Ручна соковижималка для цитрусових, як використовувати

Як вибрати ручний соковижималка для цитрусових

Цитрусові містять величезну кількість корисних вітамінів, і тому це так приємно іноді, щоб побалуватися свіжим соком. Електричні пристрої для екструдування соку не завжди комфортні, особливо в країні, і вони гарні. Ось чому багато власників мають питання, чи варто придбати ручну соковижималку для цитрусових, які типи є та які моделі віддавати перевагу.

Ручні соковижималки хороші в тому, що він зберігається в соку всіх корисних елементів, що містяться в цитрусових. Ці пристрої є декількома типами:

Cytrus Cone-Shaped Juicer. це спеціальна конусна форсунка з виїмками та слотами на ньому. Використовувати його, фрукти скорочується наполовину, осідає м’ясо на конусі і повороту. Свіжий сік разом з м’якоттю через щілини тече в покрите скло або в спеціальній ємності, доступній у такому пристрої.

Прес-пристрій. це комбінація аналогічних форсунок і спеціального покриття. Фрукти також потрібно вирізати наполовину і покласти на опуклий елемент. Тоді вам потрібно натиснути на важіль, а обкладинка, натискання на фрук, допоможе стиснути сік. У цьому випадку не потрібно застосовувати великі зусилля, оскільки пристрій виступає за принципом важеля. Крім того, сік стискає максимальну кількість, тобто, торт і шкірка залишаються майже сухими.

Пристрій гвинтові діє за принципом радянської механічної м’ясорубки. Потрібно покласти фрукти в шию, шнеки (спеціальні гвинтові ножі) шліфувальні фрукти і підштовхують соку через сопло. У цьому випадку виявляється найменшу кількість м’яса. Але головна перевага такого приладу є те, що його можна використовувати не тільки для цитрусових, але і для інших фруктів. Це ідеально підходить як універсальний соковижималка для саду. Є окремі кнопки та близнюки, горизонтальні та вертикальні моделі.

  • Масивний дизайн чавуну
  • Не ковзаючи гумові захватні ноги для стабільності
  • Зручна загальна ручка
  • Солодкий сік без гіркоти від шкірки
  • З нержавіючої сталі
  • Крім того, ви можете купити сопло для томатного соку
ручна, соковижималка, цитрусових, використовувати

Тепер завдяки оновленню, використовуючи додатковий сопло, ви можете використовувати Sana Citrus Press для підготовки свіжого томатного соку. Чаша для соку та кришки, розроблена спеціально для збору насіння та волокон помідорів. Ви можете додати трохи вапна та сіль до рецепту для освіжаючого літнього задоволення. Ціна нотаток. 320 грн.

Як використовувати ручний соковижималка

Сучасний ринок наповнений різними типами соковижим, кожен з них має свої відмінності при використанні:

  • Конусний. Ці кухонні інструменти складаються з конусоподібних форсунок, що мають спеціальні виїмки та щілини. Перед застосуванням цього пристрою ви повинні вирізати помаранчевий або будь-який інший цитрус для двох половин. Потім вони поперемінно покладаються на конус, і коли повільна поворот стискається соком, який тече в контейнер або скло.
  • Прес. На відміну від конусоподібного, він має більш складний дизайн, але її ефективність набагато краще. Є дві металеві пластини, один з них з опуклим елементом. Між ними слід покласти половину плодів і, знизити важіль, натиснути на нього, і можна отримати більше соку, ніж використання конусоподібних аналогів.
  • Шнекова. Через їх конструктивних рис це відноситься до категорії механічних. На появі гвинтових автомобілів нагадують м’ясорубки, а принцип роботи дуже схожий. Щоб випити, плоди потрібно очистити, вирізати на кілька частин, потім покласти у широке дірку. Наступна дія прокручує шнек, внаслідок чого помаранчевий перетворюється на рідку масу, яка проходить через решітку, виходити у вигляді рідини.

Після прочитання вищевказаних порад, при вирішенні завдання “Як використовувати соковижималку”, не буде проблем. Але перед користувачами нова дилема встає. де купити соковижималка.

Ручний соковиживач. Перегляди та особливості. Плюси і мінуси

Ручний соковиживач використовується для натискання соку з плотниці фруктів, овочів та ягід, використовуючи м’язову силу людини без використання моторизованого приводу. Цей тип обладнання. це кілька сортів за принципом експлуатації, продуктивності та зручності обслуговування.

Ніж ручна соковижималка краще електрична

Механічна соковижималка поступається електричному аналогу з моторизованим або гідравлічним приводом з точки зору продуктивності.

Незважаючи на це, пристрій типу ручного типу має ряд переваг:

Ручна соковижималка не повинна бути підключена до електричної мережі. Вони використовуються в країні, у кампанії та де-небудь, де знаходиться доступ до сік, що містить сировину.

Ручні соковижималки працюють дуже тихо, тоді як вони можуть мати достатньо високу продуктивність, щоб отримати достатню кількість соку для прокатки в банки з подальшою пастеризацією. У той же час, таке обладнання після розбирання займе досить багато місця на кухонній полиці, ніж джерело живлення. Легкі ручні пристрої робить їх більш надійними та довговічними. Існує дуже мало деталей у своїх конструкціях, які можуть розірвати від зносу або навантаження.

Чому потрібна соковижималка

Це досить популярне обладнання у вітчизняному використанні.

Він використовується для виготовлення фруктового соку, ягід та приготування овочів:

Більш компактні соковижималки використовуються для приготування свіжого соку для споживання в сирому. Такі пристрої легко очистити, збирають та розібрані, тому їх можна використовувати щодня. Вони мають низьку продуктивність, у зв’язку з якими вони не підходять для отримання більше, ніж кілька склянок соку.

Типи ручних соковижим

Залежно від принципу роботи, ручні соковижималки поділяються на 3 типи:

Це абсолютно різні пристрої, які мають відмінності в дизайні та ефективності виробництва соку. Найменш, можна вичавити його за допомогою конусоподібного соковижималки, і більшу частину при використанні преси. Не пресований сік залишається в торті, який, як правило, відправляється до відходів, рідше застосовується до виготовлення варення.

Конусний

Ручна соковижималка такого типу є суто спеціалізованим. Він може бути використаний виключно для стискання цитрусового соку. Соковижималка має надзвичайно малі продуктивність, а фактично складається з 1-2 частин, тому це дуже легко чистити. Він може бути використаний для видалення декількох склянок соку. У цьому випадку багато рідин залишаються в торті. Крім того, пристрій відокремлюється від плоду, за винятком соку, а також кісток з значною частиною целюлози.

Соковижималка. це конус з тисненням ребристою поверхнею. Немає половини будь-яких маленьких цитрусових у шкірці. Це може бути лимон, мандарин або помаранчевий. В результаті механічного впливу всередині фруктів руйнуються перегородки, а сік потоків по конусу в накопичувальній ємності. Щоб підвищити ефективність екструзії, половина плоду повинна бути прокручена на конус, додаючи до її поверхні.

Пристрій типу конус може мати фільтрувальну сітку, яка дозволяє відокремити чистий сік від мезгі та кісток. Найчастіше такі соковижималки використовуються для виготовлення лимонного соку в обсязі декількох мілілітрів, щоб додати його як асидер у різних страв. Конусні соковижималки найбільш компактні та бюджетні. У той же час їх використання для виробництва соку для пиття надзвичайно збиткового, з урахуванням великого залишку рідини в фруктах.

READ  Перший NT 9214 соковижималка Як розібратися

Незважаючи на низьку ефективність, до сих пір для отримання соку з цитрусових, у більшості випадків конусні пристрої найкраще підходять. Вони дозволяють стиснути сік, не стискаючи гіркі ефірні масла з шкірки. Це робить його більш приємним використовувати. Використовуючи соковижималки інших типів перед обертанням, необхідно видалити шкірку, що важко, наприклад, при роботі з лимоном.

Натисніть ручну соковижималка

Є точним протилежним конічному. Це вимагає ретельної підготовки фруктів та овочів, займає багато місця, але відокремлює максимально можливу кількість соку. Такий пристрій є важелем або гвинтовим пресом, який стискає сік з раніше тертого фруктів, ягід або овочевої маси. У зв’язку з цим використання такої преси вимагає багато часу, але гілка майже повного соку та залишку сухого порожнього пирога гарантується.

Таке обладнання в основному універсальне та високопродуктивність. З ним ви можете готувати кілька десятків або навіть сотень літрів соку всього за кілька годин. Перед тим, як ця маса повинна бути нарізана на терці або м’ясорубку. Після цього він розміщує в чистому мішку і укладається в пресі. Що стискання стискає рідину з маси. У той же час тістечка не можуть стиснути через сумку, тому воно залишається всередині, а сік тече в накопичувальну здатність. Більш зручно використовувати такі соковижималки у пучку з електричною м’ясорубкою або теркою.

Вид прес-типу також можуть об’єднати особливості конічних пристроїв. Таке обладнання включає в себе явні соковижималки для цитрусових. Вони також закладені половинами цитрусових, але ці пристрої завдяки вищому стиснутому силі відокремлювали сік ефективний.

Якщо розглядати ефективність важелів та гвинтових пресувальних соковидів, то безперечно більш ефективний сік може забезпечити точно шнурний пристрій. Це дозволяє створити великий тиск і залишити його в будь-який час, щоб відокремити весь сік з пирога. У випадку важільних пристроїв, тиск видаляється, видаляючи тиск рук на важіль. Оскільки важко покласти його, це не буде можливим тримати його протягом тривалого часу.

Слід зазначити, що, хоча пресувальні соковижималки та універсальні, але вони взагалі не підходять для отримання томатного соку. Якщо ми обробляємо помідори на пресі, то вихід буде чистий прозорий сік без целюлози та кісток, що не має необхідного смаку. Також преси не підходять для виробництва персикового або абрикосового соку з тієї ж причини.

Шнекова

Це золота середня, щоб виробляти абсолютно будь-який сік, включаючи помідор, абрикос і персик. При роботі з ним не потрібно попередньо затримувати і сортувати сік, що містить продукт у картоплею пюре. Такий пристрій зовні нагадує ручне м’ясорубство. У своєму корпусі є гвинтовий шнек. Коли він обертається з ручки, шліфування і зміщення подрібненої пульпи на дрібноокуваній решітці. В результаті створюється тиск, з якого витягується сік, а сушена целюлоза виштовхується через окремий вихід.

Такий пристрій складається з найбільшої кількості деталей. Це ускладнює її службу, зокрема миття. Гвинтовий ручний соковижималка повністю дозволяє отримати достатній сік для домашніх заготовок, приготування вино, сидру та т.D.

Томатний сік виробляється на гвинтових соковинах, оскільки вони збирають плоть і рідину з помідорів і видаляють кістки та шкірку. Слід зазначити, що в шневих соковижимах ви не можете кидати фрукти з великою кісткою. Він повинен бути вилучений з персиків, слив, абрикосів, вишні, вишні. Якщо це не буде зроблено, то шнек розширюється швидше, спинка з’явиться на соку.

Хоча гвинтова соковижималка не потребує попередньої рутини соку, що містить сировину, але якщо це великі овочі або фрукти, то їм потрібно скоротити їх на шматки. Всі ягоди екструдовані в цілому, кісткові фрукти після видалення кісток, а яблука, груші та інші після різання на 2-4 частинах.

Шестерний ручний соковижималка є найбільш травматичним. Справа в тому, що овочі, фрукти або ягоди знаходяться в її бункері, потрібно натиснути на шнек. Особливо для цього пристрою завершено з штовхачем. Якщо це не або він втратив, його можна підштовхнути вручну. У той же час неможливо закрутити ручку в цей час, щоб не прищеплювати гвинти.

Правила догляду, використання, зберігання

Ручна соковижималка будь-якого типу вимагає належного догляду:

  • Очищення з пирога після кожної програми.
  • Зберігання в сухому місці.
  • Використовуйте тільки з сумісними фруктами, ягодами та овочами.

Після нанесення соковижималки краще мити одночасно. Якщо ви зробите це пізніше, торт буде шукати їй, і це буде зроблено вже складно. У цьому випадку допомагає лише замочування в теплій воді, яка не завжди зручна, якщо ручна соковижималка велика. Особливо важко мити гвинтові пристрої. Однак їх розмір дозволяє їм розміщувати в посудомийній машині.

Соковижималка повинна зберігатися в сухому місці. У цьому випадку він не може бути упакований, якщо він все ще вологий після промивання. Багато пристроїв мають металеві частини, які іржа. Ці деталі не контактують з соком безпосередньо, але все ще охоплює іржа, псує зовнішній вигляд пристрою. Як правило, затискаючі гвинти механізму механізму фіксації соковижималки до настільного.

Переглядів, опис, пристрій

Механічна робота з м’язової сили людини. З цієї причини це займе час і фізичні зусилля для отримання соку. Це основний недолік таких пристроїв.

Перевага над електричними сокомачами. низька ціна, компактність, незалежність від джерела живлення.

Різновиди механічних приладів:

Посібник

Пристрій складається з контейнера (чашки), сита та конуса.

Новинка 11 Каталог Faberlik соковижималка для цитрусових

Щоб отримати сік, необхідно очистити плід від шкірки, вирізати наполовину і покласти на конус. При натисканні на пульпу за годинниковою стрілкою сік виділяється, що течуть у контейнер під конусом через сито. Плоть залишається на фільтрі. Ручний пристрій може не мати можливостей: конус освячений на ручці, сік з плотцем притискається до будь-якого судна.

Недолік: низький% вихідного соку. У відходах отримує м’ясо з великою вологістю. Для отримання 1 чашки соку потрібно 2 рази більше фруктів, ніж у пресах і шневих соковижимах.

Прес на своєму пристрої відрізняється від ручної присутності важіль, який покращує стискання фруктів, внаслідок чого більше соку виділяється.

Ви також можете бути зацікавлені в інформації про те, що відбувається ручна соковижималка для гранату.

Різновиди ручних пресів

  • Стретнер-Січко. Нагадайте DFT для часнику. Призначений для невеликих цитрусових. Бармен набір інструментів для коктейлів. Сік екструдується в посудах подання.

Прес використовуються для виготовлення соку в невеликих томах

Щоб отримати 1 л соку, це займе багато часу та фізичних зусиль.

Пристрої шнека належать до універсальних пристроїв (для всіх видів овочів та фруктів), відрізняються більшою продуктивністю, ніж інші механічні пристрої.

Це також трапляється електрична соковижималка для цитрусових, але як це працює, допоможе зрозуміти інформацію про посилання.

READ  Як розрахувати потужність опалення сталевого радіатора

Принцип роботи схожий на м’ясорубку. При подрібнюванні целюлози сік відокремлюється. Спеціальні форсунки затримані фільми, насіння. Продукт гвинтової соковижималки. сік з м’ясом.

Навіть кращі гвинтові соковижималки не підходять для виробництва соку з перевантажених фруктів: замість соку на виході, фруктовий пюре буде плід. Щоб отримати напій без Meakty, вам знадобиться додаткова фільтрація. Забруднення сопла та необхідність його очищення з великими обсягами обробки цитрусових. значний недолік гвинтових пристроїв.

Цитрусовий сік має високу кислотність. Соковижималки всіх видів виготовляються з харчової пластикової або нержавіючої сталі, які не входять до хімічної реакції з інгредієнтами отриманого напою.

Але що таке соковижималка виглядає як тверді овочі та фрукти, і як його використовувати, ви можете побачити тут.

Сорти

Є досить багато виробників, які пропонують величезний вибір таких пристроїв. Соковидавачі надзвичайно популярні і затребувані, тому що у свіжовичавленому соку, приготованому особисто, зберігаються всі необхідні мінерали та вітаміни, оскільки напій не нагрівається.

Найпростіший і не надто дорогий пристрій вимагає відмінних зусиль, щоб випити з фруктів. Нижче наведено деякі варіації пристроїв для виготовлення соку.

Механічна модель. найпопулярніша від усіх. Він має досить простий і зручний дизайн та механічний контроль, тому стискаючий сік з ним надзвичайно легко. Він призначений для цитрусових, але ви можете отримати сік та помідори, гранат та інші фрукти та овочі.

Портативна версія або міні-преса справляється з його завданням досить швидко. Він здатний вичавити напій з лимона, помаранчевого та грейпфрута. Дизайн нагадує той, який призначений для тиску часнику.

ручна, соковижималка, цитрусових, використовувати

Для отримання соку необхідно поставити половину цитрусових між двома металевими або пластиковими пластинами. Випущений сік потрапляє в підготовлений контейнер шляхом перерви. Після отримання напою, пристрій повинен бути промитий під проточною водою. Цей параметр зручний, якщо вам потрібна невелика кількість соку (заповнити салат або підготувати коктейль).

Пристрій у вигляді спрею був розроблений з тієї ж мети, що і портативні моделі. З плоду ви повинні розрізати трохи шкірки. Отвір поміщають у спіральну трубку. На пристрої є спрей-голова, натиснувши, на якому свіжий сік прийде з обприскувача.

Найкращі преси для цитрусових і гранатів

Ручний прес, подібний до свердла. це конус. Аналогічний варіант може бути виготовлений з металу або пластику. Плід застосовується до конуса, а напій входить у миску з пазом.

Гвинтовий соковижималка. справжній універсальний помічник для господарів. Цей дизайн має аналогічний дизайн з пристроєм м’ясної машини. Фрукти повинні бути подрібнені і поміщені в шию. Потім вони прокручують шнек і йдуть до сітки у вигляді картоплі пюре. Після цього преса натискає отриману масу, внаслідок чого сік.

Пристрій може стиснути не тільки цитрусові, але й гранати, а також ягоди. Преса має адекватну ціну та є надійним варіантом. Але існують також: це досить швидко забруднене, тому він потребує миття після операції.

Прес соковижималка SANA Citrus Press

На сторінках розділу зручний будинок ми неодноразово перевіряли різноманітні соковижималки та шнек, а відцентрові. Однак одне питання залишалося невизначеним: наскільки велика є перевага сучасних соковижимів перед традиційним ручним цитрусовим пресом? Щоб зрозуміти це питання, механічна ручна робота з професійним рівнем ручної роботи допоможе, випущена під торговою маркою Sana.

Характеристики

Виробник Сана
Ім’я модель Сана цитрусової преси
Тип Ручний механічний прес
Країна виробництва Чеська
Гарантія виробника 1 рік
Матеріал корпусу 304 / Чавун з нержавіючої сталі
Матеріал стискає чашу Харчова нержавіюча сталь 304
Діаметр верхньої чаші 10 см
Діаметр нижньої чаші 12,4 см
Колір чорний білий
Розміри (ш×В×Г) вісімнадцять×22×43 см
Вага 7.2 кг
Ціна ≈15 000  На момент підготовки статті

Обладнання

Соковижималка поставляється в коробці гофрокартону, оформленого в строгому стилі. На краях вікна ви можете побачити кольорові повнокольорові фотографії соковижималки та отримати основну інформацію про виробника. Будь-яка додаткова інформація, пов’язана з функціями роботи пристрою, на упаковці.

Зміст коробки запечатані з піна. Спеціальні ручки для перенесення не надаються, хоча беручи до уваги досить велику вагу пристрою, це було б досить до речі.

Відкриття коробки, всередині можна виявити:

На перший погляд

Візуально, соковижималка вражає винятково високу якість та серйозний пристрій. Це не дивно, особливо враховуючи, що вага преси становить більше 7 кілограмів.

Основними частинами преси виконані з чавуну: це вагова основа, забезпечуючи стійкість преси під час роботи, застібка для стиснення кошика та самої системи пригнічення. Допоміжні частини виготовляються з нержавіючої сталі. До них відносяться стелажі, на яких збирається весь дизайн, і чаша для обертання. Додаткова муфта з робочою поверхнею забезпечується листям.

З’єднання рухомих та фіксованих частин виготовляється за допомогою гвинтів з внутрішнім шестикутником. Якщо є підходящий ключ, весь дизайн може бути легко розібраний і знову підняти. Однак ми не можемо уявити, чому такі дії можуть знадобитися. Єдиний варіант, який прийшов до уваги точне регулювання відстані між елементами, які безпосередньо натискають соку (у нас немає скарг на заводські налаштування, отже, ці аргументи є виключно теоретичними).

Тайська чаша складається з трьох основних елементів з нержавіючої сталі: верхній конус закріплений на рухомій частині. Нижня (знімна) частина складається з воронці та фільтрувальної решітки, яка запобігає вході кісток у прес-сік. Знімні елементи мають спеціальні виступи та скорочення, які дозволяють їм виправити їх у робочому положенні. Фіксація здійснюється шляхом поворотних елементів відносно один одного (або відносно тіла пристрою).

Натисніть ручку, оснащену спеціальною гумкою. З того ж матеріалу, сопло, захищаючи метал у місці, де ручка спирається на корпус (у нижній положенні).

На вершині корпусу використовується логотип SANA, а на ручці було знайдено попереджувальну наклейку: Вам не потрібно покласти мої пальці під пресою. Це, звичайно, ви можете негайно видалити.

Виглядає як стильний і дорогий прес, стильний дизайн з легким упередженим у ретро, ​​дозволяє пристрою органічно вписатися в будь-яку атмосферу, будь то домашнє приготування або бар.

Інструкція та рецепт книги

Інструкція до преси представлена ​​двома сторінками тексту. Один надрукований англійською, другий. це безкоштовний переклад на російську.

Корисна інформація трохи: після вивчення обох інструкцій ми дізналися, що преса підходить для роботи з цитрусовими та гранатами, а також ознайомився з правилами догляду за нею.

Не без попереджень: забороняється покласти мої пальці під пресою, а також залиште ручку друку у верхньому положенні (це може бути випадково завдати шкоди, і, знову жати пальцями).

У цьому випадку попередження не є порожньою формальністю: травма може бути отримана навіть без додаткових зусиль.

Процес

Рукотворний цитрусовий прес надзвичайно простий у використанні пристрій, який не вимагає жодної спеціальної підготовки. Все, що вам потрібно, щоб скоротити фрукти наполовину, покласти його вниз у чашу високу, помістіть скло і натисніть на цитрусові, використовуючи важіль, кілька разів (при необхідності, поворот фруктів).

Прес-догляд також не представляє жодних труднощів. Після кожного використання потрібно видалити патч-чашу та сітку фільтра, промийте їх за допомогою миючого засобу для миття посуду, після чого він висушив. Ці ж елементи дозволяються мити в посудомийній машині.

READ  Яку каву використовувати для рогового кавового виробника

Корпус преси після кожного використання рекомендується втирати (за бажанням з використанням того ж способу), після чого сухе витріть і залишити в сухому місці. Елементи з нержавіючої сталі рекомендуються час від часу змащування рослинного масла.

Ручна соковижималка (огляд)

Наш досвід показав, що він потребує повного очищення преси буквально 3-4 хвилини. Головне, щоб не відкласти очищення пізніше: залишки соку та частинок фруктів сушать, і це буде набагато складніше кинути їх.

Від себе я також додам, що ми рекомендуємо стиснути сік на попередньо підготовлену поверхню, звільнену від сторонніх об’єктів: щоб уникнути випадкових бризок у процесі стискання навряд чи досягне успіху.

Тестування

У процесі тестування ми стиснули сік з помаранчевого, грейпфрута та гранату. Як суперник для нашого механічного преса під час тестування було виконано сучасний гвинтовий соковижималка. Це дозволило нам порівняти остаточну кількість соку, використовуючи ті ж фрукти (ми вирішили не використовувати дані попередніх випробувань через те, що різні сорти фруктів можуть містити різні кількості соку).

Для простоти тлумачення кінцевих результатів ми керували всіма цифрами на кілограм сировини (хоча в процесі тестування ми використовували обсяги від 2 до 4 кілограмів фруктів).

Помаранчевий

Середні апельсини були підготовлені в половині, щоб натиснути сік з пресом і очищають від шкірки, щоб натиснути сік у гвинтовій соковижимах.

Зважування показало, що вага одного кілограма апельсинів після очищення від шкірки зменшується до 790 грамів.

Гвинтовий соковижим вдалося вичавити з цього об’єму 630 грамів соку. Ручна преса справляється з завданням трохи гірше: вага соку становила 530 грамів.

Вивчення відходів дозволило легко виявити слабке місце ручного натискання: вона виявилася частиною фруктів, безпосередньо прилягаючи до шкірки. Неможливо повністю вичавити сік з цієї області, навіть після пари фруктів перетворюється в чашу.

Структура соку була однорідною. Сік, одержаний з використанням ручної преси, містив менше целюлози, але частинки насіння змогли проникнути через фільтраційну решітку. У випадку, якщо це являє собою проблему, ми рекомендуємо піддавати додатковому грубі фільтрувальний сік (наприклад, через звичайне сито).

Що стосується смаку, виявилося, що соки можна легко відрізнити за смаком (навіть фокус-група не повинна мати сліпий тест). Сік, стиснутий цитрусовим пресом, має характерну гірчицю, що міститься в помаранчевій шкірі. Сік, натиснувши гвинтовий соковижималка, не має такої функції.

На всіх

Грейпфрут

Не секрет, що грейпфрути зазвичай мають набагато більше апельсинів. Так що це сталося в нашому випадку: вага одного фруктів становила близько 500 грамів.

