означає, що він низький, а ручка довга, а нижня, швидше за все, досить товста, і завдяки неплідному покритті, млинці легко легко бути видалені, а сковорода легко. Але при виборі та купівлі, віддайте перевагу цій сковороді, в якій дно, стіни та покриття для нетривалості будуть товщі. Незважаючи на нетривалі властивості, сковороду з тонкими стінками, а дно дуже швидко нагрівається, і, як правило, швидке нагрівання не може виникнути рівномірно, це означає, що в якийсь час сковорода втрачає свою форму, стіни будуть посипаний, а дно буде їздити. Крім того, така сковорода реагує на перегрів, неплідне покриття може тріснути або починати випаруватися, що млинці, приготовані на такій сковороді, не зможуть похвалитися будь-яким хорошим смаком або охороною здоров’я.

Однак, якщо виробники роблять таку сковороду, все ще можна смажити млинці на них, але на слабкому або середньому вогні. Особливо для того, щоб стежити за рівнем опалювальної сковороди. Виробники почали поставляти свої страви чутливим показником. Thermospot, яка називається настільки складною, але виглядає як коло в центрі каструлі, зміна його яскравості означає, що сковорода чула до правильної температури, і настав час почати запікання млинців.

Незважаючи на те, що до каструлі застосовується непригарне покриття, для приготування млинців, це все одно доведеться змащувати маслом, по-перше, так що ви не перекриваєте млинці, а по-друге, розширюєте термін служби вашого смаження каструля. Закупівляючи таку каструлю, слід мати на увазі, що йому доведеться відмовитися від використання ножів, вилців та металевих лопаток, тому що таким чином можна пошкодити покриття, не слід пам’ятати під час миття сковорідка, і ні в якому разі не використовуйте металеві мочалки або абразивні засоби. Також така сковорода не схожа на краплю температури, тобто після приготування, млинчим потрібно зробити сковороду прохолодним, і тільки тоді почати очистити його.

Алюмінієва млинкова сковорідка

Алюмінієва млинкова сковорода. найпростіший, дешевий і короткий варіант. Якщо ви вирішили придбати саме таку сковороду, то постарайтеся вибрати посуд з максимально товстими стінками і дном, тому що чим легше і тонше вони будуть, тим швидше ваша сковорода непридатна. Алюміній дуже швидко нагрівається і перегрівається дуже погано, швидше за все, після кількох використовує, тонка алюмінієва дна сковороди втратить свою форму. Однак все це стосується лише дешевих штампованих сковоронів, іншої речі, якщо воно приходить до важкої алюмінієвої сковороди з дуже товстою дном. Така сковорода буде довговічною, вона буде швидко розігрітись і тримати тепло протягом тривалого часу, але навіть у товстому стінному алюмінієвому сковороді є значний мінус, якщо не змащувати їх маслом після кожного млинця, то наступний проклятий буде, безумовно, живить. Крім того, алюміній чутливий до механічного пошкодження, тому краще використовувати дерев’яні лопатки, щоб перетворити млинчики.

Підведемо підсумок. Незалежно від того, який матеріал ви віддаєте перевагу, при покупці млинкової сковороди, зверніть увагу на основні параметри. А саме: від ваги сковороди та товщини його стін. Пам’ятайте, що товщина стіни та дна, а також важче сковорода, тим довше воно триватиме, і тим більше смачні ваші млинці вийдуть. Дно сковороду повинна бути абсолютно гладкою. Зверніть увагу на ручку, краще, якщо вона кидається і покрита деревом або термостійким пластиком, здатним захищати руки від опіків і врятувати вас від необхідності використання патчів.

Виробники страв пропонують широкий вибір млинців, які відрізняються від антикварної ваги, низьких стін та неплідного покриття. Всі ці поліпшення полегшують процес і зменшують час підготовки млинців, але для досягнення захопленої уяви аромату та унікального смаку, який ми всі пам’ятаємо з дитинства, доведеться скористатися важким чавунним сковородом. Веселий карнавал до вас, а не єдиний млинець!

Млинці сковороду: які є і як їх вибрати?

Млинці. улюблене блюдо улюблене. Майже кожна сім’я має власні млинці рецепту. Але хтось і ідеальні рецепти не допомагають: млинці все ще отримують товсті, дотримуються до каструлі, спалюють. З високою ймовірністю просто в каструлі, так що настав час купувати закуску, яка вирішить проблему недосконалих млинців.

Особливості, плюси та мінуси

На сьогоднішній день існує декілька способів випікання млинців: використання так званого панкрекет або сковороду з різними типами покриттів. Другий спосіб є більш практичним. Наприклад, чавунна сковорода для млинців є оптимальним методом приготування, а головне, тестування за часом.

Така сковорода чудова для вкорінення млинців. Смаження смаження на такий продукт не принесе бажаного результату. Млинці просто не перетинаються. Млинці Сковорода суттєво відрізняється від інших видів. Основна відмітна особливість є низькою стороною.

Також його особливість є плоскою, гладкою поверхнею.

Тепер ми будемо мати справу з недоліками та перевагами млинних продуктів з чавуну. Основними перевагами є довгострокова робота, надійність та стійкість до деформації. Незважаючи на товстий дно, чавунний млинець може рівномірно розподіляти тепло. Ще однією перевагою такого продукту стане його стійкість до різного ступеня пошкодження та подряпин, а також така сковорідка підходить для приготування на будь-яких пластинах.

Однак існують мінуси. Смаження з чавуну швидко поглинають запахи, і вони є проблематичними, щоб очистити їх від бляшки або іржі. Так, і вага такого продукту є досить великим, крім того, з часом чавуну, він має смак темного.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS