Сушарка для овочів та фруктів REDMOND

Table of Contents

Огляд дегідратора REDMOND RFD-0158: компактний та зручний, але не без особливостей

Перше враження від електросушарки REDMOND RFD-0158 можна описати двома словами: маленька та акуратна. При цьому вона оснащена можливостями дорослого дегідратора. А ще вона виготовлена ​​у Росії імпортозаміщення у дії.

В REDMOND RFD-0158 можна встановлювати температуру та тривалість сушіння, змінювати відстань між лотками по висоті. Важлива для приладів цієї цінової категорії та можливість автоматичного відключення після завершення встановленого часу. Невже у приладу немає жодного мінусу? Відповідь на це питання ми отримаємо, провівши практичні експерименти.

Обладнання

Дегідратор упакований у коробку майже кубічної форми. На чорному тлі чудово виглядають фотографії пристрою та свіжих фруктів та ягід. Уважне вивчення упаковки дозволить ознайомитися з технічними характеристиками, особливостями та перевагами даного приладу. Упаковка оснащена ручкою для перенесення.

Всередині коробки знаходився сам прилад та комплект документації інструкція з експлуатації, гарантійний талон та рекламні матеріали. Покладена в поліетиленовий пакет сушарка утримується в нерухомості завдяки точному відповідності розмірів пристрою та упаковки.

На перший погляд

Як ми вже згадали вище, основна характеристика сушарки REDMOND RFD-0158 – це її компактність. Ця властивість особливо цінна для власників невеликих міських квартир або користувачів, які не мають потреби переробляти багатий садовий або городній урожай. Класичний алюмінієвий нановорок і цей розмір більше, ніж сушарка. Так що у користувача не повинно виникнути особливих труднощів із зберіганням дегідратора або пошуком місця для його встановлення на час роботи.

Как сушить овощи, фрукты и ягоды? Обзор новой электросушилки REDMOND RFD-0172 в прямом эфире.

У передній частині основи білого кольору розташована панель керування із сенсорними кнопками та табло. Зверху встановлюються п’ять піддонів, що накриваються кришкою. На поверхні кришки є чотири вентиляційні отвори овальної форми. Кришку зручно піднімати та встановлювати на лотки, тримаючи її за центральний виступ.

Кришка та піддони виготовлені з прозорого затемненого пластику. Прозорий матеріал дозволяє спостерігати за перебігом процесу сушіння. Висота лотків 1,5 см може бути збільшена до 3 см за рахунок установки на спеціальні виступи. Діаметр піддонів 26 см. Діаметр центрального отвору для вільного ходу нагрітого повітря становить 4 см.

Пластик оброблений якісно, ​​нами не помічено подряпин чи сколів. Всі частини щільно прилягають один до одного, лотки в будь-якій позиції легко встановлюються, без націлювання.

Зовнішня поверхня основи гладка, у внутрішній частині сушильної камери виділено поглиблення, куди зможуть стікати краплі соку чи рідини з продуктів. При цьому суцільна, без отворів панель захищає вентилятор та нагрівальний елемент від попадання на них вологи.

Діаметр частини 7,5 см, що височить, висота трохи менше 2 см.

З боку дна очікувано розташовані вентиляційні отвори, наклейка з інформацією про виріб та чотири невисокі ніжки з прогумованими вставками. Завдяки протидіючому ковзанню накладок на ніжках, сушарка стійко та нерухомо розташовується на столі.

Шнур електроживлення виявився трохи довшим, ніж заявлено в інструкції. Довжина 118 см визнана нами достатньою для експлуатації приладу у звичайних домашніх умовах. Відсіком для зберігання шнура прилад не оснащений.

Візуальне знайомство залишило у нас найсприятливіші враження. Високоякісне виконання, хороша зібрання, зручний дизайн, захищений вентилятор та трубчастий нагрівач, невеликий розмір і низька ціна, що може бути бажаним резидентом метрополісу, не обтяжена котеджів та збираючими відра?

Інструкція

Посібник з експлуатації традиційно для REDMOND виконано у вигляді брошури формату А6. Відомості в документі подаються трьома мовами, першою представлена ​​російська. На перших сторінках можна ознайомитися зі схемою дегідратора, окремими елементами панелі керування та способом регулювання відстані між лотками.

Потім йде більш звична інформація: заходи безпеки, технічні характеристики, правила експлуатації пристрою, починаючи з його розпакування і закінчуючи зберіганням та транспортуванням. Для початківця будуть корисні таблиці з рекомендаціями по сушінню на якій температурі і скільки часу сушити різні продукти. На наш смак, одноразового вивчення посібника з експлуатації буде достатньо для початку успішної роботи із сушаркою.

Управління

Розташована панель управління зручно. Жодних звуків при натисканні на кнопки прилад не видає. Розібратися з призначенням чотирьох кнопок користувач може і без вивчення інструкції настільки все просто.

Після включення в мережу лунає звуковий сигнал, а пристрій переходить в режим очікування. Для початку сушіння слід натиснути на розташовану праворуч від табло кнопку увімкнення/вимкнення. Прилад розпочинає роботу зі встановленими за замовчуванням параметрами: 8 годин при 35 C. При натисканні на ліву кнопку на табло відображається змінний параметр температура або тривалість сушіння. За допомогою кнопок та − можна задати бажані значення.

Під час сушіння на табло відображається значення часу до завершення процесу. Після завершення прилад видає звуковий сигнал, відключає нагрівання та роботу вентилятора та переходить у режим очікування.

Кнопки натискання реагують адекватно, цифри на світлодіодному табло горять яскраво і добре видно навіть при дуже яскравому сонці. В цілому, управління дегідратом REDMOND RFD-0158 очевидне і дуже просте.

Експлуатація

На додаток до уважного огляду для пошкодження, розщеплення та інших дефектів, перш ніж перше використання, пристрій слід очистити, щоб витерти тіло та промити теплою водою з винищенням детергентів сушарки.

Основна перевага сушарки REDMOND RFD-0158 її розмір: прилад не займе багато місця при роботі та зберіганні. Висота лотків регулюється, що дозволить за потреби сушити товсті шматочки продуктів, а не тільки тонко нарізану сировину. Отвори в лотках досить великі, так що для сушіння дрібно нарізаної сировини слід подбати про те, щоб шматочки, висихаючи, не провалювалися вниз на основу. Інструкція радить при сушінні, наприклад, трав, підстелити на піддон марлю.

У дегідрататорах з вертикальним типом обдування продукти, розміщені на нижніх рівнях, сушаться швидше, ніж розташовані вище, тому в процесі сушіння потрібно періодично міняти лотки місцями. Ми переміщали піддони приблизно раз на 3-4 години, при тривалому сушінні раз на 5 годин. В межах одного лотка, продукти також втрачають вологість нерівномірного: різниця між продуктами, закладеними в центрі та навколо периметру, помітно з шматками, особливо яскраво, цей факт виявляється при сушінні делікатного філе кальмара. На перший погляд, є три досить прості способи боротьби з нерівномірності сушіння протягом одного лотка:

  • При контролі якості сушіння достатньо висушених шматочків з лотків
  • Спочатку складені самих тонких і дрібних продуктів, ближче до центру піддону
  • У середині процесу змінити частини в місцях

Слід зазначити, що при сушінні фруктів та овочів, особливо якщо їм потрібно висушити їх, а не отримувати, різниця в ступені сухості протягом одного рівня може бути знехтувати. Оскільки ця сушарка розроблена не стільки для заготовок та подальшого багатомісячного зберігання сухих продуктів, скільки для підготовки десертів, закусок тощо., який буде їсти досить швидко.

Контроль пристрою легко, він вимикається при завершенні процесу, що означає, що ви можете спокійно залишити роботу на ніч або протягом робочого дня.

Основне зауваження стосується режимів температури або операції термостату. Вже в першому тесті ми зрозуміли, що з температурами відбувається щось не те. Докладніше проблема буде описана нижче, у розділі практичного тестування. Висновок можна зробити один: при повному завантаженні сушарки REDMOND RFD-0158 можна не боятися високих температур і пересушування продуктів.

У решті ми залишилися задоволені роботою дегідратора REDMOND RFD-0158. Продукти не горять, не пересушуються, часто переміщувати піддони потреби немає, прилад сам вимикається, коли завершить роботу.

Інструкція рекомендує очищати пристрій після кожного використання. Корпус слід протирати злегка вологою м’якою тканиною. Знімні деталі потрібно промивати теплою водою з використанням м’якого миючого засобу. Заборонено використовувати для очищення абразивні чи хімічно агресивні речовини.

Жодних труднощів з очищенням піддонів не виникло. Як завжди, ми просочилися протягом деякого часу у теплій воді з краплею миючого засобу, а потім очищають м’які щітки для миття посуду.

Наші розміри

Індикатори споживання енергії, виміряні ваттером, були:

Значення споживання енергії протягом певного періоду є більш цікавими та корисними

  • Протягом 1 години роботи при максимальній температурі 70 C Сушарка споживає 0,083 кВт·h;
  • Протягом 1 години роботи при мінімальній температурі 35 C 0,015 кВт·h;
  • Протягом 1 години роботи при середній температурі в 55 C 0.048 кВт·h;
  • Протягом 10,5 годин сушіння трьох кальмарних лотків при максимальній температурі 0,793 кВт·h;
  • Для 22 годин сушіння дині з повним сушаркою для завантаження при максимальній температурі 1,767 кВт·h;
  • 19 годин сушіння чотирьох помідорних піддонів 1,948 кВт·C.

Рівень шуму можна оцінити як низький і порівняти з першою швидкістю кухонної причепи. Якщо ви знаходитесь в тій же кімнаті, де працює сушарка, то хтось є тихим рівномірним гулком може почати дратувати. В іншому приміщенні шум не чутно.

Тепер ми розповімо про особливості температурних режимів. Питання виникло тому, що банани, поставлені на 60 C, через 4 години сушіння виглядали майже так само, як і на початку, хіба що потемніли. Ми виміряли температуру всередині сушильної камери, і результати все пояснили: на найнижчому рівні температура сягала 33,5 C, на верхньому 30,5 C. Тоді ми підвищили температуру до максимуму 70 C і через певний час виміряли температуру ще раз, а через кілька годин повторили процедуру. У табличній формі числова інформація сприймається краще:

READ  Газовий котел з мінімальним потоком газу
Час Температура на нижньому рівні, C Температура на верхньому рівні, C
через 30 хвилин після встановлення 70 C 37 34,1
через 8 годин 47,8 39,4
через 12 годин 55,2 33,1

Нас збентежила не різниця температур між першим та п’ятим рівнем (це в даному випадку абсолютно зрозуміло), а невідповідність температур заявленим. Для більш детальної перевірки, ряд вимірювань у порожній сушильній камері 45 хвилин після встановлення температури. Дані представлені у таблиці.

Встановлена ​​температура, C Фактична температура на нижньому (першому) рівні, C Фактична температура на верхньому (п’ятому) рівні, C
35 31,1 30,0
55 40,8 39,7
70 54,8 50,6

Як видно, навіть у порожній робочій камері температура повітря не досягає заданої. Особливо це помітно за максимального значення різниця становить майже 20 C. Очевидно, що в завантаженому продуктами дегідратор температура на верхніх рівнях буде ще нижче. Таким чином, можна не морочитися з установками температури зовсім, якщо не передбачається сушити ніжні делікатні продукти типу трав. При сушінні фруктів, ягід та овочів можна задавати максимум нагрівання та тривалий період роботи. Крім того, можна не переживати за пересушеність продуктів: у межах 55 C на нижньому рівні додаткові години-півтори роботи принципово нічого не змінять.

Практичні випробування

Мета практичних експериментів оцінити рівномірність сушіння в межах одного лотка та зручність експлуатації сушарки в цілому. Ми подивимося, наскільки комфорту висота лотків, чи не прилипають до їхньої поверхні продукти, дізнаємось, скільки продуктів взагалі вміщується на один лоток.

Сушені банани

Банани очистили, нарізали на рівні шматочки завтовшки близько 4 мм. На чотирьох лотках нам вдалося розмістити 860 г бананів.

Встановили температуру 60 C, тривалість 10 годин. Однак через 4 години збільшили температуру до максимальної. На 70 C (за установками приладу) банани сушилися ще 13 годин. Після цього продукт можна було вважати готовим: скибочки відмінно пров’ялися, вони гнучкі та м’які, досить зневоднені. Подивившись, поторкавши і пом’явши бананові скибочки, ми вирішили додати ще 5 годин і подивитися, чи банани стануть хрумкими або жорсткішими.

Однак через п’ять годин банани залишалися такими ж м’якими та гнучкими. За 22 години роботи (4 години на 60 C та 18 годин на 70 C) прилад спожив 1,467 кВт·год. Лотки змінювали місця п’ять разів.

Сушені яблука та ківі

Ківі очистили від шкірки, з яблук витягли серцевину і також очистили їх. На два лотки помістилося 536 г ківі; 580 г яблук на три лотки.

Яблука досягли задовільного результату через 17 годин на максимальній температурі. Піддони міняли місцями чотири рази. Першими, на 15-й годині роботи дегідратора, підсохли яблука, покладені по периметру лотків.

На те, щоб ківі повністю позбулися вологи, знадобилося ще 3 години сушіння. Разом ківі сушилися 20 годин. Уточнимо, що ці результати отримані при повному завантаженні дегідрату. Найменша кількість продуктів або тонше нарізані шматочки підв’яли б швидше.

Фрукти вийшли відмінними за смаком, щільністю та м’якістю, швидше в’ялені, ніж сушені, м’які та гнучкі, при цьому повністю зневоднені. Власне, саме такий результат зазвичай досягається при сушінні на 45-55 C.

Сушена диня

Диня очищена і розрізана на дрібні скибочки товщиною близько 4-5 мм. 880 г нарізана таким чином диня повністю завантажена сушарка. До цього часу ми вже зрозуміли, що швидка сушка з Redmond RFD-0158 не досягне, тому вони встановили максимальну температуру протягом 20 годин.

Піддони протягом цього часу змінилися місця 4 рази. Після закінчення часу, ретельно вивчив вміст лотків та достатньо сухих скибочок. Решта шматочків складені на два лотки. Верх встановив інший порожній, щоб дотримуватися вимоги до інструкції з використанням дегідратора з принаймні трьома лотками. Вказано дві години роботи. Всього 22 години і 1767 кВт взяв динію·h електроенергія.

Частини зберігали свій світловий колір, а не побажання і не темніють, але значно розріджені. М’який, гнучкий. Диня може бути сушать скибочками ретельно, а більш більшим, але процес у цьому випадку буде дуже довгий.

Сушений кальмари

Ну, вивчивши особливості пристрою, ви можете піти на сушіння делікатної сировини. Як білковий тест цього разу ми вирішили взяти кальмар. Продукт вимагає попередньої підготовки. Тому тушки були очищені від нутрощів і плівок, потім нарізані на кільця завтовшки близько 5 мм. Приготували маринад: на 500 г води взяли одну столову ложку великої солі, половину столової ложки цукру, половину чайної ложки гострої копченої паприки. Помістили кальмар у розсіл на 4 години.

Потім розклали на лотках. Усього сушили три піддони. Зазвичай кальмар велиться на 55-60 C від 5 до 7 годин. Знаючи нашу піддослідну, ми відразу поставили максимальну температуру на 8 годин. Після заданого часу стала видна різниця в ступені висушеності шматочків, розташованих навколо центрального отвору і по периметру лотка. Частину кілець кальмара, які були готові, ми зняли з лотків, перемістили сирі шматочки ближче до країв і поставили сушитися ще на дві з половиною години.

сушарка, овочів, фрукт, redmond

Через 10,5 годин роботи сушарки всі скибочки кальмарів досягли готовності. Продукт сушать, гнучкий, не порушує під час згинання, плоть прозора.

Сушені помідори

Повне тестування приготування сушених помідорів. Помідори класу Крем вирізаний через круглі товщиною в 5-7 мм. Покладіть на лоток, сів, пройшов, посипаний цукром.

Встановлено максимальну температуру протягом 18 годин. За цей час змінилося лотки в місцях чотири рази. На початку процесу з помідорами сік капає на дні сушарки. Капальний сік, але він не приносив ніякої шкоди, тому що нагрівальний елемент і вентилятор захищені від проникнення вологи в них. Вся рідина, накопичена у перерві в нижній частині робочої камери.

Через 15 годин сушіння помідори зменшилися за розміром, тому ми рушили маленькі вологими шматками з центральної частини лотка на периферійній і додавали ще 3 години роботи. Після завершення, майже всі помідори досягли бажаної ступеня зневоднення, тоді як зберігається м’якість і не перетворювалися на хрусткі сухі помідори. Недостатньо висохлі шматочки ми склали на один лоток і поставили його на нижній рівень сушарки ще на одну годину. Усього за 19 годин роботи дегідратор спожив 1,948 кВт·год.

В’ялені томати склали в баночку, переклали шматочками свіжого часнику, залили оливковою олією та прибрали на пару тижнів у холодильник.

На наш погляд, дана сушарка доведеться до двору тим користувачам, хто любить готувати, експериментувати та хотів би мати на столі десерти чи закуски з чистих продуктів без додавання цукру, зайвої солі чи інших консервантів та ароматизаторів. Дегідратор REDMOND RFD-0158 привабливо виглядає, невеликий за розміром, не займає багато місця ні під час роботи, ні під час зберігання. Крізь прозорі лотки можна спостерігати за ходом сушіння та міняти лотки місцями тоді, коли це здасться необхідним.

Потреби часто міняти лотки місцями немає навіть при сушінні на найвищій температурі. Під час тестів ми перемістили піддони приблизно раз на чотири години. Навіть при обробці протягом ночі (близько 7 годин) фрукти або овочі, що знаходяться на нижньому рівні, не пересихали. Зручна функція автовимкнення після закінчення встановленого користувачем часу. Параметри сушіння можна міняти прямо під час роботи сушарки. При цьому на табло відображається або встановлена ​​температура, або час, що залишився до закінчення процесу.

Користуватися сушаркою можна цілком успішно, пам’ятаючи лише про одну її особливості: повітря всередині камери навіть близько не нагрівається до 70 C, тому експериментувати з температурою сушіння зовсім не обов’язково. На наш погляд, REDMOND RFD-0158 хороша компактна та недорога сушарка для міського жителя, який не ставить перед собою завдання переробити врожай чи насушити на зиму мішок яблук.

Огляд електросушарки для продуктів REDMOND RFD-0172

Сьогодні ми розглянемо і випробувати конвекцію дегідронатор (сушарка для овочів та фруктів) RFD-0172 Redmond. Цей тип приладів для нас зовсім не новий, і ми не чекаємо від них чудес (особливо з урахуванням того, що конструкція нашої сушарки дуже стандартна). цього, щоправда, доведеться докуповувати окремо). Тому головне завдання для нас перевірити, наскільки добре електросушарка справляється саме з сушінням різних продуктів і чи зручна вона в експлуатації.

Характеристики

Всупереч поширеній помилці, це не термін, через який пристрій обов’язково зламається. Однак після закінчення цього терміну виробник перестає нести будь-яку відповідальність за його працездатність і має право відмовитись його ремонтувати, навіть за плату.

Комплектація

Прилад має стильну чорну коробку, на якій ми бачимо фотографію нашої сушарки. На стороні коробки коробки характеристики пристрою перераховані, його відмітні риси, а також тут ми бачимо QR-код, який представлений у мобільному додатку, підготуватися до RedMond, де виробник обіцяє нам безліч вільних Рецепти для нашого дегідратора.

У коробки багатошарова кришка, що відкривається у різні боки. По центру пластикова ручка для перенесення. Так як коробка об’ємна, а ручка міцна, зараховуємо її плюс до зручності.

  • корпус сушарки
  • 5 класичних піддонів
  • 1 піддон для пастили
  • кришку
  • комплект документації (інструкція, гарантійний талон, акційні пропозиції REDMOND)

На перший погляд

Вийнявши дегідратор із коробки, ми були приємно вражені його стильним зовнішнім виглядом. Корпус виконаний із чорного пластику, а на панель управління нанесена наклейка, що імітує сталь, всі 5 пластикових ярусів мають сірий відтінок, тільки кришка пристрою залишилася повністю прозорою.

Під кришкою ми виявили піддон для пастили він виконаний з білого пластика, що слабо просвічує. Діаметр піддону складає 30 сантиметрів.

П’ять піддонів діаметром 32 см і висотою 4 см, що встановлюються один на одного, зроблені з темного пластику, що просвічує. Нами відразу були відзначені дві невеликі, але приємні деталі обідок кожного піддону легко відкріплюється від пеорованого дна, що має спростити процес миття та сушіння; а також на кожному з п’яти піддонів по колу розташовані спеціальні пластикові виступи, які при встановленні один на одного дозволяють збільшити висоту між лотками, а отже, за бажання можна буде засушити більші шматочки продуктів.

READ  Кращі електричні сушарки для овочів та фруктів

У пластиковому корпусі висотою 12,5 см знаходиться Tubular Heater і вентилятор, що розганяє гаряче повітря за рівнями.

На дні корпусу знаходяться два вентиляційні отвори та чотири прогумовані ніжки. Між задніми ніжками розташований шильдик із короткою технічною інформацією про прилад, а трохи ближче до краю виходить шнур електроживлення.

Зверху, весь дизайн закритий кришкою, в якій є чотири довгасті отвори для виходу повітря (їм потрібно позбутися надмірної вологості).

Інструкція

Посібник з експлуатації російською мовою помістився у невеликій книжечці та зайняв 10 сторінок. Виробник розповів нам про заходи безпеки, про технічні характеристики пристрою, про те, як користуватися приладом і як доглядати його (в цілому все елементарно, як і у всіх сушарках).

Наприкінці нам запропонували ознайомитися з таблицями, що містять температурні режими для різних типів продуктів, у тому числі і для йогуртів. Там же нам рекомендують завантажити фірмовий додаток для доступу до великої бібліотеки рецептів.

Управління

На передній стороні електросушарки розташована панель управління і дисплей, що відображає встановлений час роботи, що залишився, і задану температуру.

Панель управління складається з дисплея та чотирьох кнопок: вкл./викл., налаштування температури/часу та −.

Після включення інструменту в сітці живлення та натискання кнопки живлення ми негайно перегляньмо температуру на дисплеї C і за допомогою кнопок і − можемо налаштувати необхідну температуру до 70 C з кроком 5 C.

Далі можна натиснути кнопку настройки температури/часу і перейти на вибір часу, або почекати 2 секунди і прилад сам перемкне нас з температури на встановлення часу. Можна вказати бажане значення часу в діапазоні від 0,5 до 72 годин з кроком 0,5 години.

Експлуатація

Наслідуючи рекомендації, ми в першу чергу протерли корпус виробу вологою тканиною і дали йому висохнути. Всі знімні деталі були ретельно промиті з використанням миючого засобу, що щадить.

Виробник попереджає нас, що при першому включенні можлива поява стороннього запаху, проте такого ми не відчули. На початку в сушарку у нас вирушили яблука і після півгодини ми стали відчувати чудовий запах яблук, без сторонніх включень.

Крім того, виробник звертає нашу увагу на те, що в процесі експлуатації обов’язково використовуйте принаймні три піддони. При цьому не слід забувати, що продукти саме на нижніх трьох піддонах швидше підсушуватимуться. Це було очікувано і ми іноді міняли піддони місцями, щоб отримати рівномірний результат.

У нашого приладу диск для пастили був трохи вигнутий, але найімовірніше це особливість конкретного екземпляра. Втім, якщо таке буває, напевно, має сенс піддати його огляду перед покупкою.

Прилад працює досить тихо, але все ж таки нам не дуже сподобалося залишати його включеним на ніч, так як ми вважаємо за краще спати в повній тиші, а переклацування нагріву і мірне гудіння створюють легкий дискомфорт.

Піддони практично не забруднюються при використанні помірно вологих продуктів, таких як яблука, банани, гриби або зелень. Для очищення їх достатньо обполоснути водою і витерти насухо. При висушеному манго, солона риба, соковиті цитрусові, можна зустрітися з вакуумними волокнами продуктів або плями солі. Тоді піддони найкраще розібрати, відкріпивши обідок від ґрат і добре промити кожну деталь губкою із засобом, після чого дати їм обсохнути.

Верхня частина корпусу не знімається, на неї можуть впасти продукти під час сушіння (наприклад, у нас туди провалилися дрібні шматочки риби). Частину таких відходів можна зібрати серветкою, а щоб витрусити дрібніші шматочки (зелень, крихти буханка), доведеться перевертати основу сушарки цілком.

Наші виміри

Температура в сушарці регулюється за рахунок увімкнення-вимкнення Tubular Heater. Коли вони нагріваються, пристрій споживає від 500 Вт і вище (зафіксований нами максимум 656 Вт при роботі на 70 градусах).

За допомогою термометра-щупа ми виміряли температуру під час готування на верхніх та нижніх піддонах. Внизу температура відповідала встановленої, а починаючи з четвертого піддону, нагорі температура стала меншою на 5 C.

Протягом 6 годин всмоктування сливової пасти та бананів при температурі 65 C прилад спожив 1,504 кВт·год. За 6 годин сушіння яблук за температури 60 C прилад спожив 1,535 кВт·год. За 8 годин сушіння манго при температурі 60-65 C прилад спожив 2,041 кВт·год. За 3,5 години сушіння судака за температури 70 C прилад спожив 1,033 кВт·год.

Корисна площа сушарки становить приблизно 0,35 м².

Практичні випробування

Щоб перевірити працездатність нашого дегідратора, ми взялися сушити сезонні та тропічні фрукти, а також в’ялити рибу.

Зливова пастила

Щоб приготувати пастилу, ми взяли дозрілі сливи і заблендерили їх до стану однорідного пюре зі шматочками шкірки. Цукор було вирішено не додавати.

Наша фруктова маса вийшла густою і ми легко рівномірно розмазали її по піддону для пастили. Шкода, що в комплекті він тільки один, тому що, звичайно, при такій тривалій сушці (у нас вийшло 6 годин), хотілося б отримати якнайбільше готового продукту.

Пастилери пройшло майже рівномірно, лише у двох місцях, коли відокремлюючи фруктовий лист з піддону, ми зіткнулися з більш липкою та злегка в’язкою консистенцією, яка, однак, також була відокремлена від пластику без проблем.

Ми розрізали млинець на кілька частин і згорнули їх у трубочки. Вийшов дуже смачний і корисний ласощі, які сподобаються навіть дітям через свій цікавий зовнішній вигляд.

Сушені яблука

Щоб приготувати смачні та ніжні сушені яблука, ми їх почистили від шкірки і нарізали на однакові по товщині часточки.

У нас вийшло кілька повних піддонів.

Протягом усього процесу дегідрації ми міняли лотки з яблуками місцями, щоб вони просушувалися рівномірніше.

У нас вийшли чудові м’які яблучка, що злегка тягнуться, які сподобалися і підійшли за консистенцією навіть нашій бабусі. На фото також можна побачити готове підсушене манго.

Сушене манго

Ми придбали кілька стиглих плодів манго та нарізали їх на невеликі слайси приблизно однієї товщини.

Манго були дуже соковиті, тому ми сушили їх найдовше 8 годин.

Після цього часу у нас вийшли дуже смачні та солодкі скибочки, які чудово замінили собою солодощі до чаю.

Фотографія сушеного манго представлена ​​вище, на блюді з яблуками.

сушарка, овочів, фрукт, redmond

Сушені банани

Для тесту ми взяли кілька великих бананів, порізали їх на тонкі кухлі та вільно розклали по лотках.

Лотки з бананами в процесі сушіння також довелося поміняти місцями кілька разів, щоб кожен ярус отримав достатньо теплого повітря.

Бананові чіпси готові: їх можна їсти з сиром або додати в улюблені пластівці на сніданок.

В’ялений судак

Ми взяли заморожені філе судака на шкірі і після повільного розморожування засолили. До солі був доданий мелений кайенський перець.

Как сушить овощи, фрукты и ягоды? Обзор новой электросушилки REDMOND RFD-0172 в прямом эфире.

Після доби засолювання риба трохи повисіла на сонці (з неї скла зайва волога) і стала готовою для подальших маніпуляцій.

Ми зняли з філе шкіру та нарізали його соломкою.

Соломку ми розмістили на кількох піддонах і відправили на 6 годин у сушарку, підглянувши таку рекомендацію в інтернеті.

Однак, через 3,5 години на 70 градусів, риба була повністю відмінно висушена.

У нас вийшла чудова закуска без жодних шкідливих добавок.

Сушарка, яка дісталася нам цього разу, справді порадувала своєю продуманістю. Прості рішення в дизайні, наприклад, зручні решітки з вузькими отворами, через які не провалюється більшість продуктів, це приємно і спрощує процес використання приладу. Спеціальні пластикові виступи на піддонах, які при встановленні один в одного збільшують відстань між ярусами, це теж невелика, але важлива деталь.

Ми залишилися задоволені практично всім у цій моделі сушарки, засмутили нас хіба що деформований піддон для пастили та різна температура на верхніх та нижніх ярусах. У той же час останній, як правило, для дегідраторів з такою конструкцією і вирішується регулярним перезавантаженням піддонів у місцях (або специфічним макетом продуктів для сушіння в ярусах), і перший може бути шлюб певного екземпляра. В іншому випадку ми відзначаємо приємний дизайн, малу вагу, простоту використання та дотримання зазначених характеристик. Електрична сушарка може знадобитися не на кожній кухні, але якщо вам подобається сухофрукти, подумайте про композиції харчових та здорових харчових продуктів, то цей пристрій є саме право на місце серед кухонної посуду. Це допоможе вам уникнути непотрібних інгредієнтів та цукру в придбаному їжі та вітамінах запасів восени та зими.

Огляд: Сушарка для овочів та фруктів Redmond RFD-0157. Для квартир з набором електрики. Без технічних балок та препаратів простих продуктів.

У перші два місяці використання електричної сушарки, редмонд виготовлені сушені помідори (рецепт нижче), а також сушені фрукти з яблук та бананів. Я скажу вам, скільки продуктів і часу для однієї сушіння вищезгаданих продуктів насправді залишаються, і скільки це виявляється на виході.

Відповідно до заявки виробника, пристрій може бути використаний для сушіння: 1. грибів;2. трав та спецій (ймовірно лише великих);3. круп (напевно, крім дрібних);. макаронних виробів;. ягід;6. овочів;. фруктів.

Увага! Усі піддони з отворами. Вибирайте продукти, які не будуть падати та обсипатися на нагрівальний елемент. Виробник рекомендує стелити марлю в один шар на верхній піддон при сушінні трав (?). Вважаю, що стелити треба на нижній піддон.

Прилад дуже простий в експлуатації:. завантажуєте піддони з фруктами або овочами;. включаєте в розетку 220 В;. встановлюєте температуру;. вибираєте необхідний час;. через одну-дві години міняєте піддони;

READ  Multicooker Redmond Script Lite Як увімкнути

А тепер трохи докладніше з експлуатації техніки (знаючи, як ми не любимо читати посібники до товарів, постараюся написати простіше).

1) Перед сушінням помийте піддони, кришку та основу. Перед завантаженням овочів або фруктів дайте сушарці попрацювати 1 годину за максимальної температури 70 градусів.

2) Увімкніть вилку в розетку. З’являться червоні індикатори смуги, які вказують на роботодатність обладнання та готовність до сушіння.

3) Натисніть кнопку живлення. Він розташований на панелі керування справа:

Негайно, замість червоних смуг, з’явиться температура сушіння температури 30 градусів.

4) Використання кнопок нижче, встановіть бажану температуру: (плюс), щоб збільшити або. (мінус) зменшити t. Кожна преса дозволяє збільшити та зменшити температуру 5 градусів.

Мінімальна температура. 30 г., Максимальний. 70 гр.5) Натисніть кнопку “Сушка”:

Негайно, замість градусів, час сушіння з’явиться 8:00. Як і раніше, за допомогою плюс і мінус встановіть необхідний час. Кожна преса змінює час протягом 30 хвилин. У сушарці Redmond ви можете використовувати значення від 1 до 72 годин.

Якщо ви трохи опублікуєте RFD 0157 Electric Rigger автоматично. Не вимикайте, встановіть час. Температура та час можна змінити під час роботи пристрою без ризику розбити його (у моєму досвіді).

6) Після тестового включення, овочі та фрукти можуть бути розповсюджені, а також інші продукти на піддонах на відстані кожного шматка для мінімального часу сушіння.

7) Встановіть піддони на захисний диск нагрівального елемента. Ви можете використовувати два позиції за допомогою елементів фіксації. “Один до одного” для максимальної відстані піддонів, з зміщенням у будь-якому напрямку виявляється мінімальна відстань.

На кожному піддоні 6 фіксації елементів.

8) Увімкніть побутовий прилад з необхідним температурою часу та сушіння.

9) Під час роботи електричного приладу змініть піддони через одну. Два години для рівномірного приготування сушених фруктів.

Наприклад, я видаляю всі піддони одночасно, потім видаляють кришку. Верхній піддони поклав на підставу, решта чотири на ньому і закрийте кришку. У той же час вимкніть сушарку для овочів, а фрукти не потрібні.

7) Після закінчення терміну дії на панелі керування з’являються звукові сигнали та червоні смуги. Зніміть вилку з розетки.

9) мийте піддони з обох сторін і кришкою. Протріть нижню частину пристрою і основу за вологою ганчіркою.

На жаль, не було часу, щоб зробити фотографії. Вийшло так (!) смачний, який швидко їв. Ми готуємо до адаптованого рецепту:

1) Ми беремо різноманітний “крем”. Часто використовується і рекомендується.2) вирізати на 4 частини, видаліть повністю плоть і насіння.3) скибочки складаються на паперових рушниках, рясному внутрішніх частинах овочів і перетворюються на максимальне видалення соку на 15. 30 хвилин.4) перетворити шматки помідорів всередині, посипати солом, посипати оливковою олією, посипати італійськими травами (я приймаю готову суміш спецій).5) Обережно зміщуйте овочі на піддонах. У деяких частинах покладіть тонкі лопатки часнику. один гвоздик на піддоні.6) Неділя 16 годин при температурі 70 градусів, змінюючи піддони кожні 2 години.7) Готові скибочки зсуву в баночці та заправка: 50 мл оливкової олії, 4 скибочки нарізані на часнику, 1 чайну ложку, 1 столову ложку італійських трав.8) витримують сушені помідори в день холодильника і служити.

Купівля електричних сушарків для овочів та фруктів Redmond RFD 0157 Надихнула мене підготувати нові страви та продукти. Якщо ви хочете їсти, і є час приготування. Купувати!

Redmond RFD-0157/0158 Сушарка

Шукаєте позитивні та негативні відгуки про Redmond RFD-0157/0158 Сушарка?

З 11 джерел ми зібрали 114 негативних, негативних та позитивних відгуків.

Ми покажемо всі переваги та недоліки Redmond RFD-0157/0158 Сушарка, виявлена ​​при використанні користувачів. Ми не приховуємо нічого і місця всіх позитивних і негативних чесних відгуків клієнтів про Redmond RFD-0157/0158 сушарка, а також пропонують альтернативні продукти аналогів. Чи варто купувати. Рішення тільки для вас!

Характеристика (20)

Патабаза
Матеріал корпуса Пластик
Колір Чорний
Висота 31.8
Глибина 26.7
Ширина 26.п’ять
Вага 2.один
Потужність 250
Кількість піддонів п’ять
Тип управління Електронний
Таймер їсти
Регулювання температури їсти
Індикація включення їсти
Максимальна температура 70
Дисплей їсти
Довжина мережевого шнура один
Регулювання температури від 35 до 70 с
Палети для сушіння 5 штук
Тип управління електронний
споживана потужність 250 Вт
Мінімальна температура 35

Сушарка для овочів та фруктів Redmond RFD-0158 White

На сушарці для овочів та фруктів Redmond RFD-0158 білий застосовує офіційний гарантія Redmond протягом 1 року.

#Redmond Електричний SUSHES REDMOND/Огляд технології Redmond RFD-0172/Відмінне придбання

Всі товари, що реалізуються інтернет-магазином, абсолютно нові та мають гарантійне обслуговування в сервісних центрах виробників. Покупці, які отримують цифрові фотографії та відео, периферійні пристрої, комунікатори або інше обладнання в нашому магазині, а також товари, що отримують грошову перевірку та гарантійну картку з печаткою нашого магазину.

Умови доставки

Москва та Московська область

  • , Залежить від вибраної категорії товарів, мас та розмірів. Цей метод доставки дає вам можливість отримати товар прямо в руках.
  • Доставка здійснюється перед входом.
  • Час доставки 1-3 робочих днів з дати підтвердження замовлення покупцем.
  • 30 Для кожного км від московської кільцевої дороги.
  • Вартість доставки великих замовлень обговорюється індивідуально.
  • Доставка в Росії здійснюється за допомогою поштових кур’єрських послуг усім регіонам Росії.
  • Вартість доставки до поштового відділення становить від 500. Вартість доставки поштової кур’єрської служби залежить від регіону та параметрів товару.
  • Розрахуйте вартість доставки, яку ви можете на офіційному веб-сайті поштової кур’єрської служби після Росії та Т.D.
  • Час доставки до 3 днів з дати замовлення в інтернет-магазині.

Ви можете заплатити за замовлення одного з наступних методів:

Оплата на веб-сайті банківської картки

Платити (Вхідні дані вашої картки) ви будете перенаправлені до PAO Sberbank Paying Gateing.

З’єднання з платіжним шлюзом та передачею інформації здійснюється в захищеному режимі за допомогою протоколу шифрування SSL.

У випадку, якщо ваш банк підтримує технологію безпечних здійснених інтернет-платежів, підтверджених Visa або MasterCard SecureCode для оплати, може також бути необхідний для введення спеціального пароля. Цей сайт підтримує 256-бітне шифрування. Конфіденційність повідомленої особистої інформації забезпечується ПАТ «Сбербанк».

Введена інформація не буде надана третім особам, за винятком випадків, передбачених законом

Проведення платежів на банківських картах здійснюється в суворій відповідності до вимог платіжних систем світу, Visa Int. і MasterCard Europe Sprl.

Послуги для G.Москва

Інноваційні квитки Nanopoisk знайде для вас не тільки найкращий варіант для конкретних дат, але також запропонує інші дати, коли вартість польоту може бути навіть нижчою. Виберіть найбільш “дешеві дати” у спеціальному розділі цін на сайт для рейсів

Виберіть з більш ніж 3 000 готелів, санаторіїв, гуртожитки, гуртожитки та апарт-готелі. Збирайте в одному місці всі доступні номери, які пропонують агрегатори та власники готелів. Порівняйте ціни та вибирайте, де забронювати вигідніше.

Безкоштовна доставка. На складі тільки свіжі та високоякісні продукти за конкурентоспроможними цінами. Високий рівень обслуговування та доставки. Доставка здійснюється в Москві та Мо; Санкт-Петербург і Ло

“Wkonos”. лідер у сфері Інтернет-комерції та пов’язаних з ними товари.

Сушарка для овочів та фруктів Redmond RFD-0172 чорний

Інші особливості та властивості, що використовують електричні сушарки REDMOND RFD-0172, ви можете легко зробити натуральні продукти, зберігаючи у них максимальні вітаміни та мікроелементи.

Для здорової їжі тримають здорову їжу? Пісок скибочки баклажанів, моркви, буряк і додати деякі улюблені спеції. шматочки хрустких овочів стануть смачною і поживною заміною магазинів чіпів та інших шкідливих закусок. Природні сушені ягоди та фрукти: полуниця, журавлина, персики та банани, ідеально доповнюють ранкову кашу або сир.

За допомогою сушарки зручно збирає гриби для зимових та сезонних овочів та фруктів, щоб не переплачувати за них у холодному сезоні. Правильно очистити сушені продукти, і їх можна зберігати до декількох місяців! У той же час, фрукти та овочі зберігатимуть максимум волокна, корисних мікроелементів та вітамінів.

5 знімних піддонів діаметром сушарки становить лише 32 см, а висота в зібраній формі не перевищує 35 см. Незважаючи на компактні розміри RFD-0172 дуже просторий. за допомогою своєї допомоги ви можете обробляти кілька кілограмів овочів та фруктів протягом 6-10 годин. Пристрій оснащений 5 знімними піддонами, на яких ви можете одночасно розміщувати продукти, які вимагають сушіння при однаковій температурі, наприклад. білі гриби, моркву, цибуля та інші овочі.

Домашній йогурт за допомогою RFD-0172 ви можете зробити не тільки сушені заготовки, але й натуральний йогурт. Складний дизайн електричної сушарки дозволяє розміщувати дрібні банки на піддоні з молочною продукцією, і завдяки зручній системі управління, ви можете легко встановити необхідні налаштування для правильного рухомого молока.

Електронний RFD-0172 оснащений електронною системою управління, яка дозволяє максимально збільшити оптимальні параметри для обробки різних продуктів. Ви можете вибрати температуру від 30 до 70 ° С з кроком зміни 5 ° C та встановити необхідний час за допомогою таймера. від 30 хвилин до 72 годин. Після завершення електричної сушарки він автоматично вимикається, тому фрукти та овочі не перегріваються і не псують, навіть якщо ви забудете вимкнути пристрій.

Редмонд RFD-0158 Електрична каналізація. відгуки

Мені дуже сподобалося зробити складну суміш. Сушені банани. Шляхи яблука. Я суші гриби, вони так зберігаються всю зиму і займають мінімальне місце. Я люблю висушені цитрусові заготовки, вони розігріваються в зимових смугах, ви можете додати до чаю, кави та інших улюблених напоїв, а також у випічці або просто використовувати в інтер’єрі декору. Ви можете зробити пасуть, це дуже смачне лікування, а головне природно і корисно. Ви можете зробити домашню картоплю, чіткі чіпси.

About the author

| Denial of responsibility | Contacts |RSS