Ми були піддані грейпфруктам до тієї ж процедури, яка раніше проводилася з апельсинами: вони очистили їх від шкірки, щоб обробляти в гвинтовій соковиті та сушать наполовину, щоб натиснути сік, використовуючи ручний прес. Виявилося, що один кілограм грейпфрутів з шкірою відповідає 700 грамів промені (без шкірки).

Вага готового соку, яка змогла витягнути гвинтовий соковижималка, склав 540 грамів. Цитрусовий прес склав 440 грамів соку. Після вивчення відходів, наша підозра, виражена вище, була підтверджена: чим більший діаметр плоду, тим більше не вільна целюлоза залишається в районі, що прилягає до шкірки.

Висновок очевидний: збільшити КПК, преса має сенс вибирати в магазині фруктів, максимально ближче до розміру до діаметра чаші (12 см).

Якість соку виявилося гідним, хоча в цьому випадку він не варв без частинок насіння та декількох частин целюлози, який зумів пити через фільтрувальну сітку преси.

Цікаво, що на цей раз гірчиця виявляється в соку, отриманому за допомогою гвинтової соковижималки. Але в соку, стискається за допомогою преси, це майже ніколи не відчувалося.

Гранат

Гранат є єдиним плодом у нашому тестуванні, який ми не натискали з гвинтовою соковижим. Справа в тому, що шнек натискає насіння гранатів, внаслідок чого готовий сік має неприємний смак і велику кількість білої суспензії.

Сік, стиснутий за допомогою цитрусової преси, також містить помітну кількість осаду (це особливо помітно, якщо ви даєте йому стояти), але не має характерного зв’язування.

Прес КПК у цьому тесті виявився мінімальним: від 4100 грамів гранат з шкірою, нам вдалося отримати рівно 1000 грамів соку, що грубо відповідає 250 грамів соку для одного кілограма сировини. Найбільш погано стиснуті були, як і очікувалося, найбільші фрукти, а гранат середнього розміру вичавлені дуже гідними.

Якщо у випадку з апельсинами або грейпфрутами можна нехтувати незначним зниженням ефективності, то у випадку гранат він стає справді серйозною проблемою (особливо враховуючи роздрібну ціну цих фруктів). І, отже, без відбору в магазині, придатних у розмірі фруктів, не буде.

Ми оцінюємо якість соку, як високий: він виявився однорідним, без бризок твердих частинок і без неприємного підйому гранатних кісток.

Citrus press показав себе як простий і простий у використанні пристрій. Незважаючи на те, що її ефективність виявилася трохи нижчою, ніж електрична гвинтова соковижималка, умови, в яких преса буде більш зручною для використання.

По-перше, це ситуація, коли необхідно швидко отримати невелику кількість соку: стиснути пару сокових окулярів набагато зручніше за допомогою ручної преси (особливо з урахуванням часу, який буде витрачено на подальше очищення Пристрій є не так багато побажань отримати його, а потім мити соковижималка заради двох склянок соку). По-друге, преса буде безумовно зручною, якщо необхідний обсяг соку не відомий заздалегідь: у барі або іншій установі громадського харчування, не завжди можна точно розрахувати попит на свіжовичавлений сік. По-третє (знову, якщо говорити про бари та ресторани), прес є гарантією того, що гостя отримає свіжовичавлений сік, а не упакований ідентичний природний.

Нарешті, багато хто любить самостійно спостерігати за процесом приготування соку. Ручний прес легко надасть цю можливість.

Виробники та ціни

Особливості цитрусових соковидів (двигун Malliness) робить такі пристрої для будь-якого споживача. Середня ціна таких електроприладів становить 50-70% нижче, ніж у загальних.

Можливо, ви також зможете зацікавити інформацію про те, що блендер краще підводного або стаціонарного.

Корисні якості апельсинового соку, його смак та аромат, зроблені затребуваними електричними сокоматками для цитрусових. Пристрої мають простий дизайн, доступну ціну, дозволяють отримати високоякісний сік. За бажанням, і можливість оранжевого свіжого можна отримати на універсальних соковижимах, призначених для роботи з усіма видами овочів, фруктів, зелені. Вартість таких електроприладів набагато вище, що виплачує їх інтегроване використання.

Moulinex м’ясна машина: всі моделі та інструкції щодо використання електричних станцій

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